Uhřa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Nevíte někdo proč jsou bílé konzole vždy o něco levnější než černé? Mělo by to být spíš naopak protože jsou méně dostupné ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jekyl Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Též to nechápu, a když sem si jí kupoval tak sem chtěl černou, nakonec se naskytla o dost lepší v nabídce bílá a momentálně jsem rád, protože mi přijde bílá i o dost elegantnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 U bily je skoda ze ten pruh sviti bile a ne modre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Leden 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Já právě přemýšlím o bílé, jen se bojím aby ten plast po čase nevybledl a nezšedl. Nemá s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Řekl bych ze časem zežloutne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ano, přesně tak, bílé plasty žloutnou. Ale jsou i kvalitní plasty, které vydrží opravdu dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WhiteCroWCZ Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Prave proto jsem sel do cerne. I kdyz se mi libi vice bila, tak az se bude po letech prodavat, tak bude vypadat lepe nez bila.ktera bude zluta at je to sebe lepsi kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Presne tak, taky sem kvuli tomu sel radeji do cerne... Ale treba se pletu a bila bude porad bila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 I šedá PS1 když jsem jí prodával už měla mírně jinou barvu. Zato černá PS3 FAT vypadala i při prodeji jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Badog23 Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Toto se mi líbí nejvíc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Já osobně jdu do bílé verze. V plánu prodávat ji nemám tak jako svoji PS3 takže je mi celkem fukar jestli bude taková nebo maková. Navíc bílá je fakt elegantnější a i telefony od jistý doby beru jen bílí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Libro Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Taky mam bilou:) a zezloutnuti me netrapi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 s tim battlefieldovim polepem vypada fakt dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Uhřa
Nevíte někdo proč jsou bílé konzole vždy o něco levnější než černé? Mělo by to být spíš naopak protože jsou méně dostupné ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.