jumper123 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Chtěl bych zeptat jestli jdou spustit hry z jakékoliv herní konzole starší i dnešní třeba xbox360 xboxone ps3 ps4 psp vita na pc nebo i nintendo wii děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 5, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) Na PC můžeš z těch, co jsi vypsal, emulovat Wii a PSP, nicméně kompatibilita her není na 100%. Potom můžeš taky emulovat ještě starší konzole, jako třeba NES, SNES, GameBoy apod., u kterých je kompatibilita mnohem větší. Aktuální konzole z těch, co jsi vypsal, emulovat jednoduše řečeno nejdou. Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Ještě jde částečně emulovat PS2 a téměr plně PS1(nebo plně?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Kdysi jsem rozjel PS2 hry na PC konkretne fight night round a i Gran Turismo... Ale PS3, X360 funkcni emulator neni a asi ani nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 5, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Ještě jde částečně emulovat PS2 a téměr plně PS1(nebo plně?) PS2 se emulací rok od roku zlepšuje, na PS1 jsem neměl s žádnou hrou problémy, troufl bych si tedy říci, že je kompatibilita téměř na 100% Kdysi jsem rozjel PS2 hry na PC konkretne fight night round a i Gran Turismo... Ale PS3, X360 funkcni emulator neni a asi ani nebude... Na Xbox 360 sice emulátor skutečně existuje, ale jedná se o verzi v plenkách a autorovi se na tom povedlo rozjet jen opravdu malou hrstku arcade her a to ještě velmi, velmi pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Už se o tom diskutovalo. K emulaci je zapotřebí aspoň osminásobně výkonný stroj a to je nemožné, alespoň teď a v následujících letech, emulaci dnešních oldgen konzolí vidím na rok přistání na Marsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 5, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) Však já to nevyvracím, určitě se minimálně dalších několik let nedočkáme funkčního, resp. použitelného emulátoru na PS3/X360. Nicméně mě zarazilo to "osminásobně výkonný stroj" - můžeš mi, prosímtě, vysvětlit, kde jsi na tohle číslo přišel? Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Podívej se na nějaký články o této problematice, dočteš se to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jumper123
Chtěl bych zeptat jestli jdou spustit hry z jakékoliv herní konzole starší i dnešní třeba xbox360 xboxone ps3 ps4 psp vita na pc nebo i nintendo wii děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.