petshi Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s reklamací ovladače, který byl součástí klasického balení ps? Je nutné to reklamovat společně s konzolí, nebo je možný ho dát samostatně? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 http://console-forum.net/search.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petshi Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Jsi normální? Kdybych tu našel téma s uspokojivou odpovědí na můj dotaz, tak sem nepíšu. Buď pošli odkaz na konkrétní téma, nebo se nevyjadřuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Alza po me chtela kompletni baleni, ale lze to resit primo se sony tady v ČR. Staci jim poslat ovladac. Akorat po tobe budou chtit asi seriovy cislo konzole a pak to jeste nejak vyresit s prodejcem. Ale na tohle se zeptej primo v Sony. Ja jsem to nakonec nereklamoval takze nevim. Kazdopadne bych se jim na to vysral, posilat celou konzoli kvuli ovladaci. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petshi Odesláno Prosinec 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filom3n Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Stačí ovladač, pokud po tobě někdo chce něco víc je to divné, stejně jako kdyby jsi reklamoval sluchátka od mobilu, f, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Já reklamoval u JRC a stačil jim jen ovladač. Dal jsem jim ho v sáčku a oni mi ho vrátili i s krabičkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filom3n Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Dostal jsi novej :) tak to má byt, nedělat zbytečně zákazníkovi naschvale, já měl na starosti 3r jednomalicky Sony center, a taky jsem nedělal naschvaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Jj, tak to ma být :) A musím říct, že ten materiál (páčky) co je použitý na těch novějších ovladačích je parádní. Je tvrdší a není tak hladký. Ikdyž já stejně používám ještě nádstavce .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petshi Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak jsem psal do sony centra a zítra ho tam nesu samostatně, stačí prý mít sériové číslo konzole plus doklad o koupi. Samotnou konzoli mám koupenou v Tescu, tak jsem rád, že to nemusím řešit přes ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Taky jsem ted byl reklamovat v Sony center...rozpadla se.guma na leve pacce,akorat nechapu proc to nemeni hned a musi se cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Vzdyt to meni okamzite. Jeste se o tom sony zminovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Rekli mi ze musi pockat na dobropis z Prahy a ze to bude.trvat...kde to.Sony reklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Ja jsem kousek od prodejny tak bych tam jeste zasel,nechce se mi.čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 jenom v rychlosti, kam chodíte do sony v praze ? :) taky mam ten starej a guma je rozdrbanejma... dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Hele nekde jsem to cetl. Mozna to bylo tady na foru anebo to byl nejaky clanek. Uz nevim kde. Jestli jsi z Prahy tak tam jdi osobne, mozna ti daji hned novy. Za zkousku nic nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 zkusim, presne neco takovyho bych rad.. prijit s dokladem, cislem konzolem DS4 a fasnout novej :D nebo aby obednaly novej a pak vymenili kus za kus, at muzu hrat bez pauzy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Tak jsem nakonec dostal novej,problem byl v tom ze v Praze na centrale dneska nikdo neni a oni tam museji poslat nejakej papir a pockat nez jim to obratem potvrdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasanka Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat je možné dohledat ps4. Příčina dohledání odcizení.... Předem děkuji za odpověď... Hledal jsem všude na netu a nikde jsem nic nenašel...tak to zkusím ještě tady snad se najde někdo ochotný ke stručné odezvě na mém komentáři. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Proč vkladáš dotaz na dohledání ukradené ps4ky do vlákna o reklamaci DS? Jinak v zahraničí funguje možnost sdelit policii sériové číslo konzole, případně MAC adresu síťové karty a Sony je schopna dohledat konzoli, když jí nový "majitel" používá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petshi
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s reklamací ovladače, který byl součástí klasického balení ps? Je nutné to reklamovat společně s konzolí, nebo je možný ho dát samostatně? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.