univ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 tady mas rytmus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Painy Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 dobrý už to je v pohodě, a nevíte jak vyvolat vítr, mám miracle na něj a i rytmus všechno dobrý, ale když to vyvolávám a zadávám tam to pon jak to po mě chce tak u pátýho to začne samo padat a já to nemůžu vytukat a i když to tak rychle dám tak se to stejně nevyvolá, nevíte kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 něco děláš blbě,jde to normálně jako ostatní miracle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Painy Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 nedělám, všechno dobrý akorát jako by se mi ta hra pak začala sekat nebo nevím jak to popsat a když tam nabíhá ten rytmus tak zároven padá a já nestačím mačkat a když to nějak vymačkám a uzná mi to všechno tak mi to padne a nevyvolá se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak zkus stahnout jinou verzi hry. Bud je blby soubor, nebo to blbe mackas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Mohu mít dotázek? Dohrál jsem hru (teda asi, ale byli tam už titulky a congratulation, takže asi jo). Mám 3 miracly, a nevím, na co je ten 4tý, protože jsem tu hru dohral bez něho... Dále tady na tomto videu: " " jsou jakésik lítající něco, a ještě něco, a já to tam vůbec nemám, a taky tam jsou jiné animace (třeba pata, pon atd...), mohu se zeptat jakto?Jsem z toho zděšený :shock:, budu vděčný za odpověď, díky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ^^ Ten trailer je stary viac ako pol roka takze vo finalnej podobe to vyzera uplne inak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Aha, takže ti lítající asi nic co? Jsem se na ně tak těšil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ^^ Tych som nikde neobjavil :) je "iba" 6 jednotiek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a v ktorom kole problizne ziskam pon pata pon pata???? lebo s kamosom sme boli na rovnako pri tom bossovi v pusti ( HUSENICI) on ked ju zabil mu otvorilu noveho bossa kde sa ucil pon pata pon pata.... a mne otvorilo uplne ine misie ...... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zasekl sem se v misi jak ziskam don buben a musim zabit toho dinosaura jenez ho nemuzu zabit :( nevite nekdo jak na nej? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak jsem ted dal final bosse a docela mě překvapilo, že byl mnohem lehčí než ta postava samotná, co na mě házela furt ty meteory, tak to mi dělalo chvíli problém, ale final bosse jsem na 1. i 2.lvl dal během minuty a bez ztráty jediného patapona btw: docela hustej konec :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jn poslední boss akorát hodně vydrží ale jinak nic extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Čau jsem v tom kole kde unášejí toho šamana a nepřišel jsem na to jak ho vysvobodit aniž bych ho zapalil zkoušels jsem všechny kombinace třeba jenom z konma nebo z megaponama lukostřelce oštěpaře a všichni ho zapalijou koho musim mit abych ho nezapalil ale abych jenom rozbyl tu klec je na to nejakej trik treba mit jenom byly patapony nebo jak ? Poradtě jak jste to udělaly a hlavně ským a jakou měly barvu a zbraně THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ^^ Nesmies im dat ohnive zbrane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 a ktery jsou ty ohnive ty červene ? protože ty červene jim nedávám a stejne furt hoří tak ted jsem dal všem ty základní zbraně co jsou vlastně nejslabší a stejně ten vozejk furt zapalí tak ják to mam udělat fakt nevím prosím poradtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Mám problém hned na žačátku: V první kole, kde je poušť zničím věž a pak se dostanu k ceduli a dál je jen poušť....když ji chci přejít tak shořím. Šaman říká něco o tom, že musí začít pršet nebo co....nevíte, co stím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Prvni strana... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Tak jsem na to asi tupej nebo nevím nějak se mi nedaří držet rytmus ve FEVERu není na to nějaká finta ? Prostě jak začnou řvát tak mě to asi nějak rozhodí a ztratím rytmus.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wawro Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Zdar!!! Tak se tady většinou ty dotazy opakují, ale na ten problém co mám já tady žádny není. Potřebuju získat Wind Miracle a ten je v té lovecké misi kde je golden Motiti(to mi teda řekl šaman a taky jsem to vyčetl z toho návodu tady), no a problém je, že ho ani za nic nemůžu sestřelit. Samozřejmě jsem si nebral ani sekerníky ani jezdce, jdu tam jenom z kopijníkama a z lukostřelci a on mi stejně vždycky uteče. Vždycky prší, když ne, tak vyvolam rain miracle, ale ten kus cypa vždycky uteče:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Vůbec nemůžu porazit pouštního červa ve 4úrovni ... - mám na začátku sekerníky, kteří jsou po chvilce hned mrtví, když červ sebou začne mrskat ... jak mám vojáčkům přiřadit oštěpy - aby je měli všichni - dá se to??? ... - je to tady v tomto videu ... http://www.youtube.com/watch?v=QqCYJWqjYv0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Já se teď prozměnu zasek v misi v větrným mlýnem. Sešlu vítr ale ty velky povory mě dycky zatlačej až zpátky na start. Je v tom nějaká finta ? fakt uz sem bezradnej zacne na me spawnovant tuny tech vetsich mobu a ja se nehnu z mista:ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Vůbec nemůžu porazit pouštního červa ve 4úrovni ... - mám na začátku sekerníky' date=' kteří jsou po chvilce hned mrtví, když červ sebou začne mrskat ... jak mám vojáčkům přiřadit oštěpy - aby je měli všichni - dá se to??? ... - je to tady v tomto videu ... [url']http://www.youtube.com/watch?v=QqCYJWqjYv0[/url] tak presne tu som seknuty aj ja...:( neviem si tam rady...je na to nejaka finta alebo trik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Tak jsem na to asi tupej nebo nevím nějak se mi nedaří držet rytmus ve FEVERu není na to nějaká finta ? Prostě jak začnou řvát tak mě to asi nějak rozhodí a ztratím rytmus.:cry: Jak ti pataponi rvou tak je to trochu obtiznejsi :) proste delej to samy jako kdyz nemas fever :) :psp: jinak zadna finta neni :) (aspon myslim) SAM SEM PATAPON DOHRAL A hodne mi pomoh tento manual THX treba s tim snekem na to bych neprisel.Jo a mam jeste vychytavku v poustni lovecke urovni tak asi v polovine seslat pomoci rain miracle dest a objevi se kytka ktera bude po rostreleni kvetu davat penize....ENJOY :psp: dobrý už to je v pohodě, a nevíte jak vyvolat vítr, mám miracle na něj a i rytmus všechno dobrý, ale když to vyvolávám a zadávám tam to pon jak to po mě chce tak u pátýho to začne samo padat a já to nemůžu vytukat a i když to tak rychle dám tak se to stejně nevyvolá, nevíte kde je problém? Myslim ze u 5 je PON PON PON (hey) musis vytukat ten rytmus jak uslysis takovy to hey PON PATA PON (hey) asi tak Nebo mas asi spatnou verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkenzie Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Prosim,nevite kde sehnat 100% save game na US verzi?(Neukamenujte me ze jsem lama,je to pro kamose).Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.