Manoust Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Podle heureky bych se teda rozhodne neridil, ale taky si myslim ze Sport neni 7 a jestli je to pravda, tak se 7 dockame kdy ? na konci PS4? nechapu. Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Tak jasně, chápu že to není zrovna důvěryhodný zdroj informací, ale přece by si tohle nevymysleli .... Citovat
Manoust Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Myslim si, ze oni taky nevi, jak to presne je, tak tam nechali zatim obe varianty. Citovat
Krabbio Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Každopádně je to pro mě zatím největší zklamání PS4 a to si myslím že mluvím za všechny fanoušky serie. Citovat
Smartmax Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=gran-turismo-sport-neni-gran-turismo-7-i60a http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-oficialne-oznamila-gran-turismo-sport-pro-playstation-4-9wr9 Gran Turismo Sport (datum vydání – 2016) - V tomto roce se na konzoli PlayStation 4 objeví i pravděpodobně nejpopulárnější série od Sony, a to Gran Turismo. Ačkoliv má nový díl podtitul Sport a ne klasickou číslovku, nemělo by se jednat o menší projekt, ale máme se dočkat klasické kariéry, ale také velké multiplayerové části. V Gran Turismo Sport budou zahrnuty hned dva online šampionáty schválené FIA (Federation Internationale de l’Automobile), které poběží zároveň. V Nations Cup budete moci reprezentovat svoji zemi, zatímco v Manufacturers Cup oblíbenou automobilku. Vítězi šampionátu se navíc dostane stejného uznání, a bude ho čekat velkolepé vyhlášení, jako skutečného závodníka, což se stane vůbec poprvé v historii motorismu. Začátkem roku 2016 proběhne beta, vydání je naplánováno na později. Imho je to prologue, ale trošku jinak udělanej. Otestujou si technologii, seberu info a vylepší to do gt7. Citovat
Krabbio Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 Pěkné ale nedávno jsem viděl že chystají začátkem roku 2016 betu. Tak ať je co nejdřív!!! Citovat
maTTew Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 Takže Prologue nebude, ale bude Sport...vlk se nažral a koza zůstala celá. Hezký způsob jak z lidí vytáhnout další prachy. Citovat
Smartmax Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 Tak předpokládám, že to nebudou dávat za plnou cenu a třeba bude nějaká akce, že potom bude gt7 levnější. Nevím....jen hádám.... Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Leden 13, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 Pochybuju, že to tak bude. GT4 Prologue na PS2 taky stálo plnou palbu v té době 1700 načež GT4 bylo taky za plnou a ještě dražší o 100 co pamatuju :-D Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 13, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 Ani GT5 Prologue na PS3 nebylo v době uvedení nijak zvlášť levné a neopravňovalo k následné slevě na GT5. Ale je nová doba, třeba budeme překvapeni :D Citovat
Smartmax Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2016 Ano, je nová doba....na to jsem narážel. Dříve se taky nedělalo hafo věcí. Je taky otázka, kdy vyjde GT7. Koukám do obchodů a datum u sport je uváděno kolem června 2016, gt7 pak kolem prosince 2016. Ceny jsou opravdu v podstatě podobné. To si ale nedokážu představit, že by někdo kupoval za plnou cenu sport a za půl roku gt7 (které ovšem nemusí obsahovat to, co obsahuje sport). Citovat
LUKY7 Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2016 Vzpomeňte si jak dlouho jsme čekali na GT5, už ani nevím kolikrát to oddalovali. Jsem fanoušek série, hlavně GT3 a GT4, ale s tímhle mě Sony/Polyphony Digital pěkně s*re. Podle mě budeme rádi, když bude GT7 vydáno v r 2017. Budu muset zkusit Project Cars..:roll: Citovat
Krabbio Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2016 Tak mohli by aspoň uvést přesné datum pro nás nedočkavce bety GT sport. Když píšou na ofiko stránkách začátek roku 2016 a to je kdy :-D Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) S tím ozvučením aut už si ale vážně dělají pr*el ne. Trvá jim to a stejně je to opět produkt ctrl+c - ctrl+v... Tohle snad ani nemůžou myslet vážně a pomýšlet na nějaký lepší prodeje když je tu DC, Project a zanedlouho Assetto... EDIT: nepatří gran turismu :-D ale stejně to tak dopadne... Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem SAIXX Citovat
valis1 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Gameplay ze Sport spíš bych řekl že je to project cars Citovat
Smartmax Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Konkurence je značná, od dob předešlých gt se mnohé změnilo, takže toto nevím nevím... Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Valis těžko rici nasel jsem to na ofic stránce PS ale je fakt že na fb :D Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Tak opravdu je to Project [emoji3] zkouknul sem jiný video. Každopádně v tom případě zvuk zrovna u Huayry moc nevychytali... Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Tak se kluci omlouvám za vzniklé naděje :D ... ale můžeme furt doufat, že GT bude lepší :D Citovat
Krabbio Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Tu betu už by mohli vydat - oznámit termín co nejdřív. Začátek roku už je tak na co čekají kurde. Citovat
Krabbio Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2016 PS4 je na trhu 2,5 půl roku a ti magoři nejsou schopni ani oznámit datum jedné z jejich NEJ her. Hlavně že začátkem roku bude BETA - doteď není nic oznámeno. Začínám si myslet že na celou generaci PS4 bude maximálně jedno gran turismo a kdoví kdy vůbec bude.... Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Únor 10, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 10, 2016 No rád bych věřil tomu, že to bude skutečně bomba díl vzhledem k době po jakou na tom makají na druhou stranu jsem taky celkem nasranej, že jen plno keců a kde nic tu nic Citovat
Krabbio Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2016 Dnes je 5 března a stále to není zdaleka začátek roku podle gran turisma. Ať jdou už někde :-( Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 5, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 5, 2016 Hele já ti nevím, ale osobně už sem si na tohle nějak zrovna u Polyphony zvyknul :-D já teď stejně momentálně vyčkávám U4 takže mě zrovna tohle nechává vcelku chladným Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.