Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 mechaniky

Otázka

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj tak jenom chci dát info mám PS3 dva měsíce 60gb a mechanika je v pr........... zrovna před vánocema tak mám radost . AAAhoj čeká mě měsíc čekačky na reklamačku.

Zdarec palec.Tak tohle je fakt celkem kruté téma.Sony samotná se k tomu nijak nevyjádřila ani po tom co jsem jim napsal dost pichlavý email :D...Možná taky pro moji velkou zvědavost mi odpověděli,že mi byl Playstation odeslán obratem za den co ho dostali(upozorňuju,že jsem reklamoval minulé úterý,mail jsem napsal ve středu a ve čtvrtek mi přišla zpráva o tom,že ať se nebojím,že konzole už je na cestě :D Zítra si pro ní jdu ke svýmu překupníkovi :D)....jakože mám fakt velkou radost,že mi to vyřídili tak rychle(kór před vánoci),ale taky jsem v určitých obavách aby se situace třeba neopakovala....Věřte nejni to zrovna příjemná záležitost.Peace all

• 0
Odesláno
AHA!: Muzes to trochu upresnit? Urcite o tom vis vic nez my a me to moc zajima :)

to Dante, ja nerikam ze koupili ty nejhorsi, ale kopili ty prvni (sony si je smao nevyrabi pokud vim) a jak vsichni vi tak to prvni ma vzdycky nejaky mouchy tkery se musej vychytat a atk je to i stimto, pokud uz vyrabjeji dalsi serii s nejakejma novejma mechanikama jedine dobre. Ja jen rikam ze ty co se prodavali na uplnem zacatku nebyli zas tak kvalitni ale tedka uz se delaj novejsi typi tech prvnich

• 0
Odesláno

Já PS3 nemám, takže se přímo k němu nemohu vyjádřit, ale názor AHA mi bohužel připadá logický. Sony vždy dávala do svých konzolí poměrně levné a málo kvalitní mechaniky (kvůli stlačení ceny). Měl jsem několik konzolí PSX/PSOne a také několik PS2/PSTwo a s mechanikou byl téměř vždy nějaký problém:-( Hloupé je, že nezáleželo na tom, kdy jste konzoli koupili - mechaniky tam montovali pořád stejné prakticky po celou dobu prodeje. O neco lepsi mechaniky u PS2 prisly az s modely SCPH 3900x a SCPH 5000x, ale jejich vlastnosti pak zase byly horsi pri pouziti chipu. Zkrátka - mechaniky CD/DVD/BR asi nebudou nejsilnější stránkou konzolí Sony:-) CPH 3900x a SCPH 5000xSCPH 3900x a SCPH 5000x

• 0
  • Moderators
Odesláno

Ja pracuju jako prodavac takovych hracicek a na ps3 sem mel zatim jen 2 reklamace , prvni , byl spatne provedeny fw update u 60gb verze (nechtelo nabehnout menu) a druhy byla prave ta mechanika , prestala nacitat uplne asi po 2 tydnech , byla to 40 gb verze . Nj vadny kousek se tu a tam obevi a s tim se neda nic delat , xbox to s temi reklamacemi mel zezacatku , mozna i ted jeste horsi

• 0
Odesláno

Mě mechanika neodešla nikdy a to jsem vystřídal 3 konzole... Mimochodem PS3 má celkem kvalitní mechaniku, obzvlášť když je jedna z nejrychlejších, co se vyrábí...

Blu-ray Drive

The Blu-ray drive in the PS3 supports dual-layer Blu-ray discs. One layer can store 25GB, so a dual-layer disc can store 50GB. The filesystem is UDF V2.5. There is a mandatory AACS encryption (using 128 bit AES) on all Blu-ray movie discs, and data is stored in the AACS folder of the Blu-ray disc. In addition, the Blu-ray disc supports BD-ROM Mark and BD+ encryption systems. The BD-ROM Mark stores decryption keys on the disc that are not readable or writeable by ordinary means (analog). These marks are created by special duplication machines, and normal Blu-ray recorders for consumers (that can create BD-R and BD-RE discs) are not able to make these marks. A regular consumer Blu-ray drive (like in the PS3) has special hardware that can only read, and not write, the BD-ROM mark. BD+ allows new encryption codes to be stored on a per Blu-ray disc basis (located in BDSVM folder on the disc, and the acronym stands for Blu-ray Disc Secure Virtual Machine), thus the Blu-ray drive could run new code off of the disc and remove the code when the disc is ejected. BD+ can also be used to upgrade and patch cracked firmware. The BD+ code resembles the 32 bit DLX instruction set in big endian, and is run/interpreted by a virtual machine running in the Blu-ray drive.

The Blu-ray drive speed is as follows:

• Blu-ray discs (405nm wavelength): 2x (9MB/s)
  • DVD discs (660nm wavelength): 8x (8.1MB/s)
  • CD discs (780nm wavelength): 24x (3.6MB/s)

• 0
Odesláno

Zdravím.Včera mi Ps3 přestala načítat blu-ray formát,jak hry,tak filmy.DVDčka jedou normálně.Asi před rokem jsem měl úplně stejný problém,který po dvou dnech sám odezněl a mohl jsem zas v klidu hrát.Nyní jsem zkoušel (asi najivně) čistící CD a nic,tak nevím....:-( Mám první verzi 60GB,hned ta,co přišla na ČR trh(měl jsem jí dřív jak Zdeňa Izer :-) ),takže v záruce už dávno není.Je mechanika v pr.... ? Díky předem za radu.

• 0
Odesláno

jo , mechanika je v háji , buď na opravu nebo kup novou konzoly.Dá se i sehnat mechanika do PS3 a sám si jí tam dát. Záleží co si vybereš. Oprava v autor. servisu 6500.- ,koupit mechaniku (ale musí to být stejný typ co je v té tvé 60GB verzy) cca 3500.- Nebo koupit čočku. Koukni ted na aukro , tohle by měl bejt náhradní díl přímo pro tebe

http://aukro.cz/item1060570519_ps3_kem_400a_kem_400aaa_blu_ray_laser_cocka.html

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu