Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Evolve


Assassin

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

http://www.eurogamer.cz/articles/2015-02-12-videosrovnani-evolve-na-pc-ps4-x1

Tak tomu nerozumím, být Sony asi bych žádal odpověď, protože nenacházím žádný racionální důvod krom podplacení k tomu aby byly textury na PS4 horší než XBox One. P.S. Evolve mě moc nezaujalo, takže je mi jedno jestli proběhne v budoucnosti nějaký update, ale mrzelo by mě kdyby se válka výrobců přesouvala od nich k nám formou sabotáží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A svůj poznatek jsi racionálně odvodil z komprimovaného youtube videa? Nevídím rozdíl mezi konzolovými verzemi hry a podle diskuze pod videem je to opět pouze válka mezi zastánci microsoft - sony.

Nepochybuji o kvalitě hry, co se týče zábavy. Pro srovnání jsem udělal ne moc kvalitní screenshot, na něm je rozdíl víc než patrný.post-74801-14687182089535_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • Moderators

Osobně ho nemám, ale koukal sem na live gameplay hrej.cz a je to jako klasická co-op hra s tím rozdílem, že ty si vybereš svojí postavu a zbytek obstarává ( bohužel ne moc chytrý ) Ai.

BTW aby sme uvedli vše na pravou míru jednalo se o gameplay na PC, ale bylo mi divný, že by verze pro PS4 byla bez singlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je super gamesa,ale potřeboval bych to zjistit než to koupím a pak to nepůjde pro single.Jinak souhlas,že UI je o ničem,ale s malým netem to není nic moc navíc ty nekonečné registrace spojení a nekonečné nepřipojení a problemtika okolo shánění hráčů atd.

Jednou jsem tam vlezl v COD a byl to nepřehlednej bordel,to se jinak nedá říct.

Nejlépe kdyby někdo to měl a mohl potvrdit,že ty mise normálně běhaj na single,hned bych pořídil,protože to vypadá super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu