Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 6 z iSetosu


Reiden

Otázka

Zdravim :-) nedavno jsem nasel na netu iPhone 6 za velmi zajimavou cenu,optal jsem se prodejce co a jak a odepsal(a) mi toto:

"mám možnost mít za zvýhodněnou cenu mobilní telefon iPhone 6 (64GB). Nelze objednat nižší ani vyšší paměť. Pouze 64GB. Všechna barevná provedení(Stříbrný,zlatý,vesmírně šedý). Telefon nebude blokovaný (fungují všichni operátoři). Telefony budou zakoupeny v iSetosu. Na telefony se vztahuje záruka 24 měsíců. Jedná se o originály společností Apple.

Pracují jako prodejce v iSetosu v Praze. Když k nám přijde zákazník a uskuteční u nás nákup, je mojí povinností se ho zeptat, zda-li vlastní věrnostní kartu iSetos. Pokud ano načtu mu bonus, pokud né, tak si tam načtu já svojí vlastní kartu. Z každého nákupu se my tam načte jedno procento. Já si ty peníze nemohu vybrat, ale mohu za ně uskutečnit obchod v iSetosu. Proto to dělám tak, že za zvýhodněnou cenu prodávám zboží. Vše je legální. Záruční list plus doklad je samozřejmě součástí balení. Cena tam bude ovšem uvedená plná a ne zvýhodněná, za kterou Vám zboží prodám.

Podrobný popis naleznete na http://www.apple.com/cz/

Postup je takový, že si vyberete zboží které chcete. Já Vám pošlu číslo bankovního účtu, kam peníze zašlete. Po připsání peněz budu mít do 24 hodin zboží u sebe. Na Vás je pak akorát, zda-li si zboží vyzvednete osobně v Praze v iSetosu, nebo si ho necháte zaslat poštou. v případě zaslání poštou si k celkové částce připočítejte 259Kč za poštovné a balné. V případě jakýchkoliv dalších dotazu mě neváhejte kontaktovat"

co si budem povídat, vypadá to sice dost důvěryhodně ale přijde mi to až moc krásný, aby to byla pravda. Takže se ptam, je něco takovýho vůbec možný? Přecejenom se mi nechce někomu posílat x tisíc a spoléhat na jeho dobrou vůli a na to ,že to neni podvodník. Díky za názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Hlavu a patu to sice má, ale je to v podstatě "legální ojeb" :D

Něco podobného jsem pozoroval v jednom nejmenovaném supermarketu. Při placení se mě prodavačka zeptá, jestli mám věrnostní klubovou kartu. Když odpovím ne, tak z pod pultu vytáhne kartu a nákup načte na ní. Je mi jasné, že než aby nechala body z nákupu propadnout, tak je raději načte na svoji. Já to pordavačce za zlé nemám, je to můj problém že nemám jejich kartu, do jaké míry to ale mohou dělat oni vůči svému zaměstnavateli je věc druhá a nemyslím si, že by jim toto zaměstnavatel oficiálně schvaloval.

V případu toho iPhone - určitě bych dotyčnému neposlal peníze předem na nějaký anonymní účet, to v žádném případě. Příjdu do iSetos, on přede mnou provede nákup a já mu vysázím smluvenou částku na ruku. Neakceptování tohoto postupu je signálem pokusu o podvod z jeho strany.

Další věc je samozřejmě ona snížená cena, za kterou by to byl ochoten prodat. Pokud stojí mobil 20tis. Kč a budeme se bavit o 11-12tis., tak ano. Pokud ale staví obchod tak, že sleví 1-2 tisíce z prodejní ceny, tak to je absolutně nezajímavý obchod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu