Jenda 123 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 čau lidi, nevím jestli se s tím někdo už setkal, ale mám full HD tv rozlišení 1920x1080 a playstation 4 má taky rozlišení 1080p ale obraz mám zbytečně roztáhnutý mimo okraje tv( není ale nijak zdeformovaáný jen vytažený mimo vyditelnost tv), ale když dám v nastavení TV režim velikosti obrazu a přepnu to z 16:9 na přizpůsobit obrazovce tak si obraz sedne "zpátky" a vydím potom víc z obrazu, nechápu proč se to tak děje ? já myslel že obraz z ps4 je taky v 16:9 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Z toho si nic nedelej , to bude jen nejaka super funkce TV . Ja to mel taky na panasonicu , ze mi zhora i z boku orezavala obraz . Jmenovalo se to v nastaveni prevzorkovani do 16:9 nebo tak nejak , vypl jsem to a bylo po problemu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 ok takže nechám nastavení přizpůsobit obrazovce ať to nemám ořezaný, řekl bych že tím nastavením 16:9 přicházím tak o 5 cm úhlopříčky tv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 16:9 je nativní rozl pro 1080p myslim, takže o nic nepřijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 No když mi to ořezává cca 2 cm z každý strany tak přijdu o část obrazu ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Stejně je to většinou mimo děj ně? :cheesygrin: Alespoň bude větší obraz :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 teoreticky bude větší :D ale prakticky asi ne :D, možná se na to můžu pak dívat z větší vzdálenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Nastav si to jak mas a hraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 (upraveno) a nebo v psku si zmen area setting. a obraz si stahni :-) a mas po problemu. Upraveno Duben 16, 2015 uživatelem jirkahns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 To jsem mel už mensí a ještě jseem to musel zvětšit kvůli little big planet 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 no ona kazda hra to ma jinak. gta V sem musel obraz uplne zmensit abych to mel tak akorat a u driveclubu zase naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 Mate něco špatně nastavené. Jednou to nastavím jak u ps3 tak u ps4 a už na nic nemusím nikde nikdy hamtat a obraz mám na 100% obrazovky se 100% viditelnosti obrazu/hry. Tohle se řešilo za dob analogu ze se ve hrách obraz musel nastavovat posouvat atd. aby byl ve středu a na 100% obrazovky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 jak vidíš tak se to řeší i v dobách digitalu :D jako můžu vám udělat screenshot a popsat vám to ať mi věříte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Věřím ale je to o prvotnim nastavení ps4/tv pak už to musí byt OK. Odhaduji špatne area setting nebo na TV nastaveny špatný formát obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 původně jsem měl na ps4 arrea setting asi takto http://i.ytimg.com/vi/Rh8OI0IH2iA/maxresdefault.jpghttp://i.ytimg.com/vi/Rh8OI0IH2iA/maxresdefault.jpg a v nastavení samsung tv jsem měl možnost nastavit 16:9 a myslel jsem že tento poměr stran je na FULL HD ten správný jenže pak tam bylo ještě 4:3,zoom apod. a nakonec tam je přizpůsobit rozlišení obrazovce. jakmile dám poměr stran v nastavení TV 16:9 tak je jedno jestli mám v ps4 arrea setting takový nebo makový oboje mi to ořezává o pár cm, a jakmile dám poměr stran: přizpůsobit rozlišení obrazovce tak je to celej neořezanej obraz a je taky jedno jestli mám area setting na ps4 přes celý nebo s okrajema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Duben 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 takto jsem měl původně area setting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 hele takto sem ho mel nastaven v GTA V abych mel obraz tak akorat a nebyl moc rastazenej. u toho driveclubu sem to musel uplne na max rostahnout jinak sem mel kolem cernej ramecek. muj nazor je ze kazda hra to ma proste jinak v tv mam nastaveno normalne 16:9. a tak co neni to u kazde hry a tech par sekund co zmenim area setting me nezabije :) :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartoldy Odesláno Duben 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2018 Ahoj všichni, mám ten stejný problém. Bude mi někdo umět poradit? Prolezl jsem snad vše. Mám PS4Pro a televizi Sony KDL43WE755BAEP zapnu God of War a obraz se mi o nějaké centimentry zmenší, takže hraji jakoby v okně. Při první načítací obrazovce je v pořádku, ale jakmile vstoupí hra do menu tak se to ořeže. Televize zahlásí změna režimu na 1080p a jsem nahranej. Nechci hrát v rámečku... děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 24, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2018 Je to chyba hry. Měli to opravit patchem. Někomu to pomohlo někomu údajně ne. A příště to řeš ve vlákně dané hry a ne v 3 roky starém tématu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.