Jitus Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) Ahoj, vím že už tady vlákno na toto téma bylo ...... Máte někdo zkušenost s konkrétním typem HDD? Prosím napište jaký typ používáte. Moc díky za radu. Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem Jitus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 http://www.alza.cz/western-digital-2-5-elements-portable-1000gb-cerny-d433997.htm mam tento a jede super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Takže hry instaluješ na něj a jede to z toho v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 jo presne tak nikdy jsem nemel problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Moc díky :-) Klidně můžete napsat i další modely :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Jak jsi na tom s loadingy..5400 je u mě v PC a žalostně dlouho vše trvá nahrát atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Nejak nerozeznavam rozdil nahravani s exterakem abez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Ten disk co je v konzoli ma taky 5400ot. Takže to bude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 U mne byl problem s externím hdd Western Digital 2.5" Elements Portable 2TB.Chyba byla na straně hdd vyreklamoval jsem to na Amazonu za stejný a ten už šlape jak hodinky mohu jen doporučit.(na poprvé prostě smůla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stepis Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 http://pevne-disky.heureka.cz/seagate-expansion-2tb-3_5-usb3_0-stbv2000200/ Seagate 2TB a bezi bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Prosim o radu.Koupil jsem si tento disk https://www.alza.cz/western-digital-2-5-my-passport-ultra-1000gb-titanium-d435600.htm v xboxu a zacal instalovat assassins creed syndicate po 6 hodinach mam nainstalovano 80%.Prece neni normalni aby to trvalo tak dlouho ne?Nevite co udelat aby ta instalace sla rychleji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Hele může být...výpadek, propad apod. Každopádně, standartní to neni.. Já se zeptám..zkoušel někdo i disk např 4-5 TB? koukám po jednom, konkrétně tento: https://www.alza.cz/lacie-3-5-porsche-design-p9230-5000gb-d2923303.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 No ja si rikam ze na interni to slo rychleji ,kdybych instaloval digitalni tak jo ale z disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 no předpokládám že s interním diskem komunikuje přes rychlejší rozhraní než je usb 3.0...divné to je..obzvlášť z disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 No dam pak instalovat jeste MGS a kdyz to bude stejny ta reklamace no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 No ono s tím rozhraním - jak se ukázalo, tak např. u PS4 komunikuje int. HDD přes USB rozhraní ;) Jinak já jsem si objednal , protože jsem prostě nic nevybral mezi ext. HDD a pořád mi tam vadilo to, že mi bude někde vedle konzole ležet krabička na kusu drátu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Jo s tou ps4 jsem to četl...chudáci ti co investovali do SSD apod. Jinak ten media hub je zajímavá záležitost...ale preferuju 3,5" externí disky..extra místo ten hub neušětří a disk má navíc vlastní napájení takže není závislej na to kolik mu přes usb3 z xboxu doteče elektriky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Tak ono se to nevylučuje s tou rychlostí HDD i když komunikuje přes USB rozhraní. Já sám třeba v PS4 rychlejší HDD mám (ne přímo SSD, ale hybrid) a znát to je. Nakonec o tom vypovídají i mnohá srovnávací videa. Ale šlo mi spíš o ten princip, jak snadno lze najít si cestu k usnadnění případně i k úsporám. Jinak k tomu media hubu - místa moc neušetří, to je fakt, ale nepotřebuje žádnou kabeláž a nic nikde neleží bokem - prostě otázka designu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 A jak mohl být rychlý kdyby to neškrtilo usb...sshd je asi rozumná volba...ssd je ale dle mého přestřel v daném světle věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 myslim,ze lepsi a levnejsi je koupit Elite verzi, nez okupovat SSHD disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 drak mluvil o ps4..u xone je změna HDD poněkud "napytel" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Jinak malej postreh, pokud u xboxu zapojite do zadni strany jak jsou 2 usb nad sebou disky i 2.5" tak jeden se vam bude porad vypinat, nestaci to xko napajet. Je treba to zapojit prez kvalitni usb hub s externim napajenim. draku na kolik ta sranda vysla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 No a o tom kurec mluvim když říkám že preferuju 3,5" disky s vlastním zdrojem...bůh ví co vše se tam može "kujvit".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 A jak mohl být rychlý kdyby to neškrtilo usb...sshd je asi rozumná volba...ssd je ale dle mého přestřel v daném světle věcí.. Jak přesně, to já nevím, tolik detailně do toho nevidím. Ale když jsem teď zapátral po pár relevantních článcích, tak ona rychlost SATA III není zase až o tolik vyšší jako u USB 3.0. Plus je potřeba stále brát tu informaci o použití USB rozhraní v PS4 při komunikaci s HDD s rezervou a přičíst k tomu fakt, že se může jednat i o trochu jiný přístup k zařízení než tak jak ho známe, tedy ext. USB vyvedené na konektor. Jinak by si asi Sony nedovolila něco takového použít. Jinak malej postreh, pokud u xboxu zapojite do zadni strany jak jsou 2 usb nad sebou disky i 2.5" tak jeden se vam bude porad vypinat, nestaci to xko napajet. Je treba to zapojit prez kvalitni usb hub s externim napajenim.draku na kolik ta sranda vysla? Kupoval jsem za $36. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, vím že už tady vlákno na toto téma bylo ...... Máte někdo zkušenost s konkrétním typem HDD? Prosím napište jaký typ používáte. Moc díky za radu.
Upraveno uživatelem JitusOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.