Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zmizení RGH

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Je třeba se trošku rozepsat a ne jen zmizelo mi FSD!

Samo urcite nezmizí, co si dělal, co ti najede po spuštění když ne FSD?

Pokud mas v Xboxu Xexmenu najdi v něm složku kde mas FSD a spust ho.

Aby ti Xbox pri spuštění najel do FSD to se nastavuje v DashLaunchi, tam si nastav cestu k FSD a mel by najet.

Pokud nevis co a jak, doporučují kontaktovat nějakého flashera zde na fóru, který ti ho za par korun zprovozni!

• 0
Odesláno

Právěže jsem s tím nic nedělal . Jen jsem půjčil kámošovi svůj externí harddisk,na kterým mam všechny hry (což by na to snad nemělo mít vliv) . Když mi ho po 2 dnech vrátil a zkoušel jsem to zapnout,tak vůbec nic . Jen naskočí klasickej xbox dashboard . Když zmáčknu to prostřední kolečko,tak jsem tam vždycky měl možnost "Freestyle Home" (nevim jestli přesně tohle,nebo něco podobnýho) a teď tam mám jen klasicky "Xbox Home" ...

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

A nemáš to FSD nainstalované na tom hardisku cos půjčoval?

Mas v Xboxu Xexmenu?Najed v klasickém menu na hry a tam by melo byt Xexmenu, spust ho a tam najdi Dashlaunch a v něm nastav aby se ti spoustelo FSD

A nebo si FSD stahní z netu a nakopiruj do Xboxu znova

Pokud to nechápes nebo Nevis kontaktuj nějakého nejbližšího flashera at ti to da dokupy.

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu