Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz mam wifi adapter rozjel jsem na xku nejnovejsi fw s avatary + Dashlauch 12.Stahl jsem i nejnovsi verzi Auroru a proste se nemuzu pripojit pres FTP.

Vse mam nastaveno i port 21.Online hrani me maka vcera jsem pohral pres LINK Call of Duty.Stahuji se obaly , updaty atd. ale FTP me proste nekde IP mam na xku 192.168.1.3 a povolene porty od 3070 az 3074. Je nejaka rada ?

Odesláno (upraveno)

Jakou IP má PC z kterého se k xboxu připojuješ, je ve stejné síti (první tři čísla IP adresy stejné tj v tvém případě 192.168.1.X) ?. Jaký používáš klient na připojení ? Zkus to třeba v Total Commanderu s vypnutým pasivním módem (v nastavení připojení). FTP jinak jede na portu 21. Jméno a heslo je standardně xbox/xbox tj nesmíš se připojovat anonymně, to nejde.

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno

Zkus se na to xbox ftp pripojit z jinýho zařízení, jinej pc, tablet...telefon. Jestli to bude stejný a nebo se to připojí. ( tim zjistis jestli je chyba v Tvem pc a nebo nekde po ceste ) uz sem videl windows firewall kterej zarezaval vsechno tim, ze kdyz si pc pripojil do domaci site a odkliknul si, ze je to verejna sit.Jinak mrkni do toho routeru jak to tam je s firewallem.

Odesláno (upraveno)

Na pc pouzivam Nod32 je mozny ze jsem tam neco odkliknul se siti..Jinak mam ps3 zkusil by jsem FTP tam a taky pres mobil.Dik za rady ;)

// Tak ps3 je to same a nemuzu se tam dostat ani pres mobil. Vypnul jsem Firewall na routeru a stejne to nejde. ASi to bude chtit povolit port 21 zkusim to.

Jedna se o router : Asus RT-12D1

// Nejde to :_(

Upraveno uživatelem Quicksilver
Odesláno

21 je zakladni port, nezda se mi ze by byl defaultne zakazanej. Pokud Ti neprojde ping, tak ty zarizeni se proste v siti nevidi a nepojede nic. Ty IP adresy mas prideleny prez DHCP server ( prideluje automaticky router )? Jeste blba otazka, ty zarizeni pripojujes do stejny wifi site? Zkusil bych to xko a pc cvicne pripojit na kabel a pak se uvidi.

Odesláno (upraveno)

Ano pokud zadam v CMD Ping IP XBOXU 192.168.1.3 nebo PS3 192.168.1.14 tak me to nenajde zadny signal.

To same Port 3071 a 3072 ... Fail pritom ,ale LINK ( AURORA ) Maka na pohodu. Ano IP me samo nastavil router.

Router ma zakladni ip : 192.168.1.1 tak se urcite jedna o stejnou sit.Zkusim tedy az bude cas pripojit xko na kabel co to bude delat.

// Tak zapojeno na primo a maka to ,ale to problem neresi pac musim makat pres wifi kvuli male aby netahala za kabel z loznice.

Ipcko bylo stejne 192.168.1.3 tak kde je teda problem ?

Upraveno uživatelem Quicksilver

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu