Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error pri kontrole XDG3 hry


Speedy69

Otázka

Zdravím,mám problém s vypálením xdg3 hry konkrétně injustice projel jsem to pres agbx360 vse v pořádku a když to vypálim přes imbgburn s burnermaxem tak při kontrole to hodí tuhle chybu http://2imgs.com/a0c92f05d6 prosím radu už jsem posral 2 dvd......3hry xdg2 se v pořádku vypálily jenom toto blbne nevím co s tím dík za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

jo to už jsem zjístil ale ted mám jiný problém :D když se mi to konečne podaří vypálit tak třeba FC4 spustím ale nainstalovat nejde najede do půlky a napiše že data nemohla byt nainstalována a začne to znova,injustice nainstaluju tutorial hraju normlane pak zapnu single player sekne se to a na cerne obrazovce,když zapnu jiný mod hrani tak to jde ale taky tak po 10 min se to sekne. vypaleno na 4x rychlost protože ihas rev E prej palit2,4 neumí. nevíte co stím furt ničím cd akorád :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak far cry 4 se mi poradilo vypalit nainstalovat s nastavením buffer 512 mb burn proof enabled opc enabled ,Force hypertuning a online hypertuning, ale hra se rozjede nabehnou ukázky a jak to píše že při zobrazení teto ikony se hra ukládá nevypinejte konzoli tak se prestane točit disk a napíše to disc is undredable :/ už fakt nevím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

největší problem je že nemáš ihas B protože to je jediná která to dokaže správně vypálit, ale já třeba mám B a taky se mi už stalo že mi vyskoči chyba třeba ted novou nhl 15 nemůžu dobře vypálit nevím no ale třeba opc mám vyple musíš zkoušet nebo mrkni tady a zkus si to nastavit podle toho http://console-forum.net/tema/161604-jak-vypalovat-xgd3-hry-aktualizovano

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No zkoušel jsem vypálít různě a 6dvd letělo z okna bud se sekla instalace na 50% nebo hra která se neinstaluje tak me nepustí do normalního singleplayeru jenom jiný mod a třeba 10 min pak sek až ted když jsem dal buffer na 512 a to nastavení co jsem psal tak se to apson nainstalovalo ale nepustilo me to dál :/ dvd už na test nemám :( :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nastav si to přesně takhle, ta stránka někde byla, ale nemůžu ji najít.

3) OPC off

4) Enable Force Hyper Tuning

5) Disable Online Hyper Tuning

6) Disable Overspeed

7) Enable SmartBurn

9) Burn Proof enable

8) Buffer 512 mb

Layer break nech nastavený defaultně, nic s tím nedělej, kdyžtak si projeď iso přes abgx ať ti ho vytvoří.

Měl jsem také revizi E od kanalizatora, s návodem který mi dal jsem dvd hodil do koše, s tímto návodem to jelo hned, vypálil jsem desítky dvd formátu xgd3.

Také záleží v jaké kondici máš pc, defragmentuj harddisk, ovladače, také je potřeba i poslední verze net frame work, během vypalování nic nedělej, nenech i během vypalování přejít pc do vypínání displeje, to je asi jen drobnost pokud se ti nedaří, zkus třeba nouzový režim windows, s ním jsem měl o něco lepší výsledky, jinak zkus laborovat s nastavením, pro mkm 003 vypaluj 4x, revize E stejně míň neumí, imgburn používej 2.5.7.0, OPC history také vymazat nemůžeš, Revize E to nepodporuje, kdybys neuspěl tak zkoušej zapnout, či vypnout OPC, kalibruje laser vypalovačky s médiem.

Zde je návod pro nastavení revizi B, používal jsem ho a měl jsem s ním také dobré výsledky v Kprobe

http://www.ixtreme.net/open-forum/17835-how-burn-xgd3-using-ihas-burnermax-imgburn-verify-using-kprobe-2-a.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já v kprobe neumím pracovat :/ nevím zda bych poznal lepší výsledek nikdy jsem to nemel nainstalované.Až mi příjdou další dvd tak zkusím tohle nastavení co jsi napsal a uvidím,můžeš mi dát rychloškolu jak v kprobe pracovat abych vyzkoušel tvůj návod a pak ten co jsi dal odkaz abych to porovnal co je lepší ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na kvalitu vypáleného dvd můžeš použít i abgx 360 nahoře vybereš jen místo File(s)/ Burned dvd, to je vše, pokud ti to vypíše červeně error, chyba čtení, tak kvalita vypálení není dobrá.

