kaufimano Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 zdravim vsechny xboxaky.mam problem s flashem..dal sem do xboxu novou originalni hru a blbec jsem nechal udelat update dasboaru.a ted samozrejmne nefunguje.mam k tomu 40palenych her a nektere z nich nemuzu ani sehnat original.poradte prosim jestli je nejaka moznost obnoveni.a tim nemyslim davat to nekomu kdo to za 700,- udela.jinak mam xbox 360 r.v.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 čau myslím že jiná možnost než to dát nějakemu flasherovi není jsi si tím update smazal flash ale myslím že seženeš někoho i kolem tři stovek víc ti asi neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaufimano Odesláno Květen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 toho jsem se prave bal no to neni zrovna nejlepsi moznost.ale uvidime skusim nekoho v okoli najit ze seznamu flasheru je vse celkem daleko a dosti drahe tak nevim no.ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 KRAVINA!!!!!!! http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system/system-updates-info#5f0ae1cd5614498985cfdbc3770b0f35 stáhni na flashku, dej do xboxu a nech znovu nainstalovat dashboard... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasaj Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 KRAVINA!!!!!!!http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system/system-updates-info#5f0ae1cd5614498985cfdbc3770b0f35 stáhni na flashku, dej do xboxu a nech znovu nainstalovat dashboard... mám stejný problém, mám už starý flash a teď jsem vložil do xboxu originálku Fifa 14 a provedl update a flash je pryč....pomůže mi update podle výše uvedeného odkazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Ne, opravdu ne. V případě smazání flashe ho žádný update DB zpět nevrátí. Nutno ale dodat, že poslední známý případ, kdy update DB mazal z mechaniky flash, byl přechod z DB 12625 (případně staršího) na jakoukoliv vyšši verzi než 12625 (u některých mechanik se totiž tímto updatem měnila verze FW a navíc to některé mechaniky uzamklo proti zápisu). Kdo už byl nad verzí DB 12625 a přitom měl stále flash, žádná další vyšší verze DB už ho nesmazala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasaj Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 takže jediná možnost je udělat znovu flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Pokud je to jeden z těch případů popsaných v mém příspěvku nad tebou a před updatem DB jsi měl verzi DB nižší než 12625 a došlo tedy ke smazání flashe pak ano, jedná možnost je nechat ho tam nahrát znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasaj Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Pokud je to jeden z těch případů popsaných v mém příspěvku nad tebou a před updatem DB jsi měl verzi DB nižší než 12625 a došlo tedy ke smazání flashe pak ano, jedná možnost je nechat ho tam nahrát znovu. bohužel už nevím verzi DB před updatem, jelikož se jedná o xko mého mladšího bráchy, takže nemám přehled...ale určitě je ten DB starý minimálně 5 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.