son-goku Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Zdravim, Cim dal vice me laka poridit si 3ds, ale nevim jake. Jestli ma cenu investovat do new 3ds nebo staci obycejne 3ds. Dalsi otazkou je xl nebo ll. U ll se mi libi kompaktnost a moznost nosit jenom tak v kapse, ale na druhou stranu vetsi lcd by mohlo prinest lepsi pocit z hrani nebo celkove lepsi komfort pri hrani. Chtel bych si na tom zahrat pro zacatek takove klasiky: pokemony, zeldu, monster hunter. Cenovy rozdil obou generaci je podle me hodne vyrazny. A tak se vas ptam na vase zkusenosti, jestli mi bude chybet treba druhy circlepad(trackpoint) z new 3ds nebo je to jedno. Diky za nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Ahoj, ja jsem upgradoval z 3DS XL na New 3DS XL a i tak si myslim, ze to stalo za to. Vylepseni 3D efektu je neporovnatelne (clovek uz nemusi hledat onen "sweet spot" a drzet se v nem), celkove je rychlejsi, trackpoint je fajn, i kdyz to chce chvilku si na nej zvyknout. Celkove jde o spoustu malych vylepseni (pro mne trebas umisteni slotu na herni karty zepredu a jeho mirne zapusteni do tela 3DSka, uz se mi nestane, ze bych si omylem hru "vycvakl"). Cenovy rozdil tu je, ale stoji to za to. Jinak ja urcite doporucuju XL verzi, obzvlaste pokud mas velke ruce. Ja 3DS v kapse nenosim (spis v tasce), ale i to male mi prijde na kapsu hodne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
son-goku Odesláno Červen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 Dik za info. Nakonec jsem se dostal docela vyhodne k new 3ds xl. 3d vypada hodne dobre a je pravda ze moc nehledam nejakou pozici ve ktere funguje 3d, jediny problem je ve vzdalenosti, kdyz mam 3ds moc daleko tak se 3d rozpada a problikava. Zatim mam mario 3d land a cekam na zeldu a mh3u. Tak su zvedav na hry kvuli kterym jsem vubec chtel nintendo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 díky vylepšenému new3ds prohlížeči je navíc možné sledovat veškerá 3D videa na internetu dokonce je lze možné streamovat přes pc např. (také ve 3D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.