Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

vypnutí světla u ovladače


lostkojot

Recommended Posts

u gamepadu na zaruku "kašlu" gumovy packy mam kompletne novy z ebaye, a ty drzej, nedrbnou se, a i kdyby novy sou za 80 kč.. ale uz vydrzeli x mesicu deniho hrani .. :)

a ze by odesel celej gamepad se nebojim .. u ps3 mam porad puvodni a taky jim nic neni.. jako jo je to risk, ale na konzolovou zaruku to vliv nema, a tech zbejvajicich cca 8mesicu zaruky co mam uz me netrapi.. :)

je to na posouzeni kazdyho ale to lesknuti se v obrazovce me stvalo plus mizerna vydrz

p.s. pokud neodrbes sroubky pri povolovani, tak si nikdo niceho nevsimne, da se to slepenim lepenky a zapojenim zpatky vratit bez jakejchkoli znamek toho ze si s tim neco delal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njn meli velke plany s kamerou a proto tam je takovy kravina. Na kameru zadne hry nejsou a tak je uplne zbytecne. Mohli by vydat verzi bez toho svetla. Myslim,ze by meli ihned velkou prodejnost. Jinak i kdyz se to svetlo ztlumi,tak vydrz je max 8 hodin:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to největší nesmysl co jsem asi kdy u PS viděl. Absolutně nepochopím, proč tam prostě není kromě ztlumení i možnost vypnutí. Nebo proč to nesvítí pouze u her, které to nějakým způsobem využívají (a je jich minimum). Já když hraju, tak většinou večer a mám zhasnuto a i když to mám nastavené na minimum, tak to září jak kráva. Přelepím to černou páskou, jinak to nevidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesmysl to není, na DS3,DS2 a mám pocit že i na DS1 byla ledka, která ukazovala který ovládač je první druhý... Tady to je prostě interaktivní. Třeba v Resogun mi svítí ovládač modře a mám letadlo v modrém kroužku, manželce červeně a má ho v červeném. Využití prostě bude. Jen je škoda že nejde ztlumit více, ale to předpokládám je pro to aby kamera od Playstationu ho snímala co možná nejlépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

plazmu - ty maj takovy to přední lesklý sklo.. :)

nedám dopustit na plazmovej vysokej kontrast, ač ledky to dost doháněj.. jen to čelní "sklo" kdyz hraju mam zatazeny zaluzie takze takovy pritmí, okoli se neleskne, ale ovladač dělal totál modrej flek jak v zrdcadle :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu