Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry z Flash disku do Xboxu

ImJohny

Otázka

Zdravím, koupil jsem si teď xbox 360. Je flashnutý, ale bylo mi řečeno že neoriginální hry tam jdou nahrát jen přes flashku. Může mi tady někdo poradit, respektive napsat, nebo odkázat na návod, jak dostanu staženou hru (většinou jsou v nějakém z image formátu) z torrentů na onu flashku, aby to pak šlo nahrát do boxu? A taky jestli je potřeba nějak spešl formátovat tu flashku? Díky za každou radu, jež povede k cíli :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No, nevím co má nebo nemá. Vím jen že předchozí majitel tam ty hry nahrával přes usb flash disk, možná volím špatnou terminologii, mám to doma 3 dny. tak se omlouvám :) říkal, že normálně stáhl hru na internetu nějak ji upravil a přes flashdisk zkopíroval na disk xboxu a zněj hrál. I já teď hraju hry, které si tam nahrál, bez Dvd v mechanice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu