Arcane Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 a jak teda zabiju toho ptáka v misi jak z něj má opadnout ten wind miracle? nejde mi proste abit vzdy utece ale jinak to tam hazi 0 dmg kdyz se trefim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Prosim,nevite kde sehnat 100% save game na US verzi?(Neukamenujte me ze jsem lama,je to pro kamose).Dik http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/942065.html zkus tohle :psp: a jak teda zabiju toho ptáka v misi jak z něj má opadnout ten wind miracle? nejde mi proste abit vzdy utece ale jinak to tam hazi 0 dmg kdyz se trefim Zkus se trefit s customizlim lucisnikem a pouzi lepsi luk :):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moreau Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Hele, takže jestli to dobře chápu, tak v tý misi s katapultem přijdu o všechny vojáky a nic s tim neudělam? vyřešil sem to obětování dvou kibaponů... EDIT: aha, tak ty jednotky se oběví zpět... zbytečně sem se s tim sr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 hele mam par otazek :) 1, na co jsou ty dreva, kvetinky a poleno co se usmiva :D 2, jak zabit tu misi jak mas nejakeho patapona proti tobe je ten co vyvolava tornada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 hele mam par otazek :)1, na co jsou ty dreva, kvetinky a poleno co se usmiva :D 2, jak zabit tu misi jak mas nejakeho patapona proti tobe je ten co vyvolava tornada 1.To bodou nejspis suroviny na vyrobu customizlich vojacku :D to poleno bude asi super cedar ze?(nej. dreveny material) http://www.youtube.com/watch?v=plq_ptYZR-A 2.Nevim co mas presne na mysli, ale urcite to nebude nic tezkeho zkus obrany mod CHAKA......:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 super tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak jsem to dohrál ale štve me že když si dám posledního bosse na vyšší level tak musím vždycky znovu skouknout konec + credits a nejde to nicim preskocit tedy aspon jsem na nic neprisel jak to preskocit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak jsem to dohrál ale štve me že když si dám posledního bosse na vyšší level tak musím vždycky znovu skouknout konec + credits a nejde to nicim preskocit tedy aspon jsem na nic neprisel jak to preskocit :cry: Taky me to stve bouzel niak to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blbena Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/942065.html zkus tohle :psp: stahla jsem si ty savy,když je uložím do save game, tak se nezobrazí, nebo nefungují, poraďte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 stahla jsem si ty savy,když je uložím do save game, tak se nezobrazí, nebo nefungují, poraďte dík Tak mas hru pro jinej region...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Mě ta hra prostě nejde... A to už sem jí stáhnul ze tří zdrojů a pokaždé to samé - Sony Computer Entertainment presents.... Japanstudio... Pyramid...... now loading........ now loading............. porad now loading, prostě to loaduje donekonečna, nehne se to nikam dál, má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Mě ta hra prostě nejde... A to už sem jí stáhnul ze tří zdrojů a pokaždé to samé - Sony Computer Entertainment presents.... Japanstudio... Pyramid...... now loading........ now loading............. porad now loading, prostě to loaduje donekonečna, nehne se to nikam dál, má někdo podobný problém? ja som mal tiez ten isty problem...skus zmenit v recovery umd mode na sony poradte mi ako mam znicit ten hrad ako tam striela a je tam este ten scorpio ci ako sa vola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Normalne lucistnekama pouzivej vitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja som mal tiez ten isty problem...skus zmenit v recovery umd mode na sony Tak ani to nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Tak ani to nepomohlo Mas ty patapony customizly?Nejlepsi jsou podle me predposledni fialovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Mas je customizly?Nejlepsi jsou podle me predposledni fialovy... Co customizly? Jaky fialový? Já tu hru musim nejdřív rozchodit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 lol ste to doplietli :D tak to skus stiahnut znova...mohlo sa stat ze si mal jeden part poskodeny alebo nedotahany a preto sa ti to nenacita :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 lol ste to doplietli :Dtak to skus stiahnut znova...mohlo sa stat ze si mal jeden part poskodeny alebo nedotahany a preto sa ti to nenacita :D Na to sem taky myslel... no teď to stahuju po čtvrtý, tak uvidim jestli mi to k něčemu bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mám dotaz - jsem u mise, kde mám zachránit tu kněžku nebo co to je a za boha nemůžu přijít na to jak, když se dostanu dál tak lukama nezabiju toho jednoho s oštěpem co mě pořád blokuje a když si vezmu i jiné pluky tak kněžku zabiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mám dotaz - jsem u mise, kde mám zachránit tu kněžku nebo co to je a za boha nemůžu přijít na to jak, když se dostanu dál tak lukama nezabiju toho jednoho s oštěpem co mě pořád blokuje a když si vezmu i jiné pluky tak kněžku zabiju... Pouzi luky ktery nestrili ohnivy sipy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 no lol : D tohle mě nenapadlo : D stejně mám ale jen jeden :-k a nedokážu se zbavit toho oštěpaře před vozem >:o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tak nepomohlo ani to že sem to stáhnul znova z jinýho zdroje.... fakt nevim čím by to mohlo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Ahoj, nedavno jsem zacal hrat Patapon a mam celkem potize s kovarem. Nevite nekdo o nejakem video kde je ukazano jak se ma tim kladivem bouchat? Kdyz zazni jeden gong, tak bouchnu jednou. Na dva gong bouchnu dvakrat. To bych jeste chapal. Prvni serii uderu zvladam ale jakmile da to zelezo schladit a mam zacit tu druhou serii, tak sem v koncich, zazni dva gongy a ja nez provedu druhy uder, tak uz je slyset znovu gong, proste to nejak nestiham ci co. Dale potrebuji poradit kde sehnat tu rudu kterou potrebuji. Tu zakladni vim, ta mi padne z te skaly kdyz se jendou spletu ale mithril ani za boha nesezenu. Dekuji predem za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 tu mas video ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Sem ve 4.misi (v ty misi po prvním bossovi-Guardian) a sem na tý poušti-Crossing Desert nebo tak nějak a když se dostanu za tu tabuli kříčící náký zvásty tak mě země prostě upálí....miracle žádný nemam a ani bych ho nemohl kam dát protože nemám tu budovu na vkládání miráclu....tak nevím jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.