Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Externí HDD XBOX ONE ???


Jitus

Otázka

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prosim o radu.Koupil jsem si tento disk https://www.alza.cz/western-digital-2-5-my-passport-ultra-1000gb-titanium-d435600.htm v xboxu a zacal instalovat assassins creed syndicate po 6 hodinach mam nainstalovano 80%.Prece neni normalni aby to trvalo tak dlouho ne?Nevite co udelat aby ta instalace sla rychleji?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

No ono s tím rozhraním - jak se ukázalo, tak např. u PS4 komunikuje int. HDD přes USB rozhraní ;)

Jinak já jsem si objednal

, protože jsem prostě nic nevybral mezi ext. HDD a pořád mi tam vadilo to, že mi bude někde vedle konzole ležet krabička na kusu drátu :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo s tou ps4 jsem to četl...chudáci ti co investovali do SSD apod.

Jinak ten media hub je zajímavá záležitost...ale preferuju 3,5" externí disky..extra místo ten hub neušětří a disk má navíc vlastní napájení takže není závislej na to kolik mu přes usb3 z xboxu doteče elektriky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Tak ono se to nevylučuje s tou rychlostí HDD i když komunikuje přes USB rozhraní. Já sám třeba v PS4 rychlejší HDD mám (ne přímo SSD, ale hybrid) a znát to je. Nakonec o tom vypovídají i mnohá srovnávací videa. Ale šlo mi spíš o ten princip, jak snadno lze najít si cestu k usnadnění případně i k úsporám.

Jinak k tomu media hubu - místa moc neušetří, to je fakt, ale nepotřebuje žádnou kabeláž a nic nikde neleží bokem - prostě otázka designu :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
A jak mohl být rychlý kdyby to neškrtilo usb...sshd je asi rozumná volba...ssd je ale dle mého přestřel v daném světle věcí..

Jak přesně, to já nevím, tolik detailně do toho nevidím. Ale když jsem teď zapátral po pár relevantních článcích, tak ona rychlost SATA III není zase až o tolik vyšší jako u USB 3.0. Plus je potřeba stále brát tu informaci o použití USB rozhraní v PS4 při komunikaci s HDD s rezervou a přičíst k tomu fakt, že se může jednat i o trochu jiný přístup k zařízení než tak jak ho známe, tedy ext. USB vyvedené na konektor. Jinak by si asi Sony nedovolila něco takového použít.

Jinak malej postreh, pokud u xboxu zapojite do zadni strany jak jsou 2 usb nad sebou disky i 2.5" tak jeden se vam bude porad vypinat, nestaci to xko napajet. Je treba to zapojit prez kvalitni usb hub s externim napajenim.

draku na kolik ta sranda vysla?

Kupoval jsem za $36.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu