Junior Moderators spenat Odesláno Březen 12, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Zdravím, slyšel už někdo o téhle hře? Jak už název napovídá, budete ve hře sjíždět horu a snowparky na lyžích, snowboard je potvrzený (nicméně datum přidání do hry nikoliv) a to celé zdarma včetně multiplayeru. Hra už je přes rok v Early Access na Steamu, nicméně 28. března začíná "Closed Beta" v tom smyslu, že si na oficiálních stránkách můžete zažádat o klíč (který by vám v den zahájení bety měl přijít). Oficiální stránka: http://www.snowthegame.com Oficiální Steam stránka: http://store.steampowered.com/app/244930/ (přístup do Early Access je placený, hra samotná bude ve výsledku a od bety zdarma) Tvůrce hry: Poppermost Productions Potvrzené platformy: PC, MAC, PS4 (MAC a PS4 mají neoznámený den vydání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Díky za info. Hra vypadá velmi zajímavě. O klíč do bety zažádáno, tak snad i dojde kolem toho 28.Března. jsem zvědav jak velkou komunitu lidí si tahle hra získá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 16, 2015 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 (upraveno) Jojo, to by mě taky zajímalo, každopádně faktem zůstává, že je to vůbec jedna z prvních her, kde se dá mimo plánovaného snowboardingu i lyžovat, což se mi dosti líbí. S komunitou uvidíme snad už v betě :) Mimochodem, přidávám video z právě běžícího CBT (aktuálně je pro ty, co si na Steamu zaplatili přístup) - takto bude vypadat hra i pro nás od 28. března: Upraveno Březen 16, 2015 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 No jako podle toho videjka to bude má povedenou grafiku, jen mi místo přišlo, že se ten človíček pohyboval nereálně :-D, jsem zvědav jestli to ještě nějak doladí a nebo to nechají takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.