biggerg Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 da sa niekde zohnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 (upraveno) Ano. Chce to pouze VIP členství na http://x360cz.cz/ Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem franzkafka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Musim rict ze ta CZ je super, je tam vse prelozeno, i sms atd. Hnedka se hra hraje lepe :-) Cestinu muzu jen a jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 24, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Škoda ze Master z webu x360cz.cz ukončil svůj web i činnost, takže už není bohužel možnost pro nové členy stáhnout jakoukoliv češtinu do Xbox her. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Kdo pozdě chodí sám sobě škodí, to je teda brzké vzpamatování, ten web a češtiny existoval několik let, stará generace končí, už na ní nebude nic vycházet, autor webu udělal dost práce, stačilo se zaregistrovat a při povolené příležitosti zaplatit v.i.p. a stáhnout si tolik češtin kolik kdo chce. A ať mi nikdo neříká, že nováčci mají smůlu, 360-tka je tu 10.rok, není to novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 24, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Já byl registrovan a chodil jsem ještě na jeho starý web než z něj udělal x360cz.cz takze novacek nejsem, ale bohužel jsem se kouknul na web po dlouhé době a zrovna psal ze ukončuje činnost, ale je pravda ze jsem přišel pozdě, zrovna v den ukončení a již nechtěl žádný příspěvek a nové VIP uživatele. Bohužel, co se da dělat :cry: Kdo pozdě chodí sam sobě škodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Škoda ze Master z webu x360cz.cz ukončil svůj web i činnost, takže už není bohužel možnost pro nové členy stáhnout jakoukoliv češtinu do Xbox her. :cry: Vypadá to zvláštně, že k tomu došlo tak najednou a právě po vydání češtiny pro GTA 5. Zřejmě vynucený krok ... Věřím, že se "počeštěná" GTA 5 (a koneckonců i další "počeštěné" hry) objeví ke stažení na warez fórech nebo torrent trackerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Vysla uz cz na gta 5 aj na xbox360?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 28, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) To víš že vyšla, ale jen tak ji neseženeš! Přístup k ní mají jen VIP členové webu x360cz.cz a už se bohužel členem stát nelze. Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem basildon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 To si děláte prd... Dnes jsem tam odeslal platbu za VIP, včera mi Master odepsal, že to mám normálně poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 To je divné,já mu psal asi před 14 dny ze mam zajem o VIP clenstvi, ani nepodepsal, jen zveřejnil že už nikoho přijímat nebude a že v červnu konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 (upraveno) Teď už čekám jen na aktivaci - stačilo napsat Masterovi... GTA 5 CZ :D Upraveno Červen 17, 2015 uživatelem snake33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavish Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Tam už nejde stáhnout žádná čeština ? A to jsem si chtěl nechat předělat Xbox. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Mě to jede v pohodě, ale to protože jsem tam byl registrovaný, nevím jak je to s novou registrací. Každopádně GTA 5 v CZ je prostě pecka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
howado Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 A nejde to ještě někde sehnat? :-( Už jsem dohral pred časem ale kvuli CZ bych zahrál ještě jednou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Jen od Mastera, nebo od někoho kdo má/měl VIP a neváží si práce a podmínek týmu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 neměl by někdo tip kde ještě češtinu sehnat? díky za případné info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 jo dajte nejaky typ kde stiahnut s cz titulkami na xbox360 pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 ahojte, kámoš má GTA 5 v češtině na xboxu RGH, já mám GTA ale bez češtiny, pokud bych to chtěl zkopírovat k sobě stačí zkopírovat složku v content (myslím ten u sebe smazat a nahrát ten od kámoše) nebo je čeština i na herním disku a musím zkopírovat i ten tzn. GTA 5 od sebe zcela vymazat a nahrát oba disky od kámoše? dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 ahojte, kámoš má GTA 5 v češtině na xboxu RGH, já mám GTA ale bez češtiny, pokud bych to chtěl zkopírovat k sobě O tomhle se nikde nediskutuje, je zakázané komukoliv dávat češtiny z fóra kde se za to platí, je za to trvalý ban na fóru ,kde češtinu stáhnul pro toho kdo někomu češtinu poskytnul.A tím, že stáhnul češtinu pouze pro vlastní použití a nabízí ji dál, porušuje pravidla se kterými jako člen souhlasil. Tak a teď můžeš napsat argumentů kolik chceš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Není to na našem foru, takže, co kdybys radši držel hubu a všímal si svých věcí a nejebal nám do členů? :) Tyhle pravidla miluju, copyright na to určitě neexistuje a když něco dáš na net, musíš si být asi vědom toho, že to nezůstane na jednom místě, peace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 ak si to stahol od kamose,mozes sa podelit s nami,tak ci tak raz sa to na net dostane:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 tvl. Zaplat si 300 a je to. Jsou to drobné za to jak tým na prekladu pracoval. Měl jsem v ruce jeden pracovní list a opravdu respekt prekladatelum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 (upraveno) takže k té češtině v GTA, viděl jsme ji u kámoše a zaujalo mě to, jinak GTA5 jsem celou odehrál na PS3, kde jsem si koupil originálku, anglicky umím takže češtinu nutně nepotřebuju, spíš mi to přišlo jako zajímavost, zkusit si to, omrknout drobnosti co mi ve hře unikly, protože rodilý mluvčí zase nejsem, jak kamarád k češtině přišel nevím ani jsem to s ním neřešil, no nicméně jsem si to stejně nezkopíroval, ani na to nemám čas a rozhodně to nehodlám dál někde šířit, ale je poněku paradox rozhořčovat se nad šířením softwaru lidem kteří za jeho vývoj nezaplatili (tzn. mimo členy nějakého VIP fora, které neznám) právě na tomto foru, asi tak Upraveno Říjen 20, 2015 uživatelem Rocky75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Nejde o těch 300 Kč, ale i kdybych nějakou počeštěnou hru 100x chtěl tak těch 300 Kč raději sežvejkám a vybleju do záchodu, než abych je poslal Michalssovi. Arogantnějšího a nafoukanějšího člověka jsem ještě nezažil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts