squad Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2015 Nemá tu někdo volnej slot na hru?? Citovat
ecik Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2015 Zdarec lidi, dokážete mi někdo poradit? Mám odehráno cca 80% ze hry, posbírané naprosto všechny collectible předměty v lokacích v kterých jsem byl a před chvílí mi to hodilo error CE-34878-0 a prostě už mi ta hra nejde načíst. Nová hra funguje bez problémů, ale jakmile se pokusím načíst save z mé rozehrané hry, tak to pokaždé hodí ten error. Samozřejmě jsem si na stránkách Sony (https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5111/~/ps4%3A-error-codes) našel co to znamená a jak to odstranit, ale nic z toho nepomáhá. Myslíte, že je tu nějaká možnost jak to ještě zachránit a dohrát? :cry: Citovat
teedy Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2015 Stalo se mi neco podobnyho. Hru jsem smazal a znovu nainstaloval. Potom jsem stahnul ulozeny save a šlo to. To jediny mi pomohli hru znovu rozjet na posledni ulozeny pozici Citovat
trotlos Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2015 Myslim ze tohle je ten problem a jediny co pomuze je nahrat SAVE ze zalohy pokud mas. SAVE CORRUPTION WARNING: On PS4 version of the game, there is a high chance your save will get corrupted if you Fast Travel to Shipwreck Beach, making you unable to continue or get 100% completion unless you backed up your data. Don't use Fast Travel to get back to Shipwreck Beach and complete everything on Shipwreck Beack and Cliffside Bunker before moving on. For a detailed explanation and to see how to prevent it, please check this thread: http://www.playstationtrophies.org/forum/tomb-raider/225347-ps4-tomb-raider-error-save-corruption-explanation-prevention.html Citovat
ecik Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 Bohuzel zalohu save nemam. To varovani o poskozeni save jsem cetl, ale psali tam pouze o tom, ze se to stava pri rychlem cestovani a to jsem snad nepouzil ani jednou. Navic se to tam resilo vice nez pred rokem, takze jsem predpokladal, ze uz to davno opravili :( No nic, znovu uz to hrat nebudu Citovat
trotlos Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 (upraveno) Nevim co takhle poskozuje Save v PS4 ale me tohle dela zatim jen Playroom :-( Z cca 80% pri spusteni hry to napise ze mam poskozeny Save. Pritom kdyz ten stejny Save natahnu z cloudu normalne funguje :-) Upraveno Březen 23, 2015 uživatelem trotlos Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 19, 2018 Najde se někdo kdo by dál MP na boost trofejí? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.