Marchelino Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 hej lidi nedomluvime se nekdy na nejaky zavod online? :D ono to je ceklem narezovy po netu jeste kdyz mate mikrac tak je to hrozna prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Pokud si semnou chce někdo zapařit on-line, tak jsem na psn pod nickem moto-stormer Bude mi potěšení si s vámi dát match :D:);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Jo demo jsem hral ( PS3 ) A celkem luxusní . A ten řidič mi tam fakt chybí . Je to divný , kdyby aspoň byli černý skla. A někdo tu psla , že se mu líbily Most wanted . Tak ty se mi líbili z cely serie ( Kdy se tuní ) nejmín. Nejlepši byli undergroundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Jo demo jsem hral ( PS3 ) A celkem luxusní . A ten řidič mi tam fakt chybí . Je to divný , kdyby aspoň byli černý skla. A někdo tu psla , že se mu líbily Most wanted . Tak ty se mi líbili z cely serie ( Kdy se tuní ) nejmín. Nejlepši byli undergroundy Hh někdo má rad holky a jiný vdolky.Pro mě osobně byl nejlepší Nfs 3 :) s těch tunících asi ten Most wanted(kvůli poldům neřkuli:)) Mno a co se týče burnoutu zatím jsem hral jenom na psp burnout dominator a ten byl fakt luxus jak to vypada na ps 3 si zatim moc dobře nedovedu představit,ale brzy to(snad)posoudím :) Peace all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Tak to vidite ja mel nejradsi vsechny NFS, hraju tuhle serii on nejakych mych 6 let kdy mi tata prinesl Need For Speed 2 hral jsem pak 3 - hot pursuit, nfs porsche,high stakes,road challenge pak Underground 1 a 2,most wanted,carbon a ted chci prostreet uz je to 9 let co jsem hral prvni NFS a za tu dobu me nezklamal ani jeden dil...pro me je to skoro zaruka kvality kdyz to porovnam z nakym Juiced nebo jinym je to supr...burnout na PSP toe luxus...mohli by udelat dalsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Jo taky jsem hral snad všechny díly NFS . S tunících se mi libilo nejvíc Underground . A s těch normal se mi líbilo Hot Pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 ...burnout na PSP toe luxus...mohli by udelat dalsi... To by bylo super kdyby udelali dalsi dil pro psp ale myslim ze se jen tak nedockame.Podle me nejdriv tak za pul roku a o tom mam hodne velke pochybnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Cau lidi, mate uz nekdo tuhle hru? Ja ji koupil vcera a uz mam 10% hry za sebou protoze jak tam sou ty super jumpy a ty branky k ja jezdim a hledam je kze to doufam jen tak nedohraju protoze by me to stvalo je to fakt pecka . Kdo by si chtel zahrat online trochu pokecat a dat par takedownu at si me da do friends . sem Dzunk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 no,az si poridim ps3 tak do tyhle hry asi pujdu, co sem videl demo videa tak to nevypada vubec spatne =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Já nemám moc peněz, navíc šetřím na LCD TV.. takže počkám až v bazáču za 1 100kč /cca. Ale demo sem hrál s albertinim, chevym a markem asi 2x.. (Chtělo by to znova) a je to maximální nářez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 No , kdybych teď nekoupil HDD do PS3 tak bych tu hru bral , ale teď nejsou money Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Moc ma ta hra nezobrala... Demo ma neuchvatilo... mozno sa k tomu vratim neskor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Moc ma ta hra nezobrala... Demo ma neuchvatilo... mozno sa k tomu vratim neskor... Souhlasím...mně teda demo taky moc nenadchlo...a to jsem velky fanousek burnoutu(skoro jsem dohral 3,4, Dominator na psp a legends na PSP) ale demo na Xko mne teda nenadchlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 tenhle díl mě hodně překvapil a hlavně si tvůrci poradili ny výtečnou s otevřeným městem hlavně co se týče funkce závodů,třeba když jedete road rage tak ho mužete je kudy chcete,nebo jedete si jen tak po ulici zmáčknete 2 tlačítka a prd ho už se vám spustil crash mod (ten mě hodně baví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 k tomu se chci zeptat jak se tebn crash mod spousti bavil me dycky nejvic a nwm jak do nej jit diky. to shadow a ten druhej : koupily ste si tu hru nebo stahli jesi stahli tak chapu ze vas to neba me taky na psp neba hry kery si stahnu zlaty origa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 k tomu se chci zeptat jak se tebn crash mod spousti bavil me dycky nejvic a nwm jak do nej jit diky. to shadow a ten druhej : koupily ste si tu hru nebo stahli jesi stahli tak chapu ze vas to neba me taky na psp neba hry kery si stahnu zlaty origa na xboxu to je když jedeš tak zmáčkneš RB + LB takže zkus R1 a L1 (možná si ještě předtim musíš šipkou nahoru vybrat offline crash mode ale myslim že to neni podmínkou)mě by naopak zajimalo jak se pouští ten time trial co tam je u každý ulice stejně jako crash protože tam sem zkoušel taky rb a lb ale vždycky začnu dělat crash a time trial pustit neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 zdravim!! taky jsem prave stastnym vlastnikem Burnout... rad bych se nekdy s vama nejak domluvil na online multiplayeru... marek_2080: pouzivej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 potreboval bych poradit jake se dela POWER PARKING v Burnout Paradise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoubaS Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Mám dotaz ohledně gps jak ho aktivuji aby mi ukazovalo cestu? nebo všichni jezdíte tak že pořád koukáte na mapu? podle čeho se orientujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolodej30 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Mám dotaz ohledně gps jak ho aktivuji aby mi ukazovalo cestu? nebo všichni jezdíte tak že pořád koukáte na mapu? podle čeho se orientujete? porad koukas na mapu, navigace tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 nový update výjde ve čtvrtek ! http://www.criteriongames.com/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Pokud ctu dobre, konecne by se mely objevit motorky, dynamicke pocasi a nocni jizdy? Jsem celej natesenej...:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Tak jsme se dockali upgradu na BP...akorat to taham...mezitim, nez si to stahnete si muzete precist, za co vsechno dostane trophy >>>ZDE<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 já už jsem to dávno vyzkoušel... vypadá to fakt dobře , ale za chvíli mě to omrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Mám dotaz ohledně gps jak ho aktivuji aby mi ukazovalo cestu? nebo všichni jezdíte tak že pořád koukáte na mapu? podle čeho se orientujete? Muzes se divat na mapu nebo ti auto hodi blinkr kde presne mas zatocit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.