Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozlišení


Jenda 123

Recommended Posts

čau lidi, nevím jestli se s tím někdo už setkal, ale mám full HD tv rozlišení 1920x1080 a playstation 4 má taky rozlišení 1080p ale obraz mám zbytečně roztáhnutý mimo okraje tv( není ale nijak zdeformovaáný jen vytažený mimo vyditelnost tv), ale když dám v nastavení TV režim velikosti obrazu a přepnu to z 16:9 na přizpůsobit obrazovce tak si obraz sedne "zpátky" a vydím potom víc z obrazu, nechápu proč se to tak děje ? já myslel že obraz z ps4 je taky v 16:9 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mate něco špatně nastavené. Jednou to nastavím jak u ps3 tak u ps4 a už na nic nemusím nikde nikdy hamtat a obraz mám na 100% obrazovky se 100% viditelnosti obrazu/hry. Tohle se řešilo za dob analogu ze se ve hrách obraz musel nastavovat posouvat atd. aby byl ve středu a na 100% obrazovky ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

původně jsem měl na ps4 arrea setting asi takto http://i.ytimg.com/vi/Rh8OI0IH2iA/maxresdefault.jpghttp://i.ytimg.com/vi/Rh8OI0IH2iA/maxresdefault.jpg

a v nastavení samsung tv jsem měl možnost nastavit 16:9 a myslel jsem že tento poměr stran je na FULL HD ten správný jenže pak tam bylo ještě 4:3,zoom apod. a nakonec tam je přizpůsobit rozlišení obrazovce. jakmile dám poměr stran v nastavení TV 16:9 tak je jedno jestli mám v ps4 arrea setting takový nebo makový oboje mi to ořezává o pár cm, a jakmile dám poměr stran: přizpůsobit rozlišení obrazovce tak je to celej neořezanej obraz a je taky jedno jestli mám area setting na ps4 přes celý nebo s okrajema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele takto sem ho mel nastaven v GTA V abych mel obraz tak akorat a nebyl moc rastazenej. u toho driveclubu sem to musel uplne na max rostahnout jinak sem mel kolem cernej ramecek. muj nazor je ze kazda hra to ma proste jinak v tv mam nastaveno normalne 16:9. a tak co neni to u kazde hry a tech par sekund co zmenim area setting me nezabije :) :D :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

Ahoj všichni,

mám ten stejný problém. Bude mi někdo umět poradit? Prolezl jsem snad vše. Mám PS4Pro a televizi Sony KDL43WE755BAEP

zapnu God of War a obraz se mi o nějaké centimentry zmenší, takže hraji jakoby v okně. Při první načítací obrazovce je v pořádku, ale jakmile vstoupí hra do menu tak se to ořeže. Televize zahlásí změna režimu na 1080p a jsem nahranej. Nechci hrát v rámečku... děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu