Osmen Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 po netu dam taky ale napred se tomusim trochu naucit v sp .. a taky doufam ze se me to vleze na 1gb kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 no já si nějak zatim nestěžuju,když by takhle nějak vypadalo ghost recon, nejsem proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Cau tak uz taky parim...Udelal jsem nekoliuk misi takze uz vim jak co se dela...Da nekdo dnes Infrastructure Multiplayer...ja tedka asi 30minut hral po netu ale celkem dost hrozny :( .Strasne se to laguje (ale opravdu moc, horsi sem nehral).Hodne bugu...Kdyz se skryju za sloup tak jsem u zdi ale pritom jsem vedle zdi, zasekavam se na ruznych mistech, nekdy menejde videt zbran a nejde s ni strilet...Fakt hrozny :( .Taktizovat se moc pri multiplayeru neda...njn co se da delat :( .Ale i tak bych dal dneska multi s nejakyma clena fora a ne s Amikama ;) .Muj nick: DRAGUNOVCZ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 taky jsem zkousel multiplayer a tady me to strasne lagovalo ... tak ze jsem to asi po 5s vypnul :( snad to bude lepsi s evropskyma hracema jinak nevim .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ta vymrdana hra me nechce nacit muj save tak se chci zeptat jestli nekdo nema nejakej funkcni save po dohrani 2 mise ... pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 jako laguje se to dost ale neni to az tak aby se no nedalo vuubec hrat...Ale neni to zrovna pekny hmm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 JJ vcera som tiez hral :D neskutocne lagy... no aspon ze single stoji zato... dobra hra avsak su aj lepsie ;) Syphon zostava neprekonany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 dneska jsem s wolfem a doc-mac-coyem skouseli hrat pres ad-hoc... hra je sice krasne plynula ale i v ad-hoc jsme ojevili par docela zasadnich bagu jako treba zasek ve volnym prostoru nebo kdyz me treba u zoomu zabili nezmizi HUD zoomu az do respawnu... no proste jsem od ty hry cekal mnohem vic kdyz uz na tom dreli tak dlouho a i kdyz je grafika moc pekna neni to rozhodne to cim nas krmili na sceenech, ale vubec nejvetsim sklamanim je pro mne to, ze ta hra je lepsi v single playeru nez v multiplayeru :( ...alespon jsem doufal ze tam bude kooperacni mod pro plneni misi a zase h. ...no nic ja to jdu teda dohrat noo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 weste][ presne tak...Proste singl je lepsi nez multi :( .Coz je skoda...Jako vuuuuubec nechpu co na tom delali a proc to dvacetkrat odkladali...To odlozili nevim o kolik mesicu a ted toto.Hmmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 prosim ten save :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 prosim ten save :( za tu dobu co tu prosíš už si tam mohl bejt znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 nebyl jsem doma a ani to uz nechci hrat znovu ... abych rekl pravdu ,byl sem rad ze to mam za sebou a cekal jsem ze tam bude konecne neco dobryho .. .;) nebo me sem nekdo prosim hodne alespon nejakej save kde uz jste za 2 misi ... prosim dyt to mate zachvilku upnuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 mna ta hra docela ja chytila...hram ju..... neni zase NAJLEPSIA ale ani najhorsie !!!!!!! jednoducho... skvela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 je to hrozný,kdo hrál Syfona,tak tohle hned maže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Baví mě to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 je to hrozný,kdo hrál Syfona,tak tohle hned maže :-) ja neznasam siphona....nvm preco... na PS1 som to gamil..ale teraz dajak ne.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 no musim rict ze syphon je trosku na vetsim levelu a r6 na nej vubec nema ... bohuzel sem pred nekolika dnama dohral podruhe syphona takze sem docela pocitoval rozdil ale i tak je r6 docela good... myslim ze zacatek je docela slabej ale pak uz je to lepsi ... po ad-hoc je to taky dobry, hral jsem to sice jen ve 2 ale i tak docela dobra hra ... jen skoda toho lagovani po infrastructure... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 zalezi na kazdeho vkusu, pro me je R6 naprosta jednicka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 No ja som dnes hru presiel... dobra je ale tie misie... vsetko je jednotvarne... same hangare atd... grafika je na dobrej urovni... hre by som dal tak 7.8 - 8.1/10... skoda ze je taka kratka... Syphon je Syphon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Poraďte jak dál v jedná misi.Jde tam o to že stojím u počítače a někdo mě sejme ze zadu.Potom se to přepne na druhýho a musím někde vypnout nějakej přívod energie nebo tak nějak.A z nějakejch barelů utíká nějakej plyn.Mám na to dost málo času a nevím co a jak.Jinak hra se mi moc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 [;150322']dneska jsem s wolfem a doc-mac-coyem skouseli hrat pres ad-hoc... hra je sice krasne plynula ale i v ad-hoc jsme ojevili par docela zasadnich bagu jako treba zasek ve volnym prostoru nebo kdyz me treba u zoomu zabili nezmizi HUD zoomu az do respawnu...no proste jsem od ty hry cekal mnohem vic kdyz uz na tom dreli tak dlouho a i kdyz je grafika moc pekna neni to rozhodne to cim nas krmili na sceenech' date=' ale vubec nejvetsim sklamanim je pro mne to, ze ta hra je lepsi v single playeru nez v multiplayeru :( ...alespon jsem doufal ze tam bude kooperacni mod pro plneni misi a zase h. ...no nic ja to jdu teda dohrat noo :D[/quote'] taky musim dodat že je tam velice zásadní chyba v multáku a to když se skrčíte ke zdi tak vidíte že jste voják neboli swat... ale protivník vás vidí jako terroristu žádná helma a úplně jiné oblečení ... což nechápu sice rozumim tomu že do toho multáku přidaly to skrčování ke zdem ale stejně ta postava měla bejt taková jaká je ... např. v MoH si můžete vybírat postavy a pokaždé máte tu co jste si vybraly a tady je 1 a ještě ktomu jiná:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 taky musim dodat že je tam velice zásadní chyba v multáku a to když se skrčíte ke zdi tak vidíte že jste voják neboli swat... ale protivník vás vidí jako terroristu žádná helma a úplně jiné oblečení ... což nechápu sice rozumim tomu že do toho multáku přidaly to skrčování ke zdem ale stejně ta postava měla bejt taková jaká je ... např. v MoH si můžete vybírat postavy a pokaždé máte tu co jste si vybraly a tady je 1 a ještě ktomu jiná:D no v americas army je to treba taky takhle udelany ze kazdej tym bojuje proti teroristum ... to bych zas tak zle nevidel ... ale je to jedno kdyz v online jsou takovy lagy ze se to neda hrat .. :( doufam ze to u ghost recon nebude .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 já tim chtěl říci že když jsem swat a hraju normal ad-hoc tak mě maj ostatní vidět jako swata a ne jako terroristu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 fakt nikdo neporadíte s tou misí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 ja vim jak to myslis ... sak takhle je to i u americas army ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.