Mandaz Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 Taktak, i když destiny hraju jen občas, tak je teď tak updatované, že pokud nemáš full verzi i se všema dlc tak si skoro neškrtneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Polenda Odesláno Prosinec 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2016 Ted tady sem cetl ze na 40 se vysplhate i pomoci nejakych frakci... a stim.sutrem.diky ale nejak nevim o cem je řeč zadnej sutr mi nikdo tam nenabizel a hlavne kdyz kiukam na ostatni hrace jak hrajou maj ten samej problem lvl 34 a light okolo 160 vic nemaj jde o toto ze ja mam u sebe veci na lvl 38 a vlastnr je ani nevyuziju a nechci stagnovat na tom lvlu Ted tady sem cetl ze na 40 se vysplhate i pomoci nejakych frakci... a stim.sutrem.diky ale nejak nevim o cem je řeč zadnej sutr mi nikdo tam nenabizel a hlavne kdyz kiukam na ostatni hrace jak hrajou maj ten samej problem lvl 34 a light okolo 160 vic nemaj jde o toto ze ja mam u sebe veci na lvl 38 a vlastnr je ani nevyuziju a nechci stagnovat na tom lvlu Dlc ? co to je hraju to cvily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak je základní hra destiny a postupně k ní vycházela rozšíření - dlc. Má dvě větší, první the tekken king a druhé tuším rise of iron. Přidávají mise, úkoly a nové nepřátele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Polenda Odesláno Prosinec 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 Zdar lidi, 15. si jdu pro celou kolekci. Teď jsem dohral trial a jsem v tom až po uši. Kdyby si někdo chtěl zahrát tak si mě přidejte : Tankerosek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.