Kprobe jednoduše, vždy si nastavíš rychlost jakou jsi vypaloval, tedy speed 4x, dále už nemusíš nic dělat PI sum 8x a PIF sum 1x by mělo být nastaveno defaultně a nahoře zmáčkneš play, což je start test, skenovat ti to bude zhruba 1/2 hodiny.

Maximální hodnoty po dokončení testu by měly být :

PI Max 100

PI Average 5

PIF Max 4

PIF Average 0,20

Já jsem měl i mnohem horší výsledky s revizí E a hry mi šly nainstalovat i spustit, ale mám fatko, slimko je prý náchylnější na kvalitu vypálení , teď mám revizi B, tam jsou hodnoty přímo vzorové.

Jinak na vypalování použij to první nastavení, druhé je jen alternativa.

Jinak, taky si můžeš nahrát poslední firmware do mechaniky, vyhledej si to přes google, napiš přesný model tvojí vypalovačky+ firmware download, to může velký vliv na kvalitu vypalování, třeba to, že mechanika neumí s některými médii pracovat.

Upraveno uživatelem liborpoulik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dle tvého nastavení jsem zkoušel vypalovat ale kontrola v Abxg mi to ukazuje chybu hned při načtení disku ...Muj dotaz je nemužou to dělat media ??? z tří paklu ani jedno vypaloval sem zalohu hry Forza Horizont 2..Far cry 4 A nějakýho Assasina kontrola Iso proběhla bez jediného problému vše zelene ale po vypaleni bud v přechodu nebo hned na začátku pro iHasku nečitelné ... Nevim zda je to mechanikou FW: 4L08 tudíš nejnovější . A pokud bz mi někdo dokazal odpovědět jaký je rozdíl mezi tímto http://www.czc.cz/verbatim-dvd-r-dl-8x-8-5gb-spindl-10ks-43666/54734/produkt a těmito http://www.czc.cz/verbatim-dvd-r-dl-8x-8-5gb-10ks-spindle/158623/produkt ???? Jde mi tedy spíše oto jak to poznám Já když mi to daj do ruky je jasný že bych bral tz dražší (furt je to levnější než Elektroword za 378 kč ;) kterej mi mimo XGD2 nešel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Média by měly být obě v pohodě, v tom bych problém neviděl, mě se za celou dobu stalo jen jednou, že komplet balík 10 dvd verbatim byl na xgd3 naprosto nepoužitelný, kupoval jsem to v t.s. bohemia, pak jsem koupil v czc které byly naopak naprosto v pohodě, vyplatí se kupovat u dobrých prodejců, třeba Alza nebo CZC , kde se zboží točí a neprodávají skladové ležáky, které jim tam leží několik let.

Jinak jak dlouho tu vypalovačku máš ? , kolik má za sebou kompletně vypálených záloh xgd3, počítej, že s tak velkým přeplňováním jich vypálíš max. tak 60, pak už na vypalování xgd3 bude nevhodná.

Je mi to divné, že ti to nejede, popřípadě zkus vyzkoušet vypalovačku na jiném pc, jestli tam bude pálit dobře, nebo prostě zkus koupit novou, než abys mrhal drahými dvd pořád dokola, to se ti nevyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Libore mam ji asi tři tydny byla uplně nova koupena v alze a vypalil jsem sní asi 30 medii XGD3 a 5 XGD2 . No ja pravě přemýšlím že bych vypalovačku vrátil do alzi problem je že už nemaj 124 ale už pouze 122 což nevim zda neni nevhodná vypalovačka a taky si nejsem jistej zda bych jim tam dokazal vysvětlit proč ji vracim ;) no zkusim někde koupit jiný media oběhnu Alzu a CZC snad někde něco budou mit.Narovinu mě docela štve že ten program je vytvorenej na Liteonky páč ja mam teda lepší zkušenosti s LGčkama ;) Uvidime ... Budu vděčný každemu za jakoukoliv radu a děkuju Liborovi za reakci ..napíšu až něco zjistim ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě jedna rada, zkus na zkoušku koupit místo stříbrných klasických verbatim, verbatim printable, to jsou ty bílé potisknutelné, to může u tebe fungovat, u dost lidí jsem tady četl v poslední době stěžovat si na klasické stříbrné, mají v poslední době nižší kvalitu a pak zvolily verbatim printable a vypalovalo jim to dobře.

Za sebe je můžu doporučit vypálil jsem jich 25 a ani jedno nebylo nefunkční, nějak jsem zapomněl, že jsem je používal, ale výsledkově v kprobe byly dokonce lepší než ty doporučované, teď už je mi to ale jedno jaké verbatim koupím, protože mám revizi B.

Jinak, když nic tak zkus koupit mechaniku od Consolera, ale je to drahé, to je fakt, ale vypalovačku předem testuje jestli vypaluje dobře, cena je ovšem dvounásobná, ale v obchodě zase nemáš záruku toho jakou ti dají revizi a jestli bude kompatibilní s Payload Tool, tedy Burner Max.

Ještě dodatek, ne každá vypalovačka, která je kompatibilní s burmermax vypaluje dobře, takže se nemáš rozčilovat, když nějakou koupíš, je to napsané tady hned nahoře : http://www.ixtreme.net/360-backups/34156-burnermax-payload-tool-compatibility-list.html

Upraveno uživatelem liborpoulik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja sem klidnej člověk a penize nejsou zas tak hroznej problém ...Ja pamatuju doby kdy vypalovačka stala 7,5 tisíce a byla jen na CD pak přišli vypalovačky na DVD- a nazavěr byly vypalovačky na DVD+ (ja mam 4 LG ješte ve skříni jen pro tento učel sou k ničemu,jedna stala přez 3 tisíce takže 400 za mechaniku je promě pakatel.) jen škoda že se nevede Xbox je mrcha co nečte Imige :D A když to nepujde tak zkusim teda na tvou radu Consolera ....Ted sem přijel z Alzi koupil sem dva pakly Verbatimek ale těch lesklejch , printeabli sem sehnal jen v elektrowordu a to mi je líto už zas davat o kilo víc když vim že to nejde ... Takže v Alze ty klasicky lesklí .

Takže zkusim vypalovat v nouzáku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já bych spíš řekl že to špatně vypaluje na druhou vrstvu nevim jen odhaduji protože to far cry 4 i injustice se i sekne instalace u 50% ale po tom nainstalovani s 512mb co jsem psal tak se to apson nainstalovalo ale stejne me to nepusti zapnout singleplayer hned to hodi ze cd je necitelne vypalovacku mam od pátku.mozna staci fakt jenom přijít na správné nastavení které si sedne a pojede to vubec netuším :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Speedy kde jsi ji kupoval??? myslim vypalovačku ...Jinak jsem se ptal v Alze a prej s paragonem mi třebas vratej prachy za špatný DVD ale vypalovačka by musela někam na expertizu prej :D že je to dost specifickej problém ( takovejch cirhátu kuli jednomu činskýmu šmejdu :D) Jinak ja to mam stejný nejvíc blbne přechod mezi vrstvama přesně na kontrole 50% a šlus Abgx hned nazačatku napiše že je nečitelný Kprobe jsem teda měl nainstalovaný ale u nefunkční hry se mi to zdalo jako blbost zkoušet kvalitu zapisu bud jde aspon v Xboxu nebo nikoliv beztak nenapíše co maš v tom Imburnu nastavit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

http://2imgs.com/788c7a5083 test v kprobe nastavení na jakem jsem to vypaloval už nevím posral jsem 7 dvd vetšinu na 40mb buferu pokažde neco jineho,takže těžko říct jaké nastavení to zrovna bylo :D .Mechaniku jsem kupoval na alze...Další hra mi v abgx napíše tohle http://2imgs.com/4bbf4963b0 další zase tohle http://2imgs.com/5aae5872a1 a pak i tohle :D http://2imgs.com/2dd92f05d6

Zvláštni že u toho předpolsledního obrázku to napíše že je nečitelný nebo co to ale když nezapnu ciste singleplayer ale jiny mod tak si zahraju klidne i 10 15 min než mi to zamrzne při načítání.

Upraveno uživatelem Speedy69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tohle je podle mě loterie, výsledky v Kprobe jsou dost vysoké, nemá smysl laborovat s nastavením a dál mrhat zničené dvd, návod, který jsem ti dal byl u mě funkční a platit by to mělo všeobecně, tohle jsou myslím oficiální stránky, ten odkaz který jsem napsal, ti kteří vypalovačky a média testovaly na to prubnuli 1500 dvd.

Pokud se naštveš, přeinstaluj Windows, i když to je asi blbost.

Jedině jak říkám vypalovačku hodit do jiného pc, nebo zkusit koupit od Consolera, ten mi poradil na všechno a velmi ochotně, samozřejmě to něco stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ted testuju v kprobe to far cry 4 které se nainstalovalo.Jedna možnost že to špatně pálí na druhou vrstvu nebo mám slabý laser ? Consolerovi jsem už psal takže dalši alternativní řešení bude koupit ihasku s rev B a podle tvého nastavení vyzkoušet palit v nouzovém režimu.pokud ani to ne tak už nevím :D... postnu tu pak výsledek v kprobe.

http://2imgs.com/6aae5872a1 výsledek v kprobe FC4 které se nainstalovalo.

