Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, mám takový trošku lamácký dotaz.

Jsem na začátku hry, přivedl jsem pár minutemaníků do sanctuary a chci jim postavit postele. Materiálu mám dost, ale nic mi nejde postavit a svítí mi tam request nějakého jakoby perku. Je na stavění potřeba nějaký extra perk nebo je problém mezi tv a gaučem?

Odesláno

jj, třeba konkretně na postele mám dost všeho. Jen prostě křížek na výstavbu není aktivní. A pod materiálem mi svítí taková ikonka co vypadá jako silueta nějakého perku nebo osoby

EDIT: Ještě mne napadlo, mám oblečený powersuit, může to mít vliv na tu stavbu? Teď su v kanclu a nemám možnost to hned odzkoušet

Odesláno
hele ted jsem koukal ma video a v tom sanctuary je jeste jedna psi bouda schovana za barakem.a tam ho mnel ten typek.vcera se mi stalo to co tobe ale este jsem ho nenasel:)

tak co našel jsi ho vořecha? :D jako já s ním mam akorát problémy blbec vždycky všude naběhne na ramba a já ho pak lituju jak tam leží a knučí :D :D

Jo a tu mrazivou zbraň mi prostě nevytáhne píše mi to že nic nenašel blboun :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Jinak co mě minule vyloženě vytocilo...zabiju strašně moc ghulu a rideru na jednom místě. Vyvaznu asi s milimetrem života a 0 stimpakama... Uložím hru, jdu spát. Rikam, odnosim to vše zítra, teď už na to nemám nervy. Tak to zapnu a mrtvoly nikde. Byl jsem level 3 a zabil jsem asi po 20 minutách pipe snipou raidera v tom jejich "POWER" armoru... Rikam paráda další... (to jsem ještě nevěděl, že se nedá vzít :D). No a všechno pryč... Jen věci v bednach zůstaly

Upraveno uživatelem eRik
Odesláno

čau ....nějakej tip na to jak nakládat s předmětama ? pořád něco sbírám, pořád jsem přetíženej a popravdě moc nevím co je jen haraburdí a co naopak je vzácné. Tak prostě když jdu kolem workshopu tak to tam nasypu ale pak zjišťovat ve kterým workshopu mám adhesi apod.... no zatím po pár hodinách v tom prostě nemám jasno...

Odesláno

Zdarec, jak poznáte vedlejší questy? Jsou to jen ty, v té složce různé a nebo i některé v hlavní nabídce. Protože ty questy pro ty mimoně, nebo bratrstvo, kdy mám pořád dokola vyčišťovat oblasti, už mě fakt nebaví. Ale jsou zobrazeny jakoby v té hlavbní nabídce, tak nevím jestli musí být splněné, nebo ne. dík za info.

Odesláno
čau ....nějakej tip na to jak nakládat s předmětama ? pořád něco sbírám, pořád jsem přetíženej a popravdě moc nevím co je jen haraburdí a co naopak je vzácné. Tak prostě když jdu kolem workshopu tak to tam nasypu ale pak zjišťovat ve kterým workshopu mám adhesi apod.... no zatím po pár hodinách v tom prostě nemám jasno...

čus, já jsem to vyřešil úplně jednoduše. vše sypu do prvního táboru, tam mám všechny věci i power armory. Co potřebuješ je Leather, adhesive a aluminium + crystal tuším, to jsou asi nejpotřebnější věci, jo a Nuclear Material. toho není nikdy dost.

Zdarec, jak poznáte vedlejší questy? Jsou to jen ty, v té složce různé a nebo i některé v hlavní nabídce. Protože ty questy pro ty mimoně, nebo bratrstvo, kdy mám pořád dokola vyčišťovat oblasti, už mě fakt nebaví. Ale jsou zobrazeny jakoby v té hlavbní nabídce, tak nevím jestli musí být splněné, nebo ne. dík za info.

vedlejší Q nepoznáš, protože každej se ti ukáže jako důležitej. to sbírání a čištění dělat nemusíš furt dokola, jestli myslíš pro bratrstvo, jak jste na té policejní stanici, tak to se hne společně s dějem, tím, že to budeš dělat furt do kola nic nezískáš. dodělej to naposled a pak to prostě nech být, konec q. já to teda dělám furt, když to je po cestě, ale to je jen k tomu, abych otevřel perky, který jsem dost prosral tím, že jsem si dal 0 bodů na začátku do charisma :D.

Tak co hrajete? Je to tady nějaký mrtvý :-D

jo, já pařím furt jak zběsilej, ale někdy tam jsem 3 hodiny a neudělám třeba vůbec nic, to mě fakt vytáčí :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu