Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To hrač123:taky možnost ,ale jak jsem psal nějak mě to netrápí já jsem k tomu zašel nějakých 20 minut než to spustili,ale těch lidi co u toho bylo nalepenych od toho 16 a maj prd ty to musí ♥♥♥♥i.... Sere mě to...ani si to neumíš představit...moc jsem to chtěl, seděl jsem u toho furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Ale proč? Bylo jasné, že daj dopředu vědět příbližný čas....Co mne zaráží....že měli tak málo kusů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 ja uz muzu za sebe rici,ze ji budu mit urcite,akorat me stala o necelych 150% vice nez stastlivce v EW a datartu. Bohuzel zradil facebook,ze se mi nezobrazila soutez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 JRC zveřejnilo šťastlivce: http://www.jrc.cz/clanek_anniversary_soutez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 headhot: tak to je pořád dobrej kauf :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 waczko: Ty wle někdo od nás z města tam je :) toho musím vypátrat :) (doufám, že to byl mnou naordinovaný spěh - nařídil jsem všem známým registraci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 tak dobrej kauf by to byl,kdyby nezradil facebook, ted uz to nebylo takove nadseni,ale must have. Tedka uz jen cekat na strzeni penez z USA a budu spokojeny koblizek a jedna bude moc do sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Budeš mít druhou? To my ani neříkej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak ja už mám potvrzené ze mám smůlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Měl jsem 6008 objednávku a hádejte...jsem první, co konzoli nemá. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Měl jsem 6008 objednávku a hádejte...jsem první, co konzoli nemá. Díky. Volali nebo psali...a peníze posílají zpátky kdy? Ja mám 6002 a zatím se nikdo neobtěžoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) Má někdo nepřekonatelnou touhu ho mít? Jsem jeden z těch, kteří měli to štěstí, ale já to bral spíše jakože si konečně pořídím konzoli a teď vidím jaký je o ní u nás zájem... Teoreticky bych tedy někomu mohl udělat radost, i když pod stromeček se to asi už nestihne... vše bych ale chtěl řešit pouze a jen osobně, pokud by někdo zájem měl a domluvili bychom se... edit: za mě dořešeno! Již prosím nepište. Díky všem! Upraveno Prosinec 21, 2014 uživatelem waczko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 má někdo nepřekonatelnou touhu ho mít? Jsem jeden z těch, kteří měli to štěstí, ale já to bral spíše jakože si konečně pořídím konzoli a teď vidím jaký je o ní u nás zájem... Teoreticky bych tedy někomu mohl udělat radost, i když pod stromeček se to asi už nestihne... Vše bych ale chtěl řešit pouze a jen osobně, pokud by někdo zájem měl a domluvili bychom se... máš pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 U mě je záhadou že vůbec nepřišel žádný mail nic. Ale platba proběhla je i na paypalu i mámfotku z DATART systému kde byla potvrzena..se teď s nima ještě budu dohadovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Hele ha ho našel ve složce promo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Má někdo nepřekonatelnou touhu ho mít? Jsem jeden z těch, kteří měli to štěstí, ale já to bral spíše jakože si konečně pořídím konzoli a teď vidím jaký je o ní u nás zájem... Teoreticky bych tedy někomu mohl udělat radost, i když pod stromeček se to asi už nestihne... vše bych ale chtěl řešit pouze a jen osobně, pokud by někdo zájem měl a domluvili bychom se... ......pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Má někdo nepřekonatelnou touhu ho mít? Jsem jeden z těch, kteří měli to štěstí, ale já to bral spíše jakože si konečně pořídím konzoli a teď vidím jaký je o ní u nás zájem... Ještě tu o popelce Tady nejsme na ebay.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Ještě tu o popelce Tady nejsme na ebay.... bylo, nebylo... za sedmero horami, za sedmero řekami, žila byla Popelka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jalo Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 No tak já jsem na tom stejně jako waczko...bral jsem to jako takové pobídnutí koupit si novou konzoli a ze srandy se přihlásil do JRC soutěže a v pondělí si tam pro ni jedu... takže kdyby měl někdo velký zájem..:D kdyby někdo nevřil...jsem z teplic a můžete si všimnout podobnosti nicku..:D http://www.jrc.cz/clanek_anniversary_soutez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 To je palba :D http://pc.bazos.cz/inzerat/42507713/Playstation-4-20th-Anniversary-0705612300.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Tak hlavně, že to ten dobrák rozbalil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 To je palba :D http://pc.bazos.cz/inzerat/42507713/Playstation-4-20th-Anniversary-0705612300.php Z takovýchto lidí je mi na blití....nemají soudnost...20-30k dobře, ale víc mi příjde tak trochu mimo..Ještě k tomu to rozbalil a ztratil tím hodnotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Mněl to tam za 300K ale docela sráží cenu to rozbalení a pochybuju, že to z čr někdo koupí za takovou cenu, jedině magor. Chce to dát na ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Za mě dořešeno! Již prosím nepište. Díky všem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 on to nemusel rozbalit, protoze ty co to meli zadarmo, ji jiz dostali rozbalenou. To jsou ty kusy z prodejen Jinak je to kazdyho vec,jakou si da cenu, jen tady to fakt neproda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.