Výsledek v axgb360 http://2imgs.com/f440b69c4f

Upraveno uživatelem Speedy69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nejlevnější varianta je koupit na zkoušku 1 ks verbatim printable a zkusit, i když v tvém případě nevím, asi by to nepomohlo, výsledek kprobe far cry 4 je šílený, základ je dobrá vypalovačka, tečka.

Já revizi B mám a s revizí E se to vůbec nedá srovnávat, za ty prachy to stálo a ušetříš si nervy.

Takže říkám, pokud můžeš kup rovnou B, protože ani Revize E nemusí být vždy stoprocentní, tak to prostě je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo zkusím ještě to tvoje nastavení a nastaveni co jsem našel ještě na jedné stránce a uvidím a pak jdu do rev B.Znam týpka co děla flash páli přes rev e s burnermaxem a vše v pohodě nemá s tím problém,psal že na verbatimkach lifeseries 10/10 v pořádku.Radil mi jak má img burn nastavený on na 40mb buffer atd a vubec se to nechýtá mu to jde mě ne :/.Takže zkusim poslední 2 dvd podle těch návodu pak jdu do REV B podle tovjeho návodu a když ani to ne tak už nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak už jsem to rozjel díky návodu od liborpoulik nastavil jsem to tak jak jsi psal a pálil v nouzovém režimu v kprobe jsou hodnoty o dost lepší né přimo tak jak by to mělo být ale PI MAX 225 A PIF 4,nevím jak moc je to přes čáru a zda to může být ale hry jsem rozjel a zatím bez známky nějakého poškození.Můžete se vyjádřit k těm hodnotám ? Libore ty jsi psal že jsi mel horší hodnoty a jelo ti to jaké byly ty hodnoty ?Každopádně dík za pomoc.Snad už s tím nebude problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo, jo, takhle to je, i malá změna nastavení vypalovačky v imgburnu může mít velký, či fatální vliv, pokud nastavíš něco změníš, dvd hodíš do koše, nebo ho používáš, dělící čára mezi úspěchem a selháním.

Určitě to nebyla lehké přimět obyčejné vypalovačky za 500 kč na takové přeplňování, i když jedna taková je přímo od výrobce: Sony Optiarc CB Plus, ta už se nevyrábí, někdo s ní myslím pálil, ale prý byla ihaska lepší.

Jinak zaráží mě že jsem tady na fóru nenašel přesné nastavení imgburn pro Payload Tool, byl tu jen odkaz na stránku od uživatele Spenat , ale ten už mi teď nefunguje.

Všechno se dá vygooglit, našel jsem ale jedno nastavení, které mi vůbec nefungovalo.

Max. hodnoty v Kprobe jsem ti psal do zprávy:

PI MAX max 100 nebo míň & PI Average 5 nebo míň

PIF MAX by mělo mít 4 or less & PIF Averageby mělo být 0.20 nebo míň

Já mám asi 20 výpisů v Kprobe,většina je ale zavádějícíh, protože jsem tomu ze začátku nerozuměl a skenoval jsem max. rychlostí.

Jeden výpis mám fifa 14 eng, bez problémů, instalace i hraní, výpis z poslední doby:

Date : 28.5.2014 9:46:13

Model : 4-0-0-0 E:ATAPI iHAS124 E 4L04

Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]

Speed : 4x

ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1

Scanned range : 0 - 4267026

Sampling count : 164203

Errors : 0

PI Max : 172

PI Average : 16,01

PI Total : 456320

PIF Max : 5

PIF Average : 0,06

PIF Total : 1782

Každopádně hodnoty můžeš mít i vyšší a pojede ti to, pokud máš fatko jako já, nevím jak moc je náchylné slimko, četl jsem tu i případ, kdy měl někdo PI max přes 600 a hra byla funkční.

Nevím k čemu ty hodnoty přesně slouží a, nebo čemu mají zamezit, když hry fungují i hůř vypálené, asi aby tě neodhalily Na xbox Live.

Upraveno uživatelem liborpoulik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj,

ja uz jsem trosku nestatnej..mam taky revizi E a pozuivam samo Verbatimky. Vypalil jsem asi 20 DVD a proste nektere funguji a nektere vubec. Mam teda musim rict trosku zmatek jak palit XDG2 hry - musi se tam pouzivat Payload Tool? A je rozdil v nastaveni IMGBurn u XDG2 a XDG3 her? Rad bych alespon u XDG2 her mel 100% jistotu.

Ono uz spousty odkazu co zde jsou nefunguji a pak je tezke se vyznat v tom co kde nastavit. Diky moc za trpelivost a nejake nasmerovani a pripadny souhrny navod, kde co nastavit.

diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu