Hráč123 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Především hučí protože je to takový "designový skvost" kde je prostě všechno víc nahňácané a tak to víc topí čili se větrák víc točí...tyhle podložky na to jsou k smíchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 našel jsem v pondělí v brněnském kauflandu tuto chladící podložku. Zakoupeno, ale pod PS4 se ještě nedostala - každopádně ta cena může být pro někoho zajímavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Ja taky problem s hlukem nemam. Kolem PS4 mam po stranach cca 10 cm (zhora taky) a mam ji postavenou na cca 2 cm nozkach. Je tichoucka, mozna jednou za cas se treba na 30s ozve ventilator... Pry se hluk dal dobre testovat u Killzone - u me np. Jedine, u ceho zacina hucet ze ji slysim bylo menu u AC Unity - resp. kdyz hru pauznu a treba ctu neco z jeji wiki :-D ale to byle pred prvnim updatem, ten jsem to uz nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 ja mam ted druhou ps4 a je pravda ze tahle skoro neni slyset a urcite neni tak horka jako ta prvni kterou jsem kupoval asi 2 mesice po launchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Nevadí, že ta podložka není vodorovná? Nebude to mít nějaký špatný vliv na dvd-mechaniku až tam ps4 postavím? Mít to vodorovně bude jistě lepší. už z principu, budou tam pouze horizontální síly, na což jsou dělána ložiska v PS4, nemusí se to projevit hned, ale třeba az 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 je to otazkou, protoze hodne notebooku beha na podlozkach kery sou taky "sikno" plus firemni notebooky behaj v dokinách kde sou taky sikmo a vetracky ani disky neodchazej az na vyjimky ani po 5-6 letech nez se menej za novy notebooky.. takze pokud je sklon jenom lehkej, rek bych ze to vliv mit nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 ja mam ted druhou ps4 a je pravda ze tahle skoro neni slyset a urcite neni tak horka jako ta prvni kterou jsem kupoval asi 2 mesice po launchy Tu první jsi měl Japan verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halus1468628713 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Zajímavý. Taky mě trochu štve hluk a docela chápu přítelkyni, že když se chce ve stejném pokoji číst, tak říká: "Nehraj prosím tě Far Cry." U mě je to tak, že u Driveclubu je konzole zticha, u GTAV celkem taky, u indie her o ní vůbec nevím, ale u toho FC4 ji chvílema slyším i přes slušně zesílený Koss Parta Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 Ahoj, tady přidávám jeden z vlastních výtvorů, samozřejmně se to dá ještě doladit (třeba nastříkat barvou, bílá, černá apod.) celkem dost mi to pomohlo hlavně ještě když jsem si přidal venttilátor z té pravé strany, protože když je psko takhle nakloněné, zadkem nahoru, tak je podle mě lepší pro něj to teplo vyfoukat ven, protože teplo stoupá přirozeně nahoru a jestli někdo viděl pár obrázků rozebraného pska tak si to dokáže představit, a samozřejmně ten větrák co mám po pravé straně žene vzduch přímo pod psko + průduchama dovnitř a je to tam schválně šikmo a trošku vzádu, protože ten vzduch jde uvnitř přes tu hot zone a zároveň to jde i k ventilátoru pska :) asi sem blázen :D ale mám pokoj :D a psko jede i v tomhle létě v pohodě. samozřejmně si ten ventilátor co mám z boku musím trošku upravit aby to vypadalo lépe :) jinak pozor na to když máte někdo nějaký to foukání na psko tak je tam teplotní snímač na výstupu z pska co jde teplej vzduch když ho budete ochlazovat tak si psko bude myslet že je hezky schlazený a sníží otáčky ventilátoru ale přitom se bude vařit ;), proto mám tu přepážku u toho venkovního ventilátoru, protože kousek za ním je uvnitř to čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 dobrá práce :) ta stribrna dobre sedi k ty bily vubec by to nepotrebovalo nicim lakovat nebo