lostkojot Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 čau, jde nějak vypnout světlo na ovladači? Je to k vzteku jak se večer odráží v TV. To musela vymyslet nějaká megamysl že to svítí jak na prvního máje.... Citovat
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Pokud vím tak to jde jenom ztlumit Citovat
lostkojot Odesláno Březen 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 i to by pomohlo a nevíš prosím jak? Citovat
CiD Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Settins-devices-controllers-dualshock 4 light bar Citovat
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 rozebers, prelepis izolackou kontakty co vedou do desticky s ledkama a je to .. mam to tak :) uspora baterky vyborna.. navod najdes na youtubku zadej ds4 lightbar turn off Citovat
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 rozebers, prelepis izolackou kontakty co vedou do desticky s ledkama a je to .. mam to tak :) uspora baterky vyborna.. navod najdes na youtubku zadej ds4 lightbar turn off A porušení záruky ? Citovat
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 u gamepadu na zaruku "kašlu" gumovy packy mam kompletne novy z ebaye, a ty drzej, nedrbnou se, a i kdyby novy sou za 80 kč.. ale uz vydrzeli x mesicu deniho hrani .. :) a ze by odesel celej gamepad se nebojim .. u ps3 mam porad puvodni a taky jim nic neni.. jako jo je to risk, ale na konzolovou zaruku to vliv nema, a tech zbejvajicich cca 8mesicu zaruky co mam uz me netrapi.. :) je to na posouzeni kazdyho ale to lesknuti se v obrazovce me stvalo plus mizerna vydrz p.s. pokud neodrbes sroubky pri povolovani, tak si nikdo niceho nevsimne, da se to slepenim lepenky a zapojenim zpatky vratit bez jakejchkoli znamek toho ze si s tim neco delal Citovat
rider1468623969 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Zdar. Nevím jak vy, ale já ho můžu vypnout standartně v nastavení. Dvě úrovně svícení a jedna je turn off. :-) Citovat
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Tak to máš asi čarovnou ps4ku :D protože já tam mám akorát bright, medium a poslední dim. Citovat
rider1468623969 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Aha. Tak možná se pletu. Teď nemohu vyzkoušet, tak až budu doma, tak zkusím. Když jsem se na to díval, tak jsem měl pocit že jsem to vypnul. Sorry za mystifikaci ☺ Citovat
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 turn off tam neni ikdyz kdyby chteli tak tam stopro bejt muze... potvory Citovat
rider1468623969 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Me to ve finále netrápí. V telce se mi to neodrazi a ovladače mám dva, takže je měním 😎 Citovat
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Jsem rád že to svítí, aspoň ho nemusim v noci hledat Citovat
lostkojot Odesláno Březen 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 jsem to alespoň ztlumil , ale fakt nechápu proč tam nedali i vypnutí.... Ne každý v noci ocení lampiónový ovladač :-) Citovat
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 plus ta vydrz baterky.. treba to bude az bude za rok novej FW, tak tobude jako super nova funkce :D Citovat
Assassin Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Vem si obyčejnou černou elektrikářkou izolačku a to světlo (diodu) si přelep - nepropustné, skoro zadarmo a bez ztráty záruky. Tak to mám řešené já. Citovat
craig27 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 No ruku na srdce, to byl od Sony opravdu pitomí nápad dávat na ovladač tak výrazné světlo které je úplně k ničemu zbytečně vybíjí baterku a ve tmě se odráží v tv.:blejt: Citovat
headhot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 njn meli velke plany s kamerou a proto tam je takovy kravina. Na kameru zadne hry nejsou a tak je uplne zbytecne. Mohli by vydat verzi bez toho svetla. Myslim,ze by meli ihned velkou prodejnost. Jinak i kdyz se to svetlo ztlumi,tak vydrz je max 8 hodin:( Citovat
Molda22 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 Je to největší nesmysl co jsem asi kdy u PS viděl. Absolutně nepochopím, proč tam prostě není kromě ztlumení i možnost vypnutí. Nebo proč to nesvítí pouze u her, které to nějakým způsobem využívají (a je jich minimum). Já když hraju, tak většinou večer a mám zhasnuto a i když to mám nastavené na minimum, tak to září jak kráva. Přelepím to černou páskou, jinak to nevidím. Citovat
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 Nesmysl to není, na DS3,DS2 a mám pocit že i na DS1 byla ledka, která ukazovala který ovládač je první druhý... Tady to je prostě interaktivní. Třeba v Resogun mi svítí ovládač modře a mám letadlo v modrém kroužku, manželce červeně a má ho v červeném. Využití prostě bude. Jen je škoda že nejde ztlumit více, ale to předpokládám je pro to aby kamera od Playstationu ho snímala co možná nejlépe. Citovat
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 staci moznost vypnuti, v ds3 to neoslnuje do obrazovky :) a je to hodne prakticky :) ne kun*dacky :D jako vsecko ted vsade barvicky omalovanky.. jak windows 8 .. blejt :) Citovat
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 Že Ty máš televizi s povrchově lesklým LCD? :wohow: Já s matnou žádný problém neregistruji. Citovat
aaischa Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2015 plazmu - ty maj takovy to přední lesklý sklo.. :) nedám dopustit na plazmovej vysokej kontrast, ač ledky to dost doháněj.. jen to čelní "sklo" kdyz hraju mam zatazeny zaluzie takze takovy pritmí, okoli se neleskne, ale ovladač dělal totál modrej flek jak v zrdcadle :) Citovat
lostkojot Odesláno Březen 3, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2015 Přelepil jsem to páskou a v pohodě, škoda že to nejde vypnout ,ovladač by určitě vydržel minimálnÄ• o hodku déle Citovat
aaischa Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2015 cca 14hodin vydrzi me s odpojenejma diodama Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.