Anubis1 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Region : RF Languages: ENG Size : 2 DVDs Genre : Racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 prej máme s RGH smůlu.. :D :/ hra prý potřebuje neustálé připojení na net.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 tak to je riadna hovadina, cez system link tiez hrajes cez net,skusal to niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Už ma někdo odzkoušene na flash? Koukal jsem 2dvd,ale co mě překvapilo XDG2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 myslel sem xbox live ty chytráku!!!!!!!!!!!!! doporucuje se proto hrát až v den vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 cize na rgh nic s toho:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) MMO logisky na RGH nepojede jelikož je to online hra jinak vice zde http://www.hrej.cz/novinky/2014/11/29/ubisoft-the-crew-bude-stabilni-34663/ Osobně online hry nehraju BTW hraju origo hry tak tohle nemusim řešit ,když hry na xbox360 stoji pakatel když to není zrovna novinka tak že asi tak Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 To by bylo aby nebylo (fakelive?) ;) Až budu mít chvíli, mrknu na to, jestli to někdo neudělá dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 No já ti nevím :wohow: Rusáci, Poláci, Amíci všichni na forech řeší stejný problém a zatím žádné řešení :idea:, tak budeme doufat :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 hadam sa to rozbehne aj na rgh,ked to ma single player ,tak hovadina ze len cez live, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) Název release: The.Crew.XBOX360-COMPLEX Velikost: 12.70 GB Žánr: Závodní Region: Free Je vyžadováno připojení k internetu a není tam žádný mód "Single Player" !!! Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 1, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Podle me je to podobne jako hra Plants vs Zombie, taky bez Live nejede na RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Rozchodil to nakonec někdo přes RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 ne...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romes88 Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Zdarec bando mužete mi někdo poradit????nainstaloval jsem The Crew na svoji konzoli XBOX-360 vse v pohode registrace taky na U-Play apodobne... vše v pořadku uvodni honicka taky bez chyby ale po te se mi konzole sekne a vic nic už jsem to přeinstaloval už asi 4x a nic.... pradi někdo co je špatně? PS:(na disku ma hra po nainstalovaní ještě k maní 29 GB).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.