Hráč123 Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Je to pecka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Mate nekdo objednano z JRC ? Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 (upraveno) Já jsem objednávku z JRC zrušil, dnes jsem si pro to skočil do Alzy. Upraveno Duben 11, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 11, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Dneska jsem si rikal. Jeste projdu tuhle lokaci tam moc veci nebude... a skoncil jsem ve 4 rano a v 5 vstaval do prace. 3ti lokace lvl 45 a great axe +4. Bring it on! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Dneska jsem si pro to skočil do Alzy.... po 4 hodinách dva bossové dole, level 26 a meč +3. Dost dobrá hra, ale překvapilo mě množství bonfirů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 tak zatim jsou bossove one shot kill a monstra okolo ultra tezke. Fakt se netesim na nejakeho silneho bossoka,ke kteremu pujdu pul hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 za co to hrajes ze one shotujes bossy :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 Zřejmě myslel, že on dostává od bosů one shot kill. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 na PS4 sa tlačítka v menu zobrazujú ako keby to bolo hrané na X1? tj. A,B,X,Y atď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 (upraveno) Ne, proč by se to na PS4 mělo zobrazovat jako na Xboxu? Docela to odsejpá. Odehraných 11 hodin, level 46, zabití 4 bossové. Snažím se prozkoumávat lokace, vracím se i zpět. Občas mě zabije nějaký silnější mob, ale celkově skoro vůbec neumírám. Nevím, jestli je ta hra lehčí, nebo jestli jsem tak vycepovanej z předchozích dílů. Co vy? Upraveno Duben 13, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Hráč123 napsal: za co to hrajes ze one shotujes bossy :] spatne napsano, na one kill. Jinak v lokaci firelink, kdyz se vam podari vyskocit na strechu,tak je super prsten,ktery znasobuje pocet dusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Kdyby jen prsten :D tam je věcí :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Dík za tip, to jsem netušil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Chloe napsal: Ne, proč by se to na PS4 mělo zobrazovat jako na Xboxu? no prišlo mi to divné.. ENB začal hrať DS3 a hneď v úvode videa okomentuje, že tlačítka sú zobrazené ako na x1, ale potom to už nedopovie a predtým hral vždy na PS, tak to ma nejak zmiatlo.. každopádne vďaka za objasnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Rowan napsal: Kdyby jen prsten :D tam je věcí :DOdesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk tak bez klice do tower za 20k, tam moc veci neni. Da se akorat odrazit od stromu na strechu, tam se da najit estus flask shard a pak za falesnou stenou ten prsten. Kdyz tam vyskocis podruhe a nejdes dovnitr a cele to obejdes,tak je tam lizard na gem. Jinak ten strom aka boss je fakt otresne nudnej a dlouhej fight. S magem je to hrozny utukavani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 macplash napsal: no prišlo mi to divné.. ENB začal hrať DS3 a hneď v úvode videa okomentuje, že tlačítka sú zobrazené ako na x1, ale potom to už nedopovie a predtým hral vždy na PS, tak to ma nejak zmiatlo.. každopádne vďaka za objasnenie ENB to hraje na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Tak jasný :) ono zase s klíčem tam je fks, armor a .... Jako já jsem zatím spokojený :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 klic jeste nemam, to farmeni jde pomalu dusi tak na nej prdim. I kdyz spot pred tretim bossem je idealni. Za toho s pilou mam 430 a pak nalakam zbytek na kuly (sipy) co tam litaji a mas cca 2000+ a pak znova a znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Já dal klíč až včera po 4tém boss fightu. Je tam spousta vecí nahoře;) jinak estusu mam 10 a zatím celkem pohoda. Great axe+4. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 ja to hraju ve stylu bloodborne two hand hulka a uskoky. Misto estusu na hp na mp a jde to. Na utoky ze zadu staci zbran se 150% critic a neni problem. Jinak zatim me to moc nechytlo, uz mi prijde,ze ta hra nema co nabidnout a je to jedno velke dlc. Snad zmenim jeste nazor, prvni souls hra kvuli ktere jsem si nevzal volno na vic dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 macsplash: ENG hraje na PC s dualshock 4. Rika to hned v prvnim videu...docela masokombinat kombo.. headhot: me naopak prijde tenhle dil naslapanej...nevim jak moc te zajima svet a lore ale v tomhle je to moc dobry...a taky ty bojovy arts respektive skills tomu davaji dost koreni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 no tenhle dil ma mit nejblize k demon´s souls a zatim je to pouze Lore. Hraju teprv par hodin,takze ona ta hra ukaze pravou silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Pro neanglicky hovorici...muj pruchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Pokud se někomu zalíbí, cover přímo od tvůrců v podobě přebalu na VHS http://media-center.namcobandaigames.eu/games/Darksouls3/VHScover/DarkSoulsIIITheMovie-VHScoverPS4.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Uz ho mam :) Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.