flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 PS4 svítí bílým světlem,nevíte jak a kde to vypnout?Chci aby to bylo černé a bez světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Musíš z PS4 vyndat žárovku :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Já to měl už jednou zhasnutý,tak nevím kde jsem to vypnul.Mám za to,že to je někde v nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Me stvalo blikani routeru , tak jsem panel prelepil cernou paskou , zkus to taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 No,jasný mám stříbrnou lepící pásku a tou jsem už přelepil ovladač,to světlo na něm tam dal nějakej inženýr nebo inženýrka.Ted budu mít zafačovanej i PS4. To to fakt nejde vypnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) Jelikož se jedná o indikační světlo jestli se konzole chová správně nebo ne mám dojem, že jinak než přelepením nebo zbavením diody uvnitř se to řešit nedá. Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem SAIXX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chuchmi Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Ovladač pochopím, ale konzoli? Come on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Nevidím na tom nic divnýho. Někomu to holt může prostě vadit [emoji6] to je věc jedna, druhá to, že to vypnout nejde no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Doporučuji vypnout konzoli ze zásuvky :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark.sea Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 PS4 svítí bílým světlem,nevíte jak a kde to vypnout?Chci aby to bylo černé a bez světla. To nechápu! :cheesygrin: Tvoje starosti bych chtěl mít!! :D kup si Xone!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Posledni dobou pri procitani co vypnout zrusit, kde to huci nebo bzuci dekuji PS bohu ze mi konzole slape a jete neodesla Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 To máš těžko, dnes se řeší každá pí*ovina, jako naprosto fatální chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Taková možnost určitě není a nevím proč by byla nijak to člověka neruší a ani neoslňuje. Nebo si ji přetoč vzhůru nohama:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
flesh light
PS4 svítí bílým světlem,nevíte jak a kde to vypnout?Chci aby to bylo černé a bez světla.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts