jamesd_007 Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 měl sem v RGH FAT Falconu 20GB HD s FSD3.0.775 a Kinect jel OK, Koupil sem si 320GB, nainstaloval FSD3.0.775 + dashlaunch3.12, vše jede OK až na Kinect. Při spuštění xboxu mi to píše, že potřebuji update z xbox.com (píše o ten original dashboard). Když tam hodim zpět tu 20tku tak kinect jede. Nand je tedy OK (si myslim:) ) . Je potřeba na tu 320tku ještě něco doinstalovat? Našel jsem zde na fóru návod z roku 2012 jak updatnout FW, ale to asi nepotřebuji, mě jde jen o to, že mi něco chybí na novém HD. moc prosím o pomoc:) dky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Pokud prohodíš HDD, musíš doinstalovat soubory avatarů a kinectu (ty zůstávají uloženy na původním HDD). Stáhni si z netu oficiální soubor updatu DB STEJNÉ verze jako je ta, kterou máš nahranou v konzoli. Nahrej soubor updatu na USB flash naformátovanou na FAT32 a připoj ji do konzole při spuštěném NXE dashboardu (to je ten originální). Měl by jsi být vyzván k provedení update, který potvrď. Potom budeš mít kinect opět funkční, stejně jako avatary. P.S. Pokud se ti neobjeví výzva k provedení update, přejmenuj složku s updatem na USB flash ze $Systemupdate na $$ystemupdate a postup opakuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesd_007 Odesláno Duben 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Pokud prohodíš HDD, musíš doinstalovat soubory avatarů a kinectu (ty zůstávají uloženy na původním HDD).Stáhni si z netu oficiální soubor updatu DB STEJNÉ verze jako je ta, kterou máš nahranou v konzoli. Nahrej soubor updatu na USB flash naformátovanou na FAT32 a připoj ji do konzole při spuštěném NXE dashboardu (to je ten originální). Měl by jsi být vyzván k provedení update, který potvrď. Potom budeš mít kinect opět funkční, stejně jako avatary. P.S. Pokud se ti neobjeví výzva k provedení update, přejmenuj složku s updatem na USB flash ze $Systemupdate na $$ystemupdate a postup opakuj. díky, díky, díky, ten DB zabral a Kinect jede OK včetně FSD3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.