Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Odesláno

http://www.eurogamer.cz/articles/2015-02-12-videosrovnani-evolve-na-pc-ps4-x1

Tak tomu nerozumím, být Sony asi bych žádal odpověď, protože nenacházím žádný racionální důvod krom podplacení k tomu aby byly textury na PS4 horší než XBox One. P.S. Evolve mě moc nezaujalo, takže je mi jedno jestli proběhne v budoucnosti nějaký update, ale mrzelo by mě kdyby se válka výrobců přesouvala od nich k nám formou sabotáží.

Odesláno
A svůj poznatek jsi racionálně odvodil z komprimovaného youtube videa? Nevídím rozdíl mezi konzolovými verzemi hry a podle diskuze pod videem je to opět pouze válka mezi zastánci microsoft - sony.

Nepochybuji o kvalitě hry, co se týče zábavy. Pro srovnání jsem udělal ne moc kvalitní screenshot, na něm je rozdíl víc než patrný.post-74801-14687182089535_thumb.jpg

• 3 weeks later...
  • Moderators
Odesláno

Osobně ho nemám, ale koukal sem na live gameplay hrej.cz a je to jako klasická co-op hra s tím rozdílem, že ty si vybereš svojí postavu a zbytek obstarává ( bohužel ne moc chytrý ) Ai.

BTW aby sme uvedli vše na pravou míru jednalo se o gameplay na PC, ale bylo mi divný, že by verze pro PS4 byla bez singlu.

Odesláno

To je super gamesa,ale potřeboval bych to zjistit než to koupím a pak to nepůjde pro single.Jinak souhlas,že UI je o ničem,ale s malým netem to není nic moc navíc ty nekonečné registrace spojení a nekonečné nepřipojení a problemtika okolo shánění hráčů atd.

Jednou jsem tam vlezl v COD a byl to nepřehlednej bordel,to se jinak nedá říct.

Nejlépe kdyby někdo to měl a mohl potvrdit,že ty mise normálně běhaj na single,hned bych pořídil,protože to vypadá super.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu