Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA V čestina?


biggerg

Recommended Posts

  • 1 month later...

Kdo pozdě chodí sám sobě škodí, to je teda brzké vzpamatování, ten web a češtiny existoval několik let, stará generace končí, už na ní nebude nic vycházet, autor webu udělal dost práce, stačilo se zaregistrovat a při povolené příležitosti zaplatit v.i.p. a stáhnout si tolik češtin kolik kdo chce.

A ať mi nikdo neříká, že nováčci mají smůlu, 360-tka je tu 10.rok, není to novinka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Já byl registrovan a chodil jsem ještě na jeho starý web než z něj udělal x360cz.cz takze novacek nejsem, ale bohužel jsem se kouknul na web po dlouhé době a zrovna psal ze ukončuje činnost, ale je pravda ze jsem přišel pozdě, zrovna v den ukončení a již nechtěl žádný příspěvek a nové VIP uživatele.

Bohužel, co se da dělat :cry:

Kdo pozdě chodí sam sobě škodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda ze Master z webu x360cz.cz ukončil svůj web i činnost, takže už není bohužel možnost pro nové členy stáhnout jakoukoliv češtinu do Xbox her. :cry:

Vypadá to zvláštně, že k tomu došlo tak najednou a právě po vydání češtiny pro GTA 5. Zřejmě vynucený krok ...

Věřím, že se "počeštěná" GTA 5 (a koneckonců i další "počeštěné" hry) objeví ke stažení na warez fórech nebo torrent trackerech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

ahojte, kámoš má GTA 5 v češtině na xboxu RGH, já mám GTA ale bez češtiny, pokud bych to chtěl zkopírovat k sobě stačí zkopírovat složku v content (myslím ten u sebe smazat a nahrát ten od kámoše) nebo je čeština i na herním disku a musím zkopírovat i ten tzn. GTA 5 od sebe zcela vymazat a nahrát oba disky od kámoše? dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte, kámoš má GTA 5 v češtině na xboxu RGH, já mám GTA ale bez češtiny, pokud bych to chtěl zkopírovat k sobě

O tomhle se nikde nediskutuje, je zakázané komukoliv dávat češtiny z fóra kde se za to platí, je za to trvalý ban na fóru ,kde češtinu stáhnul pro toho kdo někomu češtinu poskytnul.A tím, že stáhnul češtinu pouze pro vlastní použití a nabízí ji dál, porušuje pravidla se kterými jako člen souhlasil.

Tak a teď můžeš napsat argumentů kolik chceš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to na našem foru, takže, co kdybys radši držel hubu a všímal si svých věcí a nejebal nám do členů? :) Tyhle pravidla miluju, copyright na to určitě neexistuje a když něco dáš na net, musíš si být asi vědom toho, že to nezůstane na jednom místě, peace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže k té češtině v GTA, viděl jsme ji u kámoše a zaujalo mě to, jinak GTA5 jsem celou odehrál na PS3, kde jsem si koupil originálku, anglicky umím takže češtinu nutně nepotřebuju, spíš mi to přišlo jako zajímavost, zkusit si to, omrknout drobnosti co mi ve hře unikly, protože rodilý mluvčí zase nejsem, jak kamarád k češtině přišel nevím ani jsem to s ním neřešil, no nicméně jsem si to stejně nezkopíroval, ani na to nemám čas a rozhodně to nehodlám dál někde šířit, ale je poněku paradox rozhořčovat se nad šířením softwaru lidem kteří za jeho vývoj nezaplatili (tzn. mimo členy nějakého VIP fora, které neznám) právě na tomto foru, asi tak

Upraveno uživatelem Rocky75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu