kasaco10 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Co tomu řikáte ??? Vypadá zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Hm... a to je jako vše? :) 20. výročí a oni vydají šedou ps4... GG :D za mě palec dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Jako samotna konzole me zas tak nebere, ale barevna loga a vytlacene krizky, kolecka, kosticky, trojuhelnicky. Mohlo toho bejt vic k takovemu vyroci. Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Sakra, tak č.1 už nekoupím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Č.1 urcite ne :wohow: treba 11111 by jsi mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Štastný to sběratel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 To by bylo sice pěkné číslo, ale tady platí čím nižší, tím cennější :) Jinak k té edici - za mě teda palec nahoru. Nevím co by si kdo ke konzoli představoval navíc (krabici bonbónů? konfety? tuctovou hru zdarma, kterou lze koupit v každém obchodě?) Jedinečnost je zde jasně daná - především šedá barva totožná s úplně první generací Playstation která kdy spatřila světlo světa, dále embosovaný kryt se symboly tlačítek no a nakonec číslování kusů, kterých bude jen 12300 na světě. Doufám, že se mi ji podaří sehnat a dostat do ČR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 tak 6.12.2014 bude zalezet ne na penezich,ale jestli bude patrit mezi prvnich 12299 clickeru. Pokusim se a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Podle videí a indícií by mělo být možné ji koupit i někde v Evropě, nejen v USA a Kanadě. Každopádně to bude jen na vybraných místech. Mějte všichni oči na stopkách a hlaste každou stopu :) Cena takové konzole se mnohonásobně zvedne s odstupem času, za tu cenu co jde do prodeje je to zlatý kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Četl jsem o Francii o Collete řetezci co by měl prodavat kusy fyzicky, také že by měli být k dostaní na PS Expoerience v LA. No to jsou ty možnosti "víc z ruky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 potvrzena je pouze canada a usa, fyzicky by se mela prodavat jen na tom veletrh k 20 vyroci + online, where, se dozvite opet z playstation stranek nebo oficialniho twitter uctu How to pre-order in the US: PS4 20th Anniversary Edition will be available in very limited supply for pre-order starting Saturday, December 6th. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Já myslel, že v US a JAP už to jede od 3tího. Od 6tého jsem myslel že se to začne prodávat přes store v Evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 (upraveno) No, jenže ve videích je vidět, že konzole má zespodu psaný rozsah napětí 220-240V, takže musejí existovat kusy pro Evropu. Btw já si toho nevšiml, ale oni PS4 konzole nejsou univerzální 110-240V? Na PS Blogu navíc vidím jak někdo dává příspěvky od Yoshidy a v jednom píše, že každý region bude mít svůj způsob jak ji předobjednat, jen je prý potřeba to sledovat. Upraveno Prosinec 4, 2014 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Uz se vi cena za kterou se bude prodavat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 499 EUR v Evropě, 499 USD v Americe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Já myslel, že v US a JAP už to jede od 3tího. Od 6tého jsem myslel že se to začne prodávat přes store v Evropě. Podle toho co čtu a hledám, tak ještě ani v USA nezveřejnili informace o místech kde půjde koupit. Mělo by to být toho 6/12/2014. Přestože na YT už jsou unboxing videa, takže kdoví jak. Ale zatím jsou to všechno videa co mají úroveň a vypadají spíš na to, že majitelé těch konzolí jsou buď Press nebo lidi z branže. Žádná videa jásajících majitelů co si je vystáli ve frontě nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 JJ, taky souhlasim ze to zatim maj jen Press . Tohle bude mit casem zajimavou cenu. A obavam se, ze se k nam ani nedostane:cry: Jinak cena je celkemm prijatelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Ještě pro upřesnění - ta akce v USA na které oznámí prodejní místa by měla začít dnes v 10:00a.m. PT (Pacific Time), což by mělo být našeho zimního času dnes v 19:00 hod., souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 http://www.twitch.tv/playstation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 7, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) No tak se nám v Sony teda vyznamenali. Myslel jsem si, že pády přetížených serverů v okamžiku spuštění objednávkového systému (ti kteří někdy objednávali např. vstupenky na MS ve fotbale na ČMFS anebo na MS v hokeji na Ticketpro jistě vědí o čem mluvím) je chloubou jen u nás v ČR, ale co se dělo při prodeji 20th Anniversary konzole je důkazem toho, že podobně je tomu asi všude. Sotva Sony uveřejnila link na Pre-Order, strhla se mela a v tu ránu server padl, nereagoval, lagoval, házel Internal Errory atd. Skutečně geniální nápad dát prodej něčeho takového na jedno jediné místo, na jeden jediný server. Dát si tu práci a udělat takovou propagaci produktu, limitovat to počtem 12,300 kusů přičemž zájem už v předstihu mnohonásobně převyšoval nabídku a pak to doslova zabít tím, že spustí předobjednávkový systém na jediném serveru o němž si zřejmě mysleli, že vydrží ten nápor, tak to snad ani nepotřebuje komentář. Vyprodáno bylo za necelé 2 hodiny a trvalo to tak "dlouho" jen proto, že dostat se přes objednávku k zaplacení byla dlouhá a trnitá cesta a kdo se předem neobrněl notnou dávkou klidu, tak věřím, že u toho mohl i zkolabovat (stačilo sledovat tweet Playstation a číst tam ty online komentáře v chatu). Pokud už se vám vůbec podařilo nahrát stránku shopu, tak dostat položku do košíku byl další, ještě mnohem těžší oříšek. Mezi tím následovalo mnoho Server Internal Errors. chybových hlášek a odmítnutých requestů, takže to vesměs vždy končilo vyprázdněním košíku a mohli jste začít znovu od začátku. Když se vám podařilo se i přes toto dostat, nastal třetí level a to potvrzení objednávky a platba, kde těch chyb bylo snad ještě mnohem víc. Nejednou byly stránky zcela nedostupné a hlásily se jako že vůbec neexistují. Teď už stránky normálně jedou, můžete si koupit třeba novou TV anebo notebook, bohužel u PS4 20th Anniversary Edition už uvidíte jen Sold Out. /FACEPALM Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Je to k vzteku..na druhou stranu mohu jít s klidným svědomím spát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 7, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Wow, $15,000 ??? No to by mě zajímalo kolik bych dostal za tu svoji :) http://www.ebay.com/itm/201235004516?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/231413719904?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 A kde je ta verze pro EU? Co jsme hledal vsude se psalo "prodej worldwide" a kde nic tu nic :cry: Z toho US shopu mi neprosla plaba na CZ dorucovaci adresu a nez jsem sehnal US kontakt a znovu zaplatil... zasrany shop mi zbozi vyhodil z kosiku a nahlasil vyprodano :blejt: 4 hodiny jsem sedel u PC sledoval twitter a PSX konferenci abych zjistil kde muzu objednat a skonci to timhle srancem... Dekuju sony ze myslis na zakazniky z EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 7, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Těžko říct, taky jsem četl od Yoshidy že každý SCE region bude mít možnosti předobjedání a jen je potřeba sledovat si ten svůj regionální. Stejně jako ty jsem seděl od začátku u Live konference a čekal na jakoukoliv informaci, zatímco Sony zveřejnila link na předobjednání na svém Twitteru a na konferenci o tom nepadla ani zmínka. Víceméně náhodou jsem na ten link narazil a to bylo v době asi 20min po jeho uveřejnění. Pak se strhlo to o čem jsem psal v předchozím příspěvku. Jak se ukázalo tak zřejmě pouze US region a Kanada měli možnost předobjednávky, jak Sony zmínila někde na svém Twitteru. SCEE tentokrát zřejmě vyšla naprázdno a že těch nas**ných příznivců napříč Evropou teď je, zejména v UK. Já jsem něco takového předvídal, protože při tom malém množství kusů co šlo do prodeje bylo dopředu jasné, že budou pryč v tu ránu a že jich ani pro USA nebude dost. Navíc soudě podle videí co se objevily ještě před prodejem, tak několik kusů už mělo své majitele ještě před zahájením prodeje a ti, kteří se přímo účastnili Live Experience v Las Vegas a byli majiteli zlaté vstupenky dostali přednostní právo předobjednávky. Kdoví kolik kusů šlo nakonce do online prodeje. Nejdřív všechno vypadalo nadějně a web Sony fungoval, dokonce šla konzole vložit do košíku (Obr.1). Po mnoha desítkách pokusů se šlo dokonce proklikat i k platební bráně (Obr.2), kde to však nesčetněkrát skončilo pádem serveru a vše se vrátilo na začátek (Obr.3). Když už se po mnoha pokusech podařilo i přes platební bránu projít dál a zbývalo jen zaplatit, tak to zase zkolabovalo na tom co píšeš ty a sice že to nepovolilo zadat doručovací adresu v CZ a vše se opět vrátilo na začátek. Navíc s tím, že to vyprázdnilo obsah košíku a při pokusu vložit tam zboží znovu už ho to automaticky vyhazovalo ven s odvoláním na to, že zboží je již vyprodáno (Obr.4). Ani nevím kolikrát jsem to zkoušel, dobře hodinu určitě a teď když vidím co se mi nakonec podařilo, když čtu blogy PS a Twitter, když vidím tu poptávku na serverech jako je Gamespot apod. a vidím co za ni lidi teď jsou ochotni zaplatit na eBayi, tak jsem musel mít jak se lidově říká z pr**ele štěstí (Obr.5). Bude těžké odolat představě snadného výdělku (snad i pohádkového?), protože ten ranec co se za konzole nabízí je neskutečný. Nicméně jsem hrdý sběratel a asi ani ta vidina nového auta mě nedonutí ji pustit a tak předpokládám, že jakmile ji Sony podle předpovědí 21/12/2014 odešle a mně se podaří ji dostat sem ke mně do ČR, podělím se tu s vámi o fotky toho skvostu, i když s největší pravděpodobností jen zabaleného :D P.S. Teď už na odkaze na web Sony píší, že děkují za zájem a s omluvou sdělují, že další zásoby už nebudou. 12,300ks je pryč, Evropa tentokrát zapláče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Velka gratulace :party: ja ji chtel taky pro sebe, ale bohuzel... jsem z toho hodne nakaklej :? Sony se k tomu nekde vyjadrila? Nebo je opravdu Evropa vubec nezajima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.