Mandaz Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Taktak, i když destiny hraju jen občas, tak je teď tak updatované, že pokud nemáš full verzi i se všema dlc tak si skoro neškrtneš. Citovat
David Polenda Odesláno Prosinec 18, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2016 Ted tady sem cetl ze na 40 se vysplhate i pomoci nejakych frakci... a stim.sutrem.diky ale nejak nevim o cem je řeč zadnej sutr mi nikdo tam nenabizel a hlavne kdyz kiukam na ostatni hrace jak hrajou maj ten samej problem lvl 34 a light okolo 160 vic nemaj jde o toto ze ja mam u sebe veci na lvl 38 a vlastnr je ani nevyuziju a nechci stagnovat na tom lvlu Ted tady sem cetl ze na 40 se vysplhate i pomoci nejakych frakci... a stim.sutrem.diky ale nejak nevim o cem je řeč zadnej sutr mi nikdo tam nenabizel a hlavne kdyz kiukam na ostatni hrace jak hrajou maj ten samej problem lvl 34 a light okolo 160 vic nemaj jde o toto ze ja mam u sebe veci na lvl 38 a vlastnr je ani nevyuziju a nechci stagnovat na tom lvlu Dlc ? co to je hraju to cvily Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 18, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak je základní hra destiny a postupně k ní vycházela rozšíření - dlc. Má dvě větší, první the tekken king a druhé tuším rise of iron. Přidávají mise, úkoly a nové nepřátele. Citovat
Tankis Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2017 Zdar lidi, 15. si jdu pro celou kolekci. Teď jsem dohral trial a jsem v tom až po uši. Kdyby si někdo chtěl zahrát tak si mě přidejte : Tankerosek Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.