strikat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 (upraveno) Taky chci vyřešit hlučnost PS4 a chtěl bych poradit jaká varianta (podložka) je nejlpeší... tak se pochlubte svým chlazením na PS4 + kolik vás to stálo a pokud možno kde jste nakupovaly... díky všem za rady a nápady... Upraveno Červen 14, 2015 uživatelem svobic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 :) myslím že chazení mělo vyřešit sony a ne ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 :) myslím že chazení mělo vyřešit sony a ne ty :) chybička :cheesygrin: samozřejmě Hlučnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Ja mam PS4 postavenou na 4 nozkach cca 2.5 cm, zadny pridavny ventilator a hlucnost OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 konstrukcni hlučnost podle mě nevyřeší "nic" pokud to člověk nerozebere a neudělá třeba vodní chlazení nebo tak, ani s podložkou a třeba v zimě kdy bylo v baráku 10°C tak ta hlučnost víceméně neklesnula... bude to daný konstrukcí a plochou chladiče, a s tim nic moc neuděláme, určitě pomůže nějaká podložka a tak, aby zakladovka nebyla tolik namahana chladnutim a ohrejvanim... ale jista hlucnost je urcite dana konstrukci a reklamovat to tezko pude pokud to neni fakt vadnej kus - treba spatne napastovaný apu, a spatnej prenos tepla do chladice atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Já to mám skoro stejně jako Jenda 123, vyrobil jsem to z nerezového plechu za cca.20min a funguje to v poho. Sedim od PS4 necelé 2m a konzoli vůbec neslyšim ani po pár hodinách hraní zaklínače. Musím úplně vypnout zvuk na TV a až pak slyším, že se točí a chladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Přesně jak řikáš, zkusil jsem i vypnout ten můj postraní ventilátor a uchladí se to taky dobře :) i u toho zaklínače většinou se to po nějaký době hraní ustálí a jede to pořád stejně občas se roztočí víc ale jinak dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Už jsem.chtěl objednat tu podložku ale je z plastu... A to se mi nelíbí teda ... Kdyby byla z hliniku to by byla jiná... Já mám zalmana nc3 a coolmaster upal 3. Ale tadle se mi líbí no... Ikdyz mi jde hlavne o.chlazení. a v tom asi tadle lepší nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Přesně jak řikáš, zkusil jsem i vypnout ten můj postraní ventilátor a uchladí se to taky dobře :) i u toho zaklínače většinou se to po nějaký době hraní ustálí a jede to pořád stejně občas se roztočí víc ale jinak dobrý :) Co znamená uchladi? Ze neodlitne a nebo ze je chladná ?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Chladná nebude nikdy :D ale uchladí jsem myslel jako že ventilátor nehučí jak tryskáč ;) a neruší mě to přes zvuky u televize ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 (upraveno) Moje nové přídavné chlazenicko :-D Edit : funguje skvěle! Na minimální otáčky a konzole je chladná a ticha. Po několika hodinovém hraní zaklínače. Upraveno Červen 19, 2015 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Tak jsem nakonec objednal co už tu dříve ukazoval Mojmir... viz zde: http://www.aliexpress.com/item/NI5L-USB-Mini-Octopus-Laptop-Fan-Cooler-Cooling-Pad-Folding-Coller-Fan-Black/1217099482.html Cena včetě pošty je 85 Kč...:cheesygrin: uvidíme až dorazí jestli jse nerozpadne po 30min. :psp: hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Boze boze,takove bobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Mít konzoli na podložce a ještě na ní namířený větrák.. No, trochu přitažený za vlasy.. To hrajete třeba týden v kuse? Pak bych to chápal. Jinak myslím, že děláte z komára velblouda. Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Chlazeni je fajn,ale ja to resim jinak.Skoro vzdy pouzivam pri hrani sluchatka,pozitek ze hry je o 100% kvalitnejsi a nejaky huceni chladice?cha! mam v prdeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.