Rustli Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Nedivil bych se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) nevim co se stalo,ale mam v download listu Battlefield 4 Premium edition a prave se stahuje tak to posrali fakt epicky, mam v donwloadlistu ps3 a ps4 verzi a jeste k tomu BF4 na ps4. Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Já to nechápu, jak může někdo vyrobit tak skvělou konzoli, kterou PS4 bezesporu je, a zanedbat takhle svůj on-line obchod. Neustále něco nefunguje, pořád nějaké chyby, české zastoupení stojí za hov**. Tohle má Steam mnohem lépe vyřešené. Jen se směju myšlence, že hry na fyzických nosičích přestanou s následující generací existovat. Pokud se to tedy výrazně nezlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 nevim co se stalo,ale mam v download listu Battlefield 4 Premium edition a prave se stahujetak to posrali fakt epicky, mam v donwloadlistu ps3 a ps4 verzi a jeste k tomu BF4 na ps4. já už jedu sp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 vyborne,takze to funguje,tak ze to zrusili a pritom nam jeste pridali hru zdarma,lol:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 miluju Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak ja mam BF4 na pc,ale zdarma na ps proc ne a pritom se mi tedka stahnulo cely premium na ps3 na hardline,jestli to chapu,tak asi nebudu mit hru,ale budu mit vsechny dlc na ps3 a ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 vsak jeste neni 1.duben... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Nechápu...mě to vymazali uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Zustalo mi to na uctu ale nic se mi nestahuje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Taky. Zůstalo mi to, ale nic se mi nestahuje. Očividně soudruzi v sony udělali někde obrovskou chybu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Taky mi zůstalo vše,ale BF4 tam teda nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Stahovat se budete až 16.března!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 u neceho je 16.3. a u par preorder a BF4 je 13.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Headhot,Valis - odečetli se vám penize když tam máte ten BF4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 dival jsem se do transakci a wallet je plny a zadna karetni transakce neprobehla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Já to nechápu, jak může někdo vyrobit tak skvělou konzoli, kterou PS4 bezesporu je, a zanedbat takhle svůj on-line obchod. Neustále něco nefunguje, pořád nějaké chyby, české zastoupení stojí za hov**. Tohle má Steam mnohem lépe vyřešené. Jen se směju myšlence, že hry na fyzických nosičích přestanou s následující generací existovat. Pokud se to tedy výrazně nezlepší. Tak smontovat dohromady HW od AMD je bezesporu lehčí než si vyladit systém :) Nadsázka...SONY byl vždy softvérový břídil co se playstationu týká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 mě určitě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tak sem se koukal pořádně a mám tam jen ten Hardline a peněženku taky zatím plnou. Zajímavé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Třeba bude epic fail jako s vracením peněz za Driveclub, hodně lidí dostalo prachy zpět a Driveclub stejně má... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Headhot - nechce se mi vůbec věřit... můžete přiložit screen ohledně BF4 ve Storu (downloadu listu). Dík :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Já vidím v download listu akorát dvě BF4 ikonky u dvou DLC, ale v popisku je u všeho Hardline, takže s tím BF4 zdarma bych tu fakt neplašil...Jinak tam mám Hardline pro PS4 + DLC pro PS4 i PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Zatim se mi neco stahuje,co to bude ve finale uvidim. Konzole je doma zapla, zhlediska ze tam je tedka uplne jiny datovy udaj a popisek,ale obrazek stale bf4 edit: nejsem doma,takze jsem to bral podle ikon a z 13.3. se vsechno zmenilo na 16.3. nebo 19.3.. Valis psal,ze hral single mode bf4,takze doufam,ze budu mit to same. Pripadne se stahlo pouze premium dlc na bf4. Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Já vidím v download listu akorát dvě BF4 ikonky u dvou DLC, ale v popisku je u všeho Hardline, takže s tím BF4 zdarma bych tu fakt neplašil...Jinak tam mám Hardline pro PS4 + DLC pro PS4 i PS3. ...takže jsme na tom stejně. [ATTACH=CONFIG]28333[/ATTACH] Zatim se mi neco stahuje,co to bude ve finale uvidim. Konzole je doma zapla, zhlediska ze tam je tedka uplne jiny datovy udaj a popisek,ale obrazek stale bf4edit: nejsem doma,takze jsem to bral podle ikon a z 13.3. se vsechno zmenilo na 16.3. nebo 19.3.. Valis psal,ze hral single mode bf4,takze doufam,ze budu mit to same. Pripadne se stahlo pouze premium dlc na bf4. Díky za screen. Je to u tebe zvláštní. U mě to ukazuje ,,show download queue" . Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem adio45cz reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 BF4 tam nemám, ale přestal mi jet odpočet času, jinak hry zůstaly. Nějaká blbost no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.