Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

fatal crash intercepted


Recommended Posts

Ahoj lidi, potřeboval bych pomoct. Mám xbox 360 falcon a asi před rokem jsem si nechal udělat freestyle 3. Udělal jsem si ho hlavně kvůli tomu že už jsem ho koupil slušně pochroumaný (předchozímu majiteli několikrát upadl a podobně.), přesto všechno jakžtakž fungoval jen ROM-ka byla v hajzlu a občas se kouknul. No nic dal jsem ho teda na to přečipování na freestyle 3 a najednou, jelikož už jsem nemusel požívat romku a všechno jsem pouštěl přes SSD, šlapal jak hodinky. Jenže pak se to stalo. Jednou jsem ho nechal u kamaráda a šel jsem do práce a když jsem přišel tak box nefungoval (když jsme ho zapínali tak vydával strašně divnej znuk jako kdyby se furt dokola chtěl rozjet, ale nerozjede, ani obraz se nijak nereagoval, jako kdyby nebyl ani připojenej k TV). Pak mi říkal že celej den hráli Tekkena (třeba 14hodin) a najednou tam něco vyskočilo a tma..)

No nic vysral jsem se na to a po čase jsem ho zase rozchodil a to sem sním nic nedělal. Jen jsem ho furt zapínal a vypínal až se jednou rozjel. Postupem času už se mi zapnul někdy skoro na poprvý. No ale jelikož jsem neměl čas tak jsem na něm stejně vůbec nebyl. Po půl roce zhruba, jsem ho zase vytáhl a fungoval (slušně), stáhl jsem si gamesu a proseděl jsem u ní v kuse zhruba takovejch 12 hodin a najednou mi uprostřed video scény vyleze okno "fatal crash intercepted" (což bych řekl že vyběhlo i poprvý tomu kamarádovy), najednou dojelo video a už mám na obrazovce jen černo... tak říkám super hodím ruční restart, jenže už zase nejde zapnout a dělá uplně stejný zvuky jako před tím půl rokem a teď už ho nedokážu zapnout vůbec.

Někdo nějaký zkušenosti? nebo rady? Děkuju moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...
  • Moderators

Věřím, že autor tématu už má po více než 2 letech problém vyřešen, ba dokonce možná už i svůj Xbox dávno prodal :)

A pokud ne, doporučuji přejít na aktuálně podporovaný projekt Aurora, jelikož Freestyle už je ukončený a nadále nepodporovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu