headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 ja si rikam,ze i kdyby odstranili hru a vsechna premium dlc nam zustala,tak za tu cenu je to stejne vyhra. Uvidime zitra a asi nejchytrejsi budem v pondeli 16.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Kde vidíte ten seznam stahování? ..Jdu se ožrat, at to rychleji uteče. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Od tý doby, co jsem si přečetl o těch zrušených preorderech, nemůžu nic koupit, ani nevidím popisy produktů, vždycky jen vlevo obrázek s cenou a zbytek obrazovky je čistej, ať Sony jde dop*ele... Edit: Ale jen co vlezu na svůj druhej účet, kde nemám preorder na hardline, všechno samozřejmě funguje. Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem Dweightee888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Zapl jsem ps4 a vyskočila na mě zpráva, že se omlouvaji, ale že predobjednavku zrušili z důvodů chyby a že novou objednávku mužů učinit 16.3. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 No, ale pro objednávku BF hard ps3. Tak to mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 (upraveno) Ted uz mi to prislo i mailem: This e-mail message is to confirm that your recent pre-order has been cancelled and your wallet will not be charged. Be sure to save a record of this message for future reference. [TABLE=width: 602] [TR] [TD=width: 150, align: left]Pre-order Name: [/TD] [TD=width: 10, bgcolor: #E1E1E1][/TD] [TD]Battlefield™ Hardline Ultimate Edition (Full Game)[/TD] [/TR] [/TABLE] A uz zmizla i ikona z Library Upraveno Březen 14, 2015 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Potvrzuju. Už i na mě došlo :-D EDIT: jdou nějak převést peníze z peněženky zpět na účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 SAIXX: nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Hmmm pos... No nic tak budou do budoucna no :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Tak jsem vam fandil :) skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Jen jestli to nebyl od sony cileny krok jak z nas dostat 150 korun :-D Tak jsme to zkusili a mame potvrzeno to co jsme si stejne mysleli. Bez tak tu hru vylozene malo kdo chtel tak nas to nemusi aspon az tak mrzet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Cileny krok urcite ne, stejne tech 150 kc kazdy utrati i tak. Jinak v download listu to stale je a konzole ma povoleno stahovat. Tak uvidime, nadeje umira posledni. Byl bych rad,kdyby 7 pokus potreti vysel. zatim to je ja vs sony 2-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Me to ted napsalo v download listu pre order payment failed ( nemám dobitou peněženku) vy co tam mate prachy vám to píše co?? Headhot: tebe se to teda na dvou účtech stáhlo? Nebo jak? Dík za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 na ostatnich uctech je to uplne mrtvy, a na hlavnim se vse zmenilo na 14.3.2015 az mlada skonci se sledovanim Koreni,mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Me prave prisel mail ze mi objednavku rusi a jako kompenzaci mi poslali kod na 3 mesice ps plus zdarma tak aspon neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Me prave prisel mail ze mi objednavku rusi a jako kompenzaci mi poslali kod na 3 mesice ps plus zdarma tak aspon neco Si děláš srandu? Mně neposlali ani ho*no... :/ šmejdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 a nekomu se teda stahnul ten BF4???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 (upraveno) Tak nevim furt mám v download listu všechny itemy pro PS4, zmizela zatím jen PS3 verze. A dutum je u všech 14.3 Edit: tak na konzoli už nic, a v onchodě už nemám předobjednáno,ale je tam normálně 2399 Upraveno Březen 14, 2015 uživatelem Rustli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Tak nevim furt mám v download listu všechny itemy pro PS4, zmizela zatím jen PS3 verze. A dutum je u všech 14.3 já mám taky... zapl někdo u PS4.. vidíte v knihovně Battlefield Hardline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 na pc tomu tak je,ale na playstation 3 a 4 uz nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Takze nas podelali nakonec no stejne se to dalo čekat lumpove B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Stejně si tu hru můžou strčit do prdele, BF už není to co býval no :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 No ale i tak to na PC porad v download listu i download queue mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 se asi neprojedem na gauci no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 možná že se to stáhne ale nepujde to spustit protože v purchase history je expirace 14.3. 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.