brbla Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2015 no diablo 3 hraju taky :) nehraju jen MH4U, ale proste sem si rezervoval vikend jen na todle :) btw jestli si hral od PSP, tak jeste pamatujes obdobi, kdy tady na foru fungoval sports club, ne ? :D Co se HR ve trojce tyce, tam sem mel docela malo. tusim ze sem koncil s Gckovym silver Sol armorem a par zbranema. Vsecko jsem to odehral solo, a prestalo me to kvuli tomu pak bavit. Citovat
Atheniel Odesláno Únor 17, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2015 Pamatuju, prečetl jsem ten sports club 2krát :D. bavilo mě jak lidi nevěděli na začátku vubec nic a pak už na konci každej farmil Fatalis family :D. No ja ve trojce skončil těsně před Dire Malisem, určitě ho chci ještě dát, ale ta 4ka je až moc dobrá abych se teď vracel :). Jinak mě tam solo ani moc nevadilo, zase je to výzva všechno to kilnout bez pomáhání :). BTW Nafouknutej zamtrios, že až tak to jsem fakt nečekal :D. Citovat
larvacz Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2015 Zdravím, kdyby jste někdo chtěli zahuntit online tady je můj friend code 1263-8716-5292 nick larva. Zatím se prokousávám story questama a odemykám věci. v guildě jsem ještě ani nezačal. Citovat
brbla Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2015 Tak prej G-Rank nebo co :P HR31 prozatim :) Citovat
Atheniel Odesláno Únor 22, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2015 Já dávám ted 5* pro karavanu. Guild Q jsem ještě pořád nezačal. Jinak Schattenstolz je název toho GS co používám, je to hrůza ten nick ale vypadá fakt pekně :D + rathalos komplet. Citovat
brbla Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2015 ja uz su G2 :) Full Seregios X set a co se zbrani tyce, ceka me farma na chaos magalu a obyc G magalu :) zatim mam jen G Rank non-element charge blade. (a hromadu HR haraburdi) Citovat
brbla Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2015 jezis Gogmazios (G3 Urgent) je luxusni fight. to je upe bozi :D mix mezi Gore Magalou a ... akantorem? ikdyz akantor je mensi. Citovat
Atheniel Odesláno Únor 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 28, 2015 Tak to uz jsi na konci, cg :D. Já teď dával tigrexe pro caravanu, sice na první pokus ale začínal mě dost štvát, hned sem si vzpoměl na MHFU kde sem myslel že to psp hodim z okna kvůli tigrexovi :D. Citovat
brbla Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2015 na konci? zdaleka ne :D jeste jsem nepotkal fatalise :) Tigrex je jeste docela jednoduchej. ten zakladni :) pockej na Molten Tigrexe :D nebo G* (Expert Grank1) verzi shaggy magaly. to sou darci jako prase. Grankovej set na max upgradlej a stejne jdu na 1 ranu i se 150HP :D Citovat
Atheniel Odesláno Únor 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 28, 2015 Tak nemyslel sem to tak ze uz bys byl uplne na konci, konec je podle me HR 999 :D, ale pro karavanu už skoro na konci ses když dáváš Gogmaziose :). Jo nakonec sem si ještě řikal zlatej tigrex, co je totalní vopruz je totiž donést 3 wyvern eggs když tě u toho otravuje enragnutej rathalos s rathianem :D. Citovat
brbla Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 karavanu uz mam poresenou :D tady to je o 10* advanced questech v gathering halle a Guild lvl126+ monstrech :) Citovat
Atheniel Odesláno Březen 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Aha, gogmazios je az v gathering hale ?:) tak to si to spatne z ty wiki pamatuju. Kolik je max lvl u guild questu ? ja je zatim moc nehral mam kut kua na lvl 6 :D :D Citovat
brbla Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 no ja tam mam Gore na 88, kirina na 116 a chameleose na 126+ . vyssi nez 126+ uz neni. napriklad Shagaru magala 126+ te v rage modu instantkillne jednou ranou a je jedno co mas na sobe nebo esli mas 150HP :) Citovat
Atheniel Odesláno Březen 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Tak to zní dobře :D. A je za to nějaka větší odměna za ty větší lvl ? nebo jde jen o challenge ? Citovat
brbla Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 jen challenge :) odmeny sou stejny jako z Gckovych questu. mozna je treba nakej item v rewardu navic, ale to nevim, nesrovnaval sem nikdy Citovat
WItekS Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2015 Lepsi sance na top rusted weapons/talismans, alespon z moji zkusenosti. ^ Citovat
brbla Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2015 tak co, chce nekdo jeste zaparit ? pomuzu s cimkoliv je treba :) Citovat
Nui Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2015 Pokud je to tady ještě aktivní, ráda bych si s někým zahrála... zatím jsem G1 HR83 Citovat
Erendil Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2015 Ahoj chlapi. Potřeboval bych poradit. Nejsem schopen hnout s questama, kdy se chytá vobluda do pasti. Nemáte nějakej typ jak na to. Zkoušel jsem to snad 50x a nic. Díky moc za radu Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 Pouzij tu past kdyz vidis, ze je to monster skoro mrtvy (indikator: kulhani). Potom hod 2 Trang bombs a je to. Citovat
Michaela Kozlíková Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2016 Ahooj, jsem skoro začátečník ohledně MH a ráda bych se zapojila - povídali si či hrála MH. :) tak kdyby měl někdo zájem, napište ;) Citovat
MonsterHunter Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2016 Ahoj, zvu na víkendy s MH4U. FC: 0147 – 3012 – 2578 Citovat
Nadzi Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2017 hosi prosim vas vysvetlite mi ako sa hraje tato masochisticka hra? urobil som niake prve dva questy a uz dalej by letelo nintendo cez okno... absolutne neviem kde vidim zivotnost bosa uz len ked k. emu utekam mam zivotnost od jeho utoku na polovici ked odneho jtekam a chcemsi dat healing tak to trva adi 6 sekund a to co som sa dohealoval mi ubere boss preco ma tenboss zabije na tri rany? myslel som si ze tato hra bude dobra ale ako tak pozeram je to dalsi Dark Souls alebo bloodborne a pojde naspet do obchodu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.