macplash Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2016 neviem aký kód, ja som kúpil super-earth ultimate edition a nemusel som nič ťahať, všetko už bolo priamo v hre.. oblečenia, zbrane, vozidlá.. prakticky všetko, čo nájdeš na store k tejto hre je obsiahnuté v tej edícii, okrem PSN avatarov, ktoré si môžeš kúpiť za pár centov.. každopádne, aby som ti odpovedal.. určite sa to oplatí, je tam toho kopa Citovat
bauch Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2016 hraje jeste nekdo ?? premyslim ze bych koupil Citovat
macplash Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2016 keď hrám, stále ukazuje online niekoľko sto prípadne tisíc ľudí zároveň (záleží od času), ale vždy sa dá nájsť voľný slot a partia na hru... Citovat
bauch Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2016 keď hrám, stále ukazuje online niekoľko sto prípadne tisíc ľudí zároveň (záleží od času), ale vždy sa dá nájsť voľný slot a partia na hru... diky za odpoved Citovat
JohnCzE Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Nekupuj to, ted by to melo bejt zdarma v unoru na PS+ Citovat
dopitapetr Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2016 Kdo hraje tak si mě přidejte. Hrál jsem už dřív na PS3, kde jsem nahrál asi 100 hodin a ted' nedávno jsem začal hrát i na PS4, i když úplně od nuly s novým účtem, ale i tak mám celkem na hru dobrý skill.:wohow: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.