Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 Jaký headset koupit?


Misi

Otázka

Zdravím,

s kámošema jsme nedávno pořídili ps4 a hrajeme zejména BF4. Ten mikrofon, který je u PS4 samozřejmě není nic příjemného a tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte nějaké tipy na dobrý headset, který bude mít dobrou kvalitu jak zvuku ze hry, tak i slušný mikrofon, ve kterém nebude úplně šumět. Koukal jsem po nějakých Razerech, ale vůbec nevím jak je to s kompatibilitou mikrofonu. Rozhodně nechci ten bezdrátovej sony shit. Zkrátka jestli někdo nemáte nějakej tip na kvalitní headset i s mikrákem, kterej zaručeně bude fungovat.

Cena okolo 1500-2500. Tak do těch 2000 bych se rád vešel, ale záleží, co bude k sehnání :)

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No ale mikrák stojí zaprd, co jsem si poslouchal jeho zvuk. Strašně v něm šumí.. Možná, že zvukově to ujde, ale ještě k tomu to furt dobíjet, když to vydrží jen 6hodin.. No osobně si mylsím, že za 2k seženu něco lepšího, co případně využiju i u PC.

Našel jsem třeba:

http://www.alza.cz/kingston-hyperx-cloud-headset-d1469962.htm#recenze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj já ho nemám, ale v testech dopadly nadprůměrně dobře. Výrobků od Sony mám hodně a o žádném nemůžu říct že je shit. Jinak ten dodávaný heatset vypadá že je totožny s heatsety k telefonům, takže určitě nebude problém si vybrat z nepřeberné nabídky i značkových výrobců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja si vcera koupil sony gold a musim rict ze bomba, ten zvuk je paradni, hraju taky jen BF4 a dokonce sem se lek i granatu:D za tu cenu si myslim ze paradni...a kdyz to stouchnes pres kabel do ovladace tak by to melo jit i bez nabiti...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, mám tenhle co jsem používal k PS3 ale k PS4 ho nemůžu připojit. Máte ho někdo k PS4, poradíte jak spárovat? Díky J

http://www.softcom.cz/eshop/ps3-wireless-headset-boxed-goertek_d67877.html

Upraveno uživatelem jesterhead
Doplnění info. ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Používám přes rok headset Tritton kunai (http://www.trittonaudio.com/prod/kunai_ps.asp), který funguje na PS3 a PS4, PC, PS Vita, mobilním telefonu a spokojenost. Mikrák se mi zdá v pohodě, ale sám sebe neposlouchám takže neposoudím na 100%, jen podle toho co jsem zkoušel na Skype. Jen ty náušníky mají takový ne moc velký, takže občas z toho tlačej uši - chce to zkusit.

Jinak když nepotřebuju mikorofon, tak používám 7.1 Suround Headset od SONY MDR-DS6500 (http://sluchatka.heureka.cz/sony-mdr-ds6500/) a ty maj zvuk luxus a jsou mnohem pohodlnější na delší nošení, jen teda na PS4 se nějak nedá vnutit DTS (na PS3, přitom bez problémů) jede to pořád jen v Dolby Digital, ale i tak super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V nějakém videu jsem viděl, že mikrofon je velmi slušný, když je používán k mobilu, tabletu připojen 3.5mm jackem. Horší je to bezdrátově. Může někdo potvrdit, že je zvuk mikráku lepší připojením 3.5mm do dualshocku?

To bych pak byl rád a když hraju singl, tak hrát bezdrátově a na BF4 si to klidně 3.5mm připojím, to by mě nezabilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dík za info :) . No luxusní zvuk mikrofonu si vzhledem k tomu, že nahrávám představuju jinak :D Ale u PS stačí, když bude dobře slyšet a hlavně příjemnej zvuk do uší a ne nějaké bzučení, pískání atd. Ale teda nevěděl jsem, že když ho dám do ps přes jacka, tak nejde mikrák :/ To je škoda. Děkuju za info. Nakonec o něm ale vážně přemejšlim

PS: Je dobře slyšet sebe, když člověk mluví? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu