Tool Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 tak děkuju za rady, úspěšně 1TB v PS4, ale te´d mě nechce PC načítat disk co byl v PS4 500GB, koupil jsem si ráměček, dal do PC, ale jen svítí, ale nezobrazuje se jako úložiště, nemohl by někdo pomoci kde je problém? vím mezi židlí a PC,ale já na PC trávím minimum času a nevím proč se to nezobrazí jako klasický HDD. Díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 musis vytvorit oddily.. cili pravy tlacitko na pocitac - spravovat - spravce disku a na tom novym udelej oddil, a nejdriv nejspis smaz starej :) pripadne nejakej jinej disk manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Tak jsem taky vyměnil konečně disk u svého mazlíka,a volil jsem seagate expandion portable 2tb a akorát mám problém s připojením původního disku co byl v ps4 s PC. Po prvním připojeni se rozsvítilo modré světýlko na hdd a nainstaloval se,a po restartu PC jsem připojil opět hdd a sice se ukáže že je připojenej,ale dál nic,jen slyším že se točí když si ho dám k uchu,co s tím ? USB je u PC 2.0 ale nevím kolik napájení disk potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 jesli se toci je to oky, este musis do spravce disku a smazat puvodni linuxovy oddily a udelat novy ntfs... pripadne nejakej disc directior, partition magic atd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Dekuji moc za navod. Porad jsem se nemohl rozhodnout jaky HDD do PS4 a tohle to uplne vyresilo :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Trochu jsem patral ale zajima me jeste jen jakej disk je kompatibilni s PS4... SATA II nebo SATA III ci oba? A jakej je v tom rozdil prosim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Je to zpětně kompatibilní, takže tam půjdou oba. SATA III má vyšší přenosovou rychlost, ale těžko říct, jestli to PS4 využije, z výroby je tam myslím SATA II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 (upraveno) SSHD Hybridní disk 1TB stojí kolem 2400-3000 Kč , Klasický HDD 1TB vychazí na cca 1600 Kč. 1TB určitě stačí ale teď otázka - je opravdu znatelné zrychlení využití Hybridního disku ?? Vždyť ten disk má lokalizačně vyhrazeno cca 8GB místa kdy je tenhle sektor ovládán flash paměti. V testech IGN vycházel jako rychlejší disk ten klasický (načítaní, instalace) u některých her pak naopak rychleji načítá při využití Hybridního disku , je to řádech několika sekund. Upraveno Únor 15, 2016 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2016 CS to bych raději šel do Nyko databank PS4 super věcička.Viděl jsem to u kamoše a už jsí mam objednanou taky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2016 Myslíš tu příšernou věc, která zvedne výšku PS4 z její původní na asi 2,5x násobek? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 CS to bych raději šel do Nyko databank PS4 super věcička.Viděl jsem to u kamoše a už jsí mam objednanou taky xD Už není tak super jak píšeš anebo proč ji teď prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 CS to bych raději šel do Nyko databank PS4 super věcička.Viděl jsem to u kamoše a už jsí mam objednanou taky xD Jsi se vratil zpatky na PS4? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 (upraveno) Jj jsem nemohl překousnout pomalost xboxu atd... Prodávám ji protože jsem kupoval 2 a kámoš si ji nakonec nevzal tak mám navíc. Upraveno Březen 16, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Kcemu je ta vec dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Koukni na YouTube.ja mám možnost sehnat 2TB HDD od segate na servery za 1000 Kč. Proto jsem do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Pročetl jsme návod, a taky pujdu do výměny. Myslím, ale že 1TB je málo, dneska při velikosti her běžně 30-40GB. Měl bych dotaz, když bych šel do tohoto https://www.tsbohemia.cz/wd-elements-portable-2tb-wdbu6y0020bbk-eesn-_d180954.html je problém dostat ten disk z té krabičky? Je to nějak snadno demontovatelné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 A proč tak složítě? Proč si nekoupit rovnou holý 2.5" HDD o velikosti 2TB, u kterého (narozdíl od varianty vykuchání HDD z jeho boxu) budeš mít zároveň záruku a za v podstatě stejnou cenu? https://www.alza.cz/seagate-momentus-spinpoint-m9t-2000gb-d1132966.htm?catid=18849718 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 (upraveno) Já našel většinou jen videa, kde to lidi rozebíraj z těch krabiček. Taky mi to nešlo do hlavy. Snad jen kvůli ceně, kdy mi přišlo že externí jsou paradoxně levnější jak interní. Ten disk v odkazu je pro PS4 dobrý? Výška 9,5mm je OK? Četl jsem že do 9 mm. Upraveno Březen 17, 2016 uživatelem Rocky75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Z 2TB variant ano. Osobně jsem před časem kupoval hybridní verzi, ale ta je jen 1TB. Dnes už bych kupoval 2+ TB. Ten HDD z odkazu jsem kupoval nedávno pro Xbox One a v pohodě. Rozdělávat HDD z kabičky jsem chtěl v případě, kdy jsem chtěl kupovat HDD větší kapacity než 2TB kdy se ukázalo, že z nějakého důvodu prostě samostatně prodejné HDD 2.5" jsou v dnešní době "jen" do kapacity 2TB, zatímco ext. na USB existují i 4TB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 OK, objednáno. O víkendu vyměním, snad to zvládnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Pred výměnou HDD chci udělat backup dat na externí HDD. Poraďte mi jak naformátovat externi HDD, Fat32 mi to nenabízí jen exFat a nevím jakou nastavit velikost alokační jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Použij nějaký program, např. Easeus Partition Master pro formát HDD na FAT32. Windows 7+ to sami o sobě neumějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Takže zvolil jsem formát exFat a největší velikost alokační jednotky (32k). Záloha 370GB na ext. disk trvala cca 2,5 hodiny, výměna disku 15 minut a restore další 2,5 hodiny. Vše šlape jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupo Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Ahoj Při výměně Hdd v PS4 jsem narazil na problém. A sice nedaří se mi sehnat OS PS4. Na stránkách sony je k disposici pouze update 4.06 který jak jsem pochopil mi nestačí. Sice v sekci ( https://www.playstation.com/en-gb/get-help/ps4-system-software/ ) "Perform a new installation of the system software" je odkaz na stažení celého OS, ale po kliku na něj jest výsledek "file not found". Nevíte prosím někdo, jestli se dá tento OS ještě někde sehnat ? Nebo se s tím musí do servisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Já když na ten odkaz najedu, tak z něj můžu ten update 4.06 normálně stáhnout. Zkus TENTO přímý odkaz ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.