Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

°°K°A°M°°

Recommended Posts

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cau tak uz taky parim...Udelal jsem nekoliuk misi takze uz vim jak co se dela...Da nekdo dnes Infrastructure Multiplayer...ja tedka asi 30minut hral po netu ale celkem dost hrozny :( .Strasne se to laguje (ale opravdu moc, horsi sem nehral).Hodne bugu...Kdyz se skryju za sloup tak jsem u zdi ale pritom jsem vedle zdi, zasekavam se na ruznych mistech, nekdy menejde videt zbran a nejde s ni strilet...Fakt hrozny :( .Taktizovat se moc pri multiplayeru neda...njn co se da delat :( .Ale i tak bych dal dneska multi s nejakyma clena fora a ne s Amikama ;) .Muj nick: DRAGUNOVCZ ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem s wolfem a doc-mac-coyem skouseli hrat pres ad-hoc... hra je sice krasne plynula ale i v ad-hoc jsme ojevili par docela zasadnich bagu jako treba zasek ve volnym prostoru nebo kdyz me treba u zoomu zabili nezmizi HUD zoomu az do respawnu...

no proste jsem od ty hry cekal mnohem vic kdyz uz na tom dreli tak dlouho a i kdyz je grafika moc pekna neni to rozhodne to cim nas krmili na sceenech, ale vubec nejvetsim sklamanim je pro mne to, ze ta hra je lepsi v single playeru nez v multiplayeru :( ...alespon jsem doufal ze tam bude kooperacni mod pro plneni misi a zase h. ...no nic ja to jdu teda dohrat noo :D

Odkaz ke komentáři

nebyl jsem doma a ani to uz nechci hrat znovu ... abych rekl pravdu ,byl sem rad ze to mam za sebou a cekal jsem ze tam bude konecne neco dobryho .. .;)

nebo me sem nekdo prosim hodne alespon nejakej save kde uz jste za 2 misi ... prosim dyt to mate zachvilku upnuty...

Odkaz ke komentáři

no musim rict ze syphon je trosku na vetsim levelu a r6 na nej vubec nema ... bohuzel sem pred nekolika dnama dohral podruhe syphona takze sem docela pocitoval rozdil ale i tak je r6 docela good... myslim ze zacatek je docela slabej ale pak uz je to lepsi ...

po ad-hoc je to taky dobry, hral jsem to sice jen ve 2 ale i tak docela dobra hra ...

jen skoda toho lagovani po infrastructure... :(

Odkaz ke komentáři

Poraďte jak dál v jedná misi.Jde tam o to že stojím u počítače a někdo mě sejme ze zadu.Potom se to přepne na druhýho a musím někde vypnout nějakej přívod energie nebo tak nějak.A z nějakejch barelů utíká nějakej plyn.Mám na to dost málo času a nevím co a jak.Jinak hra se mi moc líbí.

Odkaz ke komentáři

[;150322']dneska jsem s wolfem a doc-mac-coyem skouseli hrat pres ad-hoc... hra je sice krasne plynula ale i v ad-hoc jsme ojevili par docela zasadnich bagu jako treba zasek ve volnym prostoru nebo kdyz me treba u zoomu zabili nezmizi HUD zoomu az do respawnu...

no proste jsem od ty hry cekal mnohem vic kdyz uz na tom dreli tak dlouho a i kdyz je grafika moc pekna neni to rozhodne to cim nas krmili na sceenech' date=' ale vubec nejvetsim sklamanim je pro mne to, ze ta hra je lepsi v single playeru nez v multiplayeru :( ...alespon jsem doufal ze tam bude kooperacni mod pro plneni misi a zase h. ...no nic ja to jdu teda dohrat noo :D[/quote']

taky musim dodat že je tam velice zásadní chyba v multáku a to když se skrčíte ke zdi tak vidíte že jste voják neboli swat... ale protivník vás vidí jako terroristu žádná helma a úplně jiné oblečení ... což nechápu sice rozumim tomu že do toho multáku přidaly to skrčování ke zdem ale stejně ta postava měla bejt taková jaká je ... např. v MoH si můžete vybírat postavy a pokaždé máte tu co jste si vybraly a tady je 1 a ještě ktomu jiná:D

Odkaz ke komentáři

taky musim dodat že je tam velice zásadní chyba v multáku a to když se skrčíte ke zdi tak vidíte že jste voják neboli swat... ale protivník vás vidí jako terroristu žádná helma a úplně jiné oblečení ... což nechápu sice rozumim tomu že do toho multáku přidaly to skrčování ke zdem ale stejně ta postava měla bejt taková jaká je ... např. v MoH si můžete vybírat postavy a pokaždé máte tu co jste si vybraly a tady je 1 a ještě ktomu jiná:D

no v americas army je to treba taky takhle udelany ze kazdej tym bojuje proti teroristum ...

to bych zas tak zle nevidel ...

ale je to jedno kdyz v online jsou takovy lagy ze se to neda hrat .. :(

doufam ze to u ghost recon nebude ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu