GreLoLz Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Dobrý den, už nějakou dobu si hodlám pořídit PS4 Vyhledal jsem ho v Planeo elektro za 9000 Kč bez her. Chci se jen zeptat jestli se nevyplatí počkat na snížení ceny (cenová akce). Dekuji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Vzhledem k tomu že ČNB uměle oslabuje korunu vůči dolaru nedoufal bych v nějaké markantní zlevnění. Za těch 9 tis. si myslím, že je hodně dobrá cena ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 presně vzhledem k spatnymu vyhledu EUR/USD a tim pádem i CZK ber dokud je za slušnou cenu.. masivný výprodeje nejspíš do dalších vánoc nebudou.. neno do Sonackejch narozek.. a to by sis pak nemoh koupit nic kdybys jenom cekal na slevy.. případně si kup jetej třeba i měsíc dva jenom, a ušetříš taky slušnej peníz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Levneji to snad uz ani nesezenes jestli je to nova konzole za 9000 tak urcite ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Díky za odpovědi... Je to nová konzole. Akce je v planeo elektro do zítřka. Jediná podmínka je, že bych si ten ps4 musel vzít na splátky(pak mi daj 10% slevu z 10 000kč). Což se mi vubec nezamlouvá.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Na splatky to neber ;) nakonec preplatis, ja koupil bundle ps4+driveclub za 10390 na exasoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Mají to "prý" bez navýšení, ale i tak mám nejraději vše vyřízené.. Docala mě to zarazilo, protože až po telefonátu s nimi jsem se dověděl, že 10% slevu obdržím jen při koupi na splátky.. Což mi je samo o sobě dost podězřelý. Takže teď už jsem se na tu nabídku definitivně vykašlal :( Náhodou nevíte někdo o nějaký dobrý cenový akci ted nekde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Na hrackymikes.cz je teď za 9290 ale bílá, černá je za 9490 tuším a jsou nejlevnější. Samosebou bez her. Plánuju právě tu bílou cca březen tak doufám, že cena vydrží :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 číhni do podmínek, jestli to nejde koupit a za tejden vše splait najednou :) většinou to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty7 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Koukal jsem na to a nehrozí Ti žádný riziko.Zaplatíš 10x 900 a ani korunu navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Díky moc všem, ale asi se rozhodnu pro ten bílej za 9290 z 2 důvodů. Nemusím řešit nějaký ♥♥♥♥ splátky a bílej ps4 jsem chtěl celou dobu !!!! :D a za takhle dobrou cenu ten bílej nevzít, by byl hřích :D ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Jooo taky si říkám bohužel finance navíc budou až v tom březnu takže budu doufat, že bude taková pěkná cena i později :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty7 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Díky moc všem, ale asi se rozhodnu pro ten bílej za 9290 z 2 důvodů. Nemusím řešit nějaký ♥♥♥♥ splátky a bílej ps4 jsem chtěl celou dobu !!!! :D a za takhle dobrou cenu ten bílej nevzít, by byl hřích :D ! Ten bílej je hezčí (mám ho taky:)) a cenovej rozdíl minimální, takže není co řešit. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvideocz Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Když ho chceš tak ho kup tady není co řešit s takovým přístupem nikdy nic nekoupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Tak už je doma :) Bílej je nádhernej, všem můžu jen doporučit a cena taky super na hrackymikes.cz Zatím jsem koupil jen GTA V a Battlefield 4.. Nějaký jiný hry na doporučení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Jeste kup driveclub ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Jo ten si určitě koupím ! Ale četl jsem někde, že má bejt nějaká free edice pro ps plus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 puvodne mela vyjit uz v rijnu minuleho roku,ale kdo vi kdy vyjde rekl bych tak za par mesicu, jinak na storku je s ps+ full game za 689 coz je smesna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreLoLz Odesláno Leden 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Aha :) Ještě jsem ps+ neregnul, za chvíli se na to vrhnu.. Pokud je to za 689 na storu, tak určo hned koupím :) Ještě nějaký hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Urco knacka je podcenovanej, super exkluzivni skakacka a infamous :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.