Assassin Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdarec, vyšlo nové gameplay video z této koooperativní hry. Plánujete někdo kupovat? https://www.youtube.com/watch?v=HVs4v7lpaxE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Hledám lidi kdo budou hrát opravdu se na tu hru moc tesim a chci si ji užít s lidma co radi pokecaj. Když tak vaše psn Hru budu mít tak 13-15.2. Moje psn: spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Tak lidi nikdo nemate, nebudete mít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikosuo Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 dnes sem to hral asi 20 minut. vypada to zaujimavo. taky bych zahral s nekym komu bych rozumel. Kdyz tak si me pridejte psn mikosuo_svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 http://www.eurogamer.cz/articles/2015-02-12-videosrovnani-evolve-na-pc-ps4-x1 Tak tomu nerozumím, být Sony asi bych žádal odpověď, protože nenacházím žádný racionální důvod krom podplacení k tomu aby byly textury na PS4 horší než XBox One. P.S. Evolve mě moc nezaujalo, takže je mi jedno jestli proběhne v budoucnosti nějaký update, ale mrzelo by mě kdyby se válka výrobců přesouvala od nich k nám formou sabotáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Jako že podplacení je u tebe racionální důvod? mehehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/racionalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 A svůj poznatek jsi racionálně odvodil z komprimovaného youtube videa? Nevídím rozdíl mezi konzolovými verzemi hry a podle diskuze pod videem je to opět pouze válka mezi zastánci microsoft - sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Za me jednoznačně palec hore. Svizna akce, a když je dobrej team je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 A svůj poznatek jsi racionálně odvodil z komprimovaného youtube videa? Nevídím rozdíl mezi konzolovými verzemi hry a podle diskuze pod videem je to opět pouze válka mezi zastánci microsoft - sony. Nepochybuji o kvalitě hry, co se týče zábavy. Pro srovnání jsem udělal ne moc kvalitní screenshot, na něm je rozdíl víc než patrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Četl jsem ze se da hrát za monstrum "stealth akce" ze když se chodí pomalu tak ani daisy te nevycmucha. Zkoušel to někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 (upraveno) je to hrozna bejkarna Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Jenda 123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakbubkins Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 muzete si me pridat bubakbubkins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Spleskin a další.lze to hrát i single?Nebo se musím multi?:)Je to vůbec možné single?Já těm připojováním a registrováním multi moc nerozumím většinou mě to moc nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Předtím jsi psal v dying light. No evolve je čistě co-op akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Takže evolve jenom cooc.Díky,spleskin za odpověd. To bych rád zkusil,ale mám jenom 10/6 mega,rychlost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Evolve jde hrát i single ne, ale je to prej spíš jenom takovej dodatek. Hra je to opravdu vyloženě na Co-op Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 A v single?Můžeš si to zapnout a podívat se pro mě?Mě by zajímalo co vidíš?Chodí tam s tebou tým jako v coop sami za sebe?Nebo si to vůbec neviděl a tedy to sám nevíš? Díky za odpověd saixx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Osobně ho nemám, ale koukal sem na live gameplay hrej.cz a je to jako klasická co-op hra s tím rozdílem, že ty si vybereš svojí postavu a zbytek obstarává ( bohužel ne moc chytrý ) Ai. BTW aby sme uvedli vše na pravou míru jednalo se o gameplay na PC, ale bylo mi divný, že by verze pro PS4 byla bez singlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 To je super gamesa,ale potřeboval bych to zjistit než to koupím a pak to nepůjde pro single.Jinak souhlas,že UI je o ničem,ale s malým netem to není nic moc navíc ty nekonečné registrace spojení a nekonečné nepřipojení a problemtika okolo shánění hráčů atd. Jednou jsem tam vlezl v COD a byl to nepřehlednej bordel,to se jinak nedá říct. Nejlépe kdyby někdo to měl a mohl potvrdit,že ty mise normálně běhaj na single,hned bych pořídil,protože to vypadá super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Pokud ti jde jen o single určitě to nekupuj ;) za takřka plnou cenu to nestojí Na single můžeš kouknout tady: http://youtu.be/HVs4v7lpaxE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Vyložené co op záležitost..Singl s boty je otrava..mají tupou AI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Tak ono stačí pohledat na netu a všude se píše, že nezáleží na platformě na který se hraje, ale všude stojí single za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Single je dobrej na začátek na naučení se pohybovat. Jinak single nemá zadneJ význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.