Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj lidi

Při pokusu spustit emulátor M.A.M.E mě to vyhodí a napíše mi to chybu 80020148. Podle návodu jsem se podíval co to je za chybu, a její možnost odstranění.Najel jsem do Recovery a Execute BOOT.BIN in UMD/ISO už bylo nastavené na disable, a tak nevím jak dál.

Fw 3,71- 5.00 M33

Díky za jakoukoliv radu, chci překvapit bratra který je jěště ze staré herní školy starou arkádovkou cadillac and dinosaur8)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

zdravím ... ted sem našel na netu že vyšel NESTERJ NES Emulator 1.20 beta ktrá má udajně podporovat ad hoc gamimg ale problém je v tom že uplně nevím jak to nainstalovat. 1.10 sem nainstaloval upla v klidu ale toto pořád mě to píše coruppted data.

Tady dávám link > http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=6511< a pokud to někdo dobře naistaluje tak pls napiště jak ste to udělaly ..... díky moc

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu