budulinek Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 potřebuju poradit jak připojit sluchátka?Jedná se o tyhle http://www.alza.cz/genius-cavimanus-hs-g700v-d298014.htm Když je zapnu do usb na PS4 tak je to najde,ale zvuk vnich slyšet nejni.Předem děkuju za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 potřebuju poradit jak připojit sluchátka?Jedná se o tyhle http://www.alza.cz/genius-cavimanus-hs-g700v-d298014.htm Když je zapnu do usb na PS4 tak je to najde,ale zvuk vnich slyšet nejni.Předem děkuju za každou radu. Jak je mas nastavene v Ps4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 A kde najdu nastavení sluchátek.Když je připojim tak mi vyjede okno s profilem kde to hlásí že sou připojený sluchátka s mikrofonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 (upraveno) A kde najdu nastavení sluchátek.Když je připojim tak mi vyjede okno s profilem kde to hlásí že sou připojený sluchátka s mikrofonem. Bez do nastaveni settings - devices - audio devices - output to headphones - all audio. Upraveno Únor 14, 2015 uživatelem craig27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Super diky už to funguje.Sluchátka hrajou perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Super diky už to funguje.Sluchátka hrajou perfektně. Rad jsem pomohl presne tyto sluchatka jsem si objednal a mel jsem obavy aby fungovaly na ps4 jeste zkus komunikaci ve hre s prateli pokud hravas online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Zdravím. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem bezdrátová sluchátka s bluetooth přenosem. PS4 je při párování najde a po tom co na otázku, zda chci zařízení registrovat do systemu odpovím kladně vyskočí mi hláška "cannot find a profile supported by the ps4" Dá se problém odstranit, nebo jsou mi sluchátka k prdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 (upraveno) Jsou to sluchátka určená přímo pro PS4/PS3 nebo nějaká univerzální? Edit: pokud jsou univerzální a ne určená přímo pro PS je velice pravděpodobné, že Sony musí postupně přidávat drivery v aktualizacích což pochybuju pač by si snižovali prodeje svých sluchátek Upraveno Září 3, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Jsou univerzální.. Prestigio PBHS3. Tuším že bude krpa v těch driverech, ale chci si být jistej než to pudu vrátit. Zaráží mě ale že sluchátka PS4 normálně najde, a až když se má potvrdit ta registrace tak to vyhodí chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 To je právě ten problém.. je to pokus omyl kupovat bezdrátové sluchátka na PS4, Většina jich totiž není podporováno a je to přesně proto jak píše SAIXX, zbytečně přicházejí o potenciální zákazníky kteří koupí jejich právě určený headset. Nezbývá ti nic jiného než je asi vrátit. btw Budulinek jak daleko sedíš od monitoru / TV že máš sluchátka na USB připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Ok dík za informace... Jdu to vrátit a jak ovca koupit PS headset :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Koukal sem na ten error co jsi psal a je to celkem obsáhlý problém a hodně se o tom diskutuje. Jinak bohužel Sony prostě potřebuje na nás vydělat tak jak jinak to udělat než podporovat pouze vlastní headset že jo 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
potřebuju poradit jak připojit sluchátka?Jedná se o tyhle http://www.alza.cz/genius-cavimanus-hs-g700v-d298014.htm Když je zapnu do usb na PS4 tak je to najde,ale zvuk vnich slyšet nejni.Předem děkuju za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.