Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě nového PSP 3000 - z Amazonu


lisacek.jana

Otázka

Dobrý den,

uvažuji o koupi nového PSP 3000 (o použité nemám zájem). Dříve jsem vlastnila PSP 3004, flashnuté, v. 5.03 s ChickHen, kde mi šly hry stáhnuté z internetu. PSP jsem které posléze prodala. Chápu, že v současné době budou verze firmwaru vyšší. V Česku se již nové PSP 3000 sehnat nedá, proto jsem se koukala na Amazon.com

(viz: http://www.amazon.com/PlayStation-Portable-3000-System-Sony-PSP/dp/B001KMRN0M/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1425924269&sr=1-1&keywords=PSP+3000).

Na krabici, ve které se výše zmíněné PSP prodává, se píše verze: PSP3001XPB/98898. Nedá se z toho určit, jaká to bude přibližná verze firmwaru? Vím, že dříve se to dalo relativně určit, ale už jsem se o to pár let nezajímala. Prosím o radu, jestli má cenu zmíněné PSP kupovat, nejsem se jistá, jak by se potom dalo vrátit, kdyby nešlo flashnout - chtěla bych na něm hrát hry stažené z internetu, nejspíše přes Custom Firmware. Dříve jsem se v tom vyznala, teď už ne, proto prosím o radu. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Ahoj , flashnout jdou vsechny psp docasnym custom firmware . To znamena ze je v provozu hrani iso her dokud psp nevypnes . Jakmile ho vypnes je tam zas original firmware . Avsak staci pustit program fast recovery , ktery si nechas na karte a behem 5ti vterin muzes opet hrat . Mam to tak na svem psp e1004 ktere je nejnovejsi model a naprosto bez problemu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuji za vysvětlení. Já si tedy PSP objednám, a poté se pokusím podle tutoriálů z tohoto fóra PSP flashnout. Kdyby s tím byl nějaký problém, mohu se na Vás zde obrátit? Když jsem měla před pár lety PSP (jak jsem psala - s ChickHen), tak ještě downgrade a podobné věci pořádně nebyly, tak snad se mi to povede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Kdyby ti nebylo neco jasny klidne tu dej vedet , od toho forum je . Ale je to jednoduchy , updatnes na nejnovejsi firmware 6.60 ted momentalne . Nahrajes na kartu instalator custom fw a fast recovery . Spustit instalaci custom firmware , za par vterin je to hotovo a muzes hrat . V pripade vypnuti konzole je tam pak to fast recovery ktery si na karte nechas , zabira par kilobajtu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, tak bych měla ještě jeden dotaz. Pročítala jsem fóra ohledně PSP na internetu, a není mi úplně jasná jedna věc. Ohledně hraní STAŽENÝCH her na PSP - na PSP 3000 mi půjdou jen ISO hry, vydávané pro starší Playstation. Potom je PS Vita - na ní jdou i novější hry (Playstation 3). Jde PS Vita flashnout? Někde se píše, že ano, někde že ne. Jde mi o to, jestli má cenu kupovat PSP 3000 (se kterým mám zkušenosti) - jestli na něm jdou hrát i novější stažené hry, nebo jenom ty klasické starší? A pokud jde PS Vita flashnout - zahraju si na ní také hry, které se hrají na PSP 3000? Prosím o odpověď, nemohu na to najít přesnou odpověď. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Ano na PSP si zahrajes pouze hry pro PSP , popripade stare klasiky z PS1 konzole . PSvita je nova konzole , hry pro Vitu rozjedes jen na konzoli PSvita . Na PSvita konzoli muzes hrat PSvita hry , PSP hry (jen stazene z psn , psvita uz nema umd mechaniku) a psn hry . PS3 hry na vite nefunguji .

S tim jestli jde vita flashnout nejsem zbehnuty , takze to asi neporadim . Posledni mam starsi info od znameho ze jdou na ni hrat ale jen psp hry . Vita hry zatim ne .

Ale to at ti napise spis nekdo zkusenejsi .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Přesně, jak psal romeno - na PSVitě se dají pomocí Homebrew Enableru (TN-C, TN-V,...) spustit PSP a PS1 hry, tedy stejně, jako v případě PSP. Podotýkám ale, že je potřeba jedna určitá verze hry (kvůli exploitu), která se ve své době dala sehnat na Playstation Store, nyní už tam ale není. Jedinou možností je tedy koupit PSVitu s již hotovým TN, u nás je ale velmi vzácné takové sehnat.

Originální PSVita hry spouštět nejdou a pokud vím, zálohy se ani nedají nikde sehnat.